Най - слабите футболисти в националния ни по футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Най - слабите футболисти в националния ни по футбол
Живко Миланов е начело в моята класация.Просто няма толкова бездарен футболист.Никаква техника,за физика да не говорим.Абе много зле е тва момче.С две думи не става.
Живко Миланов е начело в моята класация.Просто няма толкова бездарен футболист.Никаква техника,за физика да не говорим.Абе много зле е тва момче.С две думи не става.
Абе за зет става

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Най-слаб (кльощав) е И. Иванов, а с най-малко килограми - Ангелов!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Не се заблуждавайте. В момента силен пост нямаме. Дори и Гошо вратаря не е убедителен. За защитата няма да говорим - ще разчитаме на стари спомени и мнооооого възраст /опит/. От времето на Балъков халфова линия в националния не съществува, а единствената ни конвертируема зона-нападението е като лазарет след Първата световна война. И не бива да забравяме, че не става въпрос само за един единствен мач. Дано да го вземем, но това нищо не значи. И да помпаме мускули като културист с анаболи, все някаде ще се спънем. А от тук нататък ще е фатално.
Затова не се отчайвайте каквото и да стане. В момента това е положението. И В СРЯДА ВСИЧКИ НА СТАДИОНА.
Затова не се отчайвайте каквото и да стане. В момента това е положението. И В СРЯДА ВСИЧКИ НА СТАДИОНА.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
RedeviL написа:Живко Миланов е начело в моята класация.Просто няма толкова бездарен футболист.Никаква техника,за физика да не говорим.Абе много зле е тва момче.С две думи не става.
Също не харесвам Живко Миланов като футболист, но я погледайте записи на мачовете ни с Марсилия, Оксер, Шалке, Удинезе ... никой не успя да му пробие зоната. Верно, че момчето си изплю и двата дроба към 80-тата минута, но горното е факт ... Миланов обаче играе слабо в собственото наказателно поле !!!!! ..... След Цанко и Кременлиев сме нямали качествени бекове ... Ония двамата верно играеха с ботушите, но зоните им бяха бетон !

Колкото до Данчо Тодоров, то ако беше поне на ниво Армения, Грузия, Киргистан, до сега ония търговци от Цска да са го продали и да са му излапали паричките. Явно от никъде не го харесват, пък ние в националния - смешно !!!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:RedeviL написа:Живко Миланов е начело в моята класация.Просто няма толкова бездарен футболист.Никаква техника,за физика да не говорим.Абе много зле е тва момче.С две думи не става.
Също не харесвам Живко Миланов като футболист, но я погледайте записи на мачовете ни с Марсилия, Оксер, Шалке, Удинезе ... никой не успя да му пробие зоната. Верно, че момчето си изплю и двата дроба към 80-тата минута, но горното е факт ... Миланов обаче играе слабо в собственото наказателно поле !!!!! ..... След Цанко и Кременлиев сме нямали качествени бекове ... Ония двамата верно играеха с ботушите, но зоните им бяха бетон !![]()
Колкото до Данчо Тодоров, то ако беше поне на ниво Армения, Грузия, Киргистан, до сега ония търговци от Цска да са го продали и да са му излапали паричките. Явно от никъде не го харесват, пък ние в националния - смешно !!!!!
За Д. Тодоров - докато е "баджанак" на този, който е тъст на "зетя" - винаги ще има място.

- daniel8cska
- Контакти:
4авдар Янков е играл официален ма4 последно декември и неговата повиквателна е наи-малко странна . Живко Миланов е наи-голямото недуразомение в нац. отбор от години. МЪРИ откровено толерира подуенските звезди. Кишишев го изгониха от Лестър, не може да ходи ние го вращаме в национала. Няма нападатели-Камбуров оба4е е с агент неудобен на Сираков нищо, 4е вкарва всеки ма4 по два.
Най голямото недоразумение си е Милано,тоя некадърник само който не е тръгнал да го финтира не го е минал
.Братята сърби 4 гола ни забиха заради него,минаваха го както нож минава през масло,пълен бездарник.Другия който поне за мене няма място в отбора е Кишишев,едно време беше най добрия десн бек,но вече е далече от онази форма и годинките му тежът и то доста.

- Sword Coast Boys
- Контакти:
Беспорни лидери - Бисер Иванов - Легендата и Предрад Пажин.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Е аман от разбирачи,ние нали сме компетенти във всичко-браво на момчетата и стига Левски и ЦСКА-това е националния
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!