Един град-един отбор написа:Абе гола си е хубав /2рия/ откъдето и да го погледнеш ... кофтито е друго ... преди 1 седмица пуснах тема, че по РИНГ БГ /телевизията, която в момента възпявате/ бяха казали, че Ботев Пловдив е направил най-мащабното гостуване в последните 2-3 години с 2500 човека в Бургас на стадион Лазур. Тогава едно 80% от черно-белите фенове се нахвърлиха как можело да се вярва на това ... та РИНГ БГ била най-жълтурската телевизия и Ирена неслучайно го правила това нещо и т.н. ... сега обаче, когато ви се признава този гол като най-красив /както и аз отбелязах, че е такъв всъщност/ вие почвате да сваляте звезди, че не кои други, а именно РИНГ БГ, които предавали АПФГ имали право да дават оценка и на тях може да им се вярва ... с други думи казано обичате да си нагаждате според положението![]()
П.С. -> Съгласен съм с написанот от моя колега kishe ... футболът се прави за зрителите ... останалото си е за вас
Най-мащабното гостуване ? Та ние миналата година срещу Цска кога паднахме 3:2 на Армията бяхме 3000 . Толкова на гъсто бяхме , че неможех да се обарна да видя кой ме прегръща при головете . Само не ми минавай с фразата " ама ние това го правим във В група " , защото все повече ще ми паднеш в очите. Коментирай само гола , какво ни даваш наклон на ... и то в нашия форум ? Джъткай си у вашия форум , радвайте се на цивилизацията - рейсове , косачки , празненства , чистене от общината на корени и бурени и т.н. Гууд бай анд донт край