Официално: Интер уволни Бенитес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Рафа с последни часове в Интер
Едвали ще го уволнят точно сега , особено след триумфа на СКП.
Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!
Рафа Бенитес вече не е треньор на Интер, съобщава „Sky Sports”. Испанецът е бил уволнен след само шест месеца, начело на „нерадзурите”.
Бенитес бе назначен през лятото, но не успя да продължи започнатото от Жозе Моуриньо, който спечели требъл през миналия сезон.
Под ръководството на бившия мениджър на Ливърпул, Интер стигна до седмото място в Серия А, на цели 13 точки зад лидера Милан. В Шампионската лига отборът също бе колеблив, като завърши втори в своята група и на 1/8-финалите ще трябва да играе срещу Байерн.
Въпреки че успя да спечели Световното клубно първенство, Бенитес тотално изчерпа търпението на президента Масимо Морати с призива да получи подкрепа на трансферния пазар, за да остане начело на отбора.
Все още новината не е съобщена официално.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=176373
Sky Sports: Уволниха Бенитес от Интер
Рафа Бенитес вече не е треньор на Интер, съобщава „Sky Sports”. Испанецът е бил уволнен след само шест месеца, начело на „нерадзурите”.
Бенитес бе назначен през лятото, но не успя да продължи започнатото от Жозе Моуриньо, който спечели требъл през миналия сезон.
Под ръководството на бившия мениджър на Ливърпул, Интер стигна до седмото място в Серия А, на цели 13 точки зад лидера Милан. В Шампионската лига отборът също бе колеблив, като завърши втори в своята група и на 1/8-финалите ще трябва да играе срещу Байерн.
Въпреки че успя да спечели Световното клубно първенство, Бенитес тотално изчерпа търпението на президента Масимо Морати с призива да получи подкрепа на трансферния пазар, за да остане начело на отбора.
Все още новината не е съобщена официално.
Рафа АУТ!! Дали?
Скай спорт вече го обявиха, но от ИНТЕР още не са обявили официално!
Според мен е истина, защото Морати е прекалено възпитан и толерантен (доказа го с всички треньори с които работи) за ад търпи "ултиматомите" на един доказан некадърник!
ForZaaa INTER!!!
Според мен е истина, защото Морати е прекалено възпитан и толерантен (доказа го с всички треньори с които работи) за ад търпи "ултиматомите" на един доказан некадърник!
ForZaaa INTER!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Re: Sky Sports: Уволниха Бенитес от Интер
Не е изненада. Интер направи требъл миналата година, а сега изостава на десет точки от водача и едва ли ще защити тилата си. Освен това едвам се класира за втораа фаза на ШЛ и с второто място в групата се натресе право на Байерн, който няма търпение да си върне за загубения финал миналата година. Загуби и суперкупата срещу Атлетико М. който не можа да прескочи групите на ЛЕ. Спечелените суперкупа на Италия и световно клубно първенство не са особенно престижни на този фон. Това и като състав е същия отбор, който обра всички трофеи преди година. И щом Моуриньо с него печелеше, а Бенитес не може, то значи последния носи отговорност за това. Така уволнението му е логично и дори закъсняло. Всъщност самото му назначаване беше голяма грешка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Рафаел Бенитес ще бъде уволнен от треньорския пост в Интер в дните след Коледа. Според медиите в Италия Рафа, който в момента е в почивка, ще се върне в Милано на 29-ти декември, когато ще си вземе довиждане с играчите. Неговият заместник също е намерен."Спортмедиасет" съобщи, че президентът на Интер Масимо Морати е изяснил всички детайли с бразилеца Леонардо, който ще води отбора през новата година. Любопитното е, че Леонардо през миналия сезон бе начело на градския съперник Милан.Въпреки, че наложи офанзивен футбол и бързо спечели доверието на феновете на "росонерите", бразилецът си позволи публично да критикува клубния собственик Силвио Берлускони, което му костваше поста.Другите варианти пред Морати бяха Лучано Спалети и Валтер Дзенга. Първият обаче категорично отказа да напусне сегашния си клуб Зенит, а вторият загуби "битката" за поста с Леонардо който почти сигурно ще поеме Интер.
СВОБОДЕН написа:Не е изненада. Интер направи требъл миналата година, а сега изостава на десет точки от водача и едва ли ще защити тилата си. Освен това едвам се класира за втораа фаза на ШЛ и с второто място в групата се натресе право на Байерн, който няма търпение да си върне за загубения финал миналата година. Загуби и суперкупата срещу Атлетико М. който не можа да прескочи групите на ЛЕ. Спечелените суперкупа на Италия и световно клубно първенство не са особенно престижни на този фон. Това и като състав е същия отбор, който обра всички трофеи преди година. И щом Моуриньо с него печелеше, а Бенитес не може, то значи последния носи отговорност за това. Така уволнението му е логично и дори закъсняло. Всъщност самото му назначаване беше голяма грешка.
+1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Все още не е уволнен, стига сте правили тема след тема!!!
durex написа:Все още не е уволнен, стига сте правили тема след тема!!!
А ти искаш ли да го уволнят? Просто ми е любопитно
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Оставете човека да работи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага