Най-красивият гол за сезона в "А" група!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Най-красивият гол за сезона в "А" група!

Мнениеот Irish stout » 22 дек 2010 10:51

Samoyl написа:Не искам да подценявам отбора Ви и играчите които играят...Няма спор че имате много интересни футболисти като Юнес и Базил, и един Здравко Лазаров въпреки че е на години.Но ти сам се замисли за тази анкета, щом Гара Дембеле не е обявен за нападател на А група.Смисъл за другите не спора , но е странно нали :)

Странно е, че започвате да признавате играч за качествен, едва когато дойде в Левски.
На Гарата добрите игри му бяха в ЕКТ, а не в шампионата.
Защо Гарата да бъде обявен за нападател на А група? Щото е в Левски ли? Или щото не можете да приемете, че понякога най-добрите играчи не са при вас? Щом не е начело ваш играч, значи анкетата куца - това ли се опитваш да кажеш?

Хайде дръжте се малко по-мъжки.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 22 дек 2010 10:54

лил гент калмар и аик ли са предалите се отбори..я се замисли малко преди да говориш глупости

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 22 дек 2010 11:02

Irish stout написа:
Samoyl написа:Не искам да подценявам отбора Ви и играчите които играят...Няма спор че имате много интересни футболисти като Юнес и Базил, и един Здравко Лазаров въпреки че е на години.Но ти сам се замисли за тази анкета, щом Гара Дембеле не е обявен за нападател на А група.Смисъл за другите не спора , но е странно нали :)

Странно е, че започвате да признавате играч за качествен, едва когато дойде в Левски.
Защо Гарата да бъде обявен за нападател на А група? Щото е в Левски ли? Или щото не можете да приемете, че понякога най-добрите играчи не са при вас? Щом не е начело ваш играч, значи анкетата куца - това ли се опитваш да кажеш?

Щото Дембеле е голмайстор на А група, щото вкара в дербитата, щото изкара мачовете в Евротурнирите на висота (това че само 2 отбора играха в лига Европа не значи, че не може да се оценява постигнатото от тях), щото има 26 гола човека за първенство, Европа и купа на БГ човека. Хайде преглътни, че вече Гарата не е в Пловдив, мен също не ми е кеф, че вместо в ЦСКА отиде на Герената

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 дек 2010 11:09

dim77dim написа:
Irish stout написа:

Щото Дембеле е голмайстор на А група, щото вкара в дербитата, щото изкара мачовете в Евротурнирите на висота (това че само 2 отбора играха в лига Европа не значи, че не може да се оценява постигнатото от тях), щото има 26 гола човека за първенство, Европа и купа на БГ човека. Хайде преглътни, че вече Гарата не е в Пловдив, мен също не ми е кеф, че вместо в ЦСКА отиде на Герената

Говорим за А група, а не за играч на БГ отбор за полусезона. Мисля, че има разлика. след като се прави класация за най-красив гол на полусезона, респективно нападател и т.н., е логично че става дума за мачовете от първенството.

Противно на вашите разбирания, не ми е криво, че Гарата е в Левски, щото от самото начало ми беше ясно, че този играч не е за България.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 22 дек 2010 11:11

Vailo написа:лил гент калмар и аик ли са предалите се отбори..я се замисли малко преди да говориш глупости

Ставаше въпрос за Българското първенство.

Има и нещо друго, Irish stout го е написал много добре "Странно е, че започвате да признавате играч за качествен, едва когато дойде в Левски."

Относто за анкетата-->Всеки си преценява за кого да гласува.Слависти за Галин Иванов,Цска-ри за Маркинчо,Левскари за Дембеле,Локомотивци за Здравко,Юнес и т.н. Сигурно ако Дембеле беше останал при нас и беше избран за най-красив гол,нападател и прочие,пак щеше да има недоволни...както и да е

Ппоследно искам да кажа на Ботевисти,че няма смисъл за всичко да се сравняват с Локомотивци,колко публика има този,колко онзи,колко са гостуващи и т.н.
Ходете си на мачовете,100,200,3000..викайте си за отбора,подкрепяйте си го,ама на всяка статия на Локомотив да злобеете е тъпо
Това е

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 дек 2010 11:14

Народа и милионите сърца червени да бяха гласували вместо да се обясняват сега кое какво. Целия отбор на Левски играе за Дембеле да вкара 3 гола на Пирин и Миньор и да го продадът през зимния полусезон, че бюджета да излезе, а Здравко ни носи на гръб. И какви евромачове ми намесвате, да земем на Бербатов да дадем наградата :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 22 дек 2010 11:19

Само ще помоля феновете на другите отбори да не говорят нищо за Лазаров, защото Здравко е един от най-добрите играчи в "първенството" ни. Раздава се всеки мач на 100% и никога не пести енегрия! Така, че замълчете и си гледайте вашите отбори. Аз съм локомотивец, но и аз не мисля, че това беше най-красивото попадение в цялото първенство. Имаше много добри попадения, не че и това не е такова, но имаше доста по-добри!
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 22 дек 2010 13:13

За мен попадението на Слави Жеков срещу Локо Плд е най-красивия гол за есенния полусезон http://ring.bg/agrupa/5-te-nai-krasivi- ... asuvai.htm

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 22 дек 2010 13:22

НА мен най-много ми хареса гола на мегазваздата на футбола Гара Дембеле срещу цска
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 22 дек 2010 13:30

Не е по темата, но последно къде ще ходи Де Карвальо?

Върни се в “Локо Пловдив”