Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Новата песен на Трифонов става голям хит
Ballancee написа:Новата песен на Трифонов става голям хит
коя е тя ,че този сакрален чалга момент нещо ми е убягнал,Ей Богу

Коце, брат, изби ни с този клип! Така се случи, че днес имах среща и ме караше жена!......Току що и изпратих и клипа!... 

ЕМИЛ написа:Ballancee написа:Новата песен на Трифонов става голям хит
коя е тя ,че този сакрален чалга момент нещо ми е убягнал,Ей Богу
Е тази , то си стана хит общо взето не пропуска вечер да не я пусне преди шоуто.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU[/youtube]
Нe ме кефи.Много ми е политическа!!
- lionel_messi
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Нe ме кефи.Много ми е политическа!!
Принципно Слави изобщо не го харесвам, но всичко казано в тази песен е истина, за съжаление... и все по-зле ще става.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
умираха без страх..
Защо мислиш ,че ще става по-зле ???
- lionel_messi
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Защо мислиш ,че ще става по-зле ???
Защото циганите раждат по 10 деца, до няколко години ще станем малцинство в нашата родина.... Ама само с писане по форумите не става ! Тъжно е, много тъжно......

Българио, за тебе те умряха,
умираха без страх..
умираха без страх..
Слави е пълен смешко.Да,песента е реалистична,само че той е основна част от навеждането пред когото трябва,от оплюването на когото трябва,от политическата и културна чалга,от изпълняването на всякакви поръчки.Това е човекът,който беше пръв приятел с Бойко Борисов и който,след като му беше отказана водеща роля в държавата,се обърна към традиционните си покровители Гоце и сие.Слави е човекът,който в основна степен проведе анти-Костов кампанията,която доведе България до сегашното й положение.Дългия е с основна вина за много от нещата,които иронизира,критикува и от които уж се възмущава.Абсолютен политически помияр.Иначе никой не може да му отрече страхотните актьори и музиканти,нюхът му към шоубизнес.Но това бледнее пред помиярството.
Последна промяна от acmilan на 23 дек 2010 20:08, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- slavia_forever
- Контакти:
acmilan написа:Слави е пълен смешко.Да,песента е реалистична,само че той е основна част от навеждането пред когото трябва,от оплюването на когото трябва,от политическата и културна чалга,от изпълняването на всякакви поръчки.Това е човекът,който беше пръв приятел с Бойко Борисов и който,след като му беше отказана водеща роля в държавата,се обърна към традиционните си покровители Гоце и сие.Слави е човекът,който в основна степен проведи анти-Костов кампанията,която доведе България до сегашото й положение.Дългия е с основна вина за много от нещата,които иронизира,критикува и от които уж се възмущава.Абсолютен политически помияр.Иначе никой не може да му отрече страхотните актьори и музиканти,нюхът му към шоубизнес.Но това бледнее пред помиярството.
Много точен коментар! Браво! А мотивът за тези авторски прояви на Трифонов са продиктувани нежеланието на Борисов да предостави 50% от влиянието в ГЕРБ и злобеейки, че властта им реално върви към абсолютен политически монопол.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]