Reckless написа:@slavi_1914
Човеко, ние можем да станем отново шампиони това първенство, можем и да не станем. Всичко си зависи от отбора и хората, които работят с отбора.
Можем да загубим от всеки, случва се. Факт е, че никой от ръководството на Литекс, не се изказва високопарно предварително, че ще станем шампиони, за разлика от Батков и Гонзо, които са в словесно състезание от началото на сезона, че ще сте шампиони. Сещаш ли се кое е жалкото и смешното !? Аз вашият клуб, няма да анализирам, защото сте след нас и не ми пука. Ние за да ви видим, трябва да се обръщаме назад, което е некомфортно някак си, пък и ние гледаме напред. Колкото до игрището ви, те и Локо Пловдив, щяха уж да пасат трева...![]()
Правете си сметки, колкото искате, но накрая кръчмаря ще ви ожули. Като за вас, нормално. Като дойдем на вашето игрище, гледайте да е хубава тревата, посрещнете ни, като шампиони, покажете уважение, защото шампионите трябва да се уважават и ако сме в добро настроение и ние ще ви уважим с възможности да подновявате играта от центъра, няколко пъти. Радвайте се на миналото си, защото бъдеще нямате. Бъдещето е в други клубове а вие ще сте само свидетели !
Пич много яко се гледа от високо в ниското. Така гледам и аз със сините очила на вашите "евро успехи". Така и Вие сега като спечелихте 3-4 съмнителни мача и сега гледате от високо. Ама ако спрат да ви подпират или нас ни подпират на пролет ще опищите света. Защото много е съмнително че последните 4 мача между Левски и Литекс, съдиите вадят червени картони на Левскарите като обезумели. Няма мач без 1 или 2 черв.картона. Да знам че ще почнете да философствате,че ние не можем да играем и прегаряме и дрън , дрън. Ама и с Цска и в Европа същите футболисти получават по 1-2 червени картона на 20-30 МАЧА , а не минути както срещу Литекс.
Така че не се правете на много велики и не си мислете,че сте хванали " Бога за рога ",защото ви видяхме,че даже и в Лига Европа неможете да влезете (б.а. - че и с Ивелин Попов в отбора).
А колкото до определения от рода на Левски бил Гара Дембеле, ще ви кажа че Гара Дембеле последните 5 години има 12 гола. Момчето само си го каза - Головете са благодарение на отбора !
Като заключение,ще си изкажа мнението за да ме разберете.
Литекс е страхотен отбор и прави много хубави неща с това,че инвестира в млади момчета,бази,терени и т.н. В крайна сметка Българите имаме полза от това. Същото важи и за Левски, но не и за Цска които си съсипа школата ТОТАЛНО.
От друга страна Литекс играе приятен за окото футбол. Но някак си ми става смешно когато гледам мач на Литекс, противника удържа 30-35 мин. опълченски и вместо Литекс да ги натисне и да ги смаже се появява съдията които започва да подпира ЯВНО ПО-СИЛНИЯ Литекс и става смешно.
Същото важи и за Левски когато са ги подпирали. Било ми е смешно и съм спирал ВИНАГИ да гледам мач в които съдията ни бута.
За мен футбола е борба на терена, А НЕ ИЗВЪН НЕГО С НЕ ЧИСТИ СРЕДСТВА.
И накрая ще ви кажа, че работя във фирма собственост на Г.Г. (вашия почетен президент) и зная и виждам това онова.
Дано по-добрия стане шампион САМО С ФУТБОЛНИ СРЕДСТВА !