Най-красивият гол за сезона в "А" група!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Най-красивият гол за сезона в "А" група!

Мнениеот Asterix » 22 дек 2010 00:03

Един град-един отбор написа:Абе гола си е хубав /2рия/ откъдето и да го погледнеш ... кофтито е друго ... преди 1 седмица пуснах тема, че по РИНГ БГ /телевизията, която в момента възпявате/ бяха казали, че Ботев Пловдив е направил най-мащабното гостуване в последните 2-3 години с 2500 човека в Бургас на стадион Лазур. Тогава едно 80% от черно-белите фенове се нахвърлиха как можело да се вярва на това ... та РИНГ БГ била най-жълтурската телевизия и Ирена неслучайно го правила това нещо и т.н. ... сега обаче, когато ви се признава този гол като най-красив /както и аз отбелязах, че е такъв всъщност/ вие почвате да сваляте звезди, че не кои други, а именно РИНГ БГ, които предавали АПФГ имали право да дават оценка и на тях може да им се вярва ... с други думи казано обичате да си нагаждате според положението :)
П.С. -> Съгласен съм с написанот от моя колега kishe ... футболът се прави за зрителите ... останалото си е за вас :)

Най-мащабното гостуване ? Та ние миналата година срещу Цска кога паднахме 3:2 на Армията бяхме 3000 . Толкова на гъсто бяхме , че неможех да се обарна да видя кой ме прегръща при головете . Само не ми минавай с фразата " ама ние това го правим във В група " , защото все повече ще ми паднеш в очите. Коментирай само гола , какво ни даваш наклон на ... и то в нашия форум ? Джъткай си у вашия форум , радвайте се на цивилизацията - рейсове , косачки , празненства , чистене от общината на корени и бурени и т.н. Гууд бай анд донт край :mrgreen:

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 22 дек 2010 00:04

Asterix написа:с болен мозък като твоя какво да споря аз не съм казвал че на курдов или на друг наш футболист гола е по хубав ама на пак си изкарвате циганския манталитет на показ просто казах че има много по хубави голове от този на
карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и на зрители ама само на литекс,сливен академик сф жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време.футбола се прави за зрителите направи си сам сметка какво искам да ти кажа

И естествено примера , който даде без да отвора линка разбрах за кой става на дума . Незнам защо го постна , тъй като "В" група се води аматъорска и такива голове като този нямат място за дискутиране . Не те ли е срам да говориш за публиката и президента на Локомотив Пловдив ? Кажи по кой показател ни превъзхождате ?

1 Публика ?
2 Президент ?
3 Организация ?
4 Футболисти ?
5 Стадион ?

Добре че е Славчо педофила иначе не ви виждам ..[/quote]

аз не съм давал линка за гола на курдов колкото до 5 точки ще ти пиша по ред

1.колко ви е средната посещаемост този сезон и колко е нашата мисля че сме повече
2.президент си нямаме живот и здраве да стане работата с ц.василев ще спорим тогава а за предишния президент какво да говорим вие се опарихте но за кратко с галка
3.не мисля че остъпваме по нещо за краткото време УС направи много неща който не бяха направени през последните 10 год
4.няма място за сравнения просто разликата в нивото на групите е очевидна но пък сглобихме не лош отбор тук вие единствено ни превъзхождате според мен,но само защото сте в а група а ние във в
5.и нашия стадион се работи по него вашия е по напред в обновяването но само защото гоните по строгите критреи за лицензиране а ние имаме по важни неща да е правят все пак нямахме нито представителен отбор нито нищо но сега мисля че докато стгнем до а груп и нашия стадион няма да е лош след реконструкциите
селски вземи си скункса не се сърди

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 22 дек 2010 00:05

Един град-един отбор написа:Абе гола си е хубав /2рия/ откъдето и да го погледнеш ... кофтито е друго ... преди 1 седмица пуснах тема, че по РИНГ БГ /телевизията, която в момента възпявате/ бяха казали, че Ботев Пловдив е направил най-мащабното гостуване в последните 2-3 години с 2500 човека в Бургас на стадион Лазур. Тогава едно 80% от черно-белите фенове се нахвърлиха как можело да се вярва на това ... та РИНГ БГ била най-жълтурската телевизия и Ирена неслучайно го правила това нещо и т.н. ... сега обаче, когато ви се признава този гол като най-красив /както и аз отбелязах, че е такъв всъщност/ вие почвате да сваляте звезди, че не кои други, а именно РИНГ БГ, които предавали АПФГ имали право да дават оценка и на тях може да им се вярва ... с други думи казано обичате да си нагаждате според положението :)
П.С. -> Съгласен съм с написанот от моя колега kishe ... футболът се прави за зрителите ... останалото си е за вас :)

Ами жълта кратуно ти сам си написал,че гола е хубав.Ринг само пускат предложение за най-красив гол,а нЕ ГО ИЗБИРАТ ЕДНОЛИЧНО.Сиреч става чрез гласуване!!! та не виждам нищо общо с написаното от теб като довод кой вярвал и кой не вярвал на Ринг.
Ама нали си ги нагаждате както ви е удобно :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 22 дек 2010 00:07

Един град-един отбор написа:
1 Публика ?
2 Президент ?
3 Организация ?
4 Футболисти ?
5 Стадион ?

1 - Повече от вашата на пръв поглед като цяло ...
2 - Няма все още, но има осигурен бюджет, който за момента е предостатъчен на отбора ...
3 - Добра за българските стандарти ...
4 - Играчи като : Атанас Курдов /Байерн Леверкузен, Левски и т.н./ ; Георги Какалов /бивш национал, с огромен опит в А група/ ; Николай Манчев /ЦСКА София, с огромен опит в А група/ и т.н. заслужиха първото място в групата, която сме в момента ... по-добри от тези не ни трябват за сега :)
5 - Лично наш за 10 години ... / Бойко Борисов дойде с едно жълто-черно шалче да ни го даде на нашия стадион /

Нещо друго да те интересува ?

1. Признай си, че това се дължи на вече бившия ви президент.
2. Ако кажеш, че вярваш на този "бюджет" е меко казано наивност.
3. Добра за "В" група.
4. Тези "звезди" дето ги изброи могат да играят само по селата. Факт.
5. Това, че е ваш, не значи, че става за футбол, по точно профисионален.

Другото което ни интересува е "новия ви автобус", косачката на стадиона и фургона с китайска стока! :mrgreen:
Последна промяна от отборът на Пловдив на 22 дек 2010 00:09, променено общо 2 пъти.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 дек 2010 00:08

Феновете от цялата страна избраха втория гол на Базил де Карвальо на мача срещу Черно Море от 2 кръг на "А" група за най-красивия гол за сезона.
+1 А на злобарите да са живи и здрави! Едните заровени в историята другите в кризата на собствената си недалновидност ! А пък Нйе печелим за най - красив гол ! Кой губи от цялата работа ? Само те! Наздраве и още красиви голове през пролетта! Само Локо!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 22 дек 2010 00:12

Един град-един отбор написа:
1 Публика ?
2 Президент ?
3 Организация ?
4 Футболисти ?
5 Стадион ?

1 - Повече от вашата на пръв поглед като цяло ...
2 - Няма все още, но има осигурен бюджет, който за момента е предостатъчен на отбора ...
3 - Добра за българските стандарти ...
4 - Играчи като : Атанас Курдов /Байерн Леверкузен, Левски и т.н./ ; Георги Какалов /бивш национал, с огромен опит в А група/ ; Николай Манчев /ЦСКА София, с огромен опит в А група/ и т.н. заслужиха първото място в групата, която сме в момента ... по-добри от тези не ни трябват за сега :)
5 - Лично наш за 10 години ... / Бойко Борисов дойде с едно жълто-черно шалче да ни го даде на нашия стадион /

Нещо друго да те интересува ?

1 - Ама само на пръв поглед
2 - Караибрахим не го ли водите такъв ?
3 - Имате напредък с новите рейс и косачка
4 - Тези , които ги изброи са изхвърлени от тези отбори в скобите , та миналата година Какалов на Лаута на празна врата така изрита топката , че отиде в Коматево :mrgreen:
5 - На армията ли е на военните ли е , на БКП ли е ... Славчо паметник трябва да му направите

Да се обоснова за нас

1 - Реално публиката този сезон беше на 90% от възможностите си
2 - Коко Динев инвеститор №1 в Пловдив
3 - Нови седалки , обновени на централната трибуна , нови входове , нова трибуна , кетъринг вътре на Лаута
4 - Здравко Лазаров , Ицо Златински , Карвалъо , Кирил Котев мисля , че тези са достатъчни
5 - Ако Славчо НЕ прави спънки до лятото , ще имаме осветление + още една нова трибуна

Сравнявай сега момче

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 22 дек 2010 00:13

child in time написа:Феновете от цялата страна избраха втория гол на Базил де Карвальо на мача срещу Черно Море от 2 кръг на "А" група за най-красивия гол за сезона.
+1 А на злобарите да са живи и здрави! Едните заровени в историята другите в кризата на собствената си недалновидност ! А пък Нйе печелим за най - красив гол ! Кой губи от цялата работа ? Само те! Наздраве и още красиви голове през пролетта! Само Локо!

защо си мислиш че злобея просто казах че има по хубави голове от този дори посочих гол на друг ваш доскорошен играч,без да знам че дори имало други голове оо този и било класация на ринг.аз тези смешници не ги и гледам,но пък може и гола на карвальо да е най хубавия сред предложените бз да знам другите предложения
селски вземи си скункса не се сърди

haha

Мнениеот haha » 22 дек 2010 00:17

Хаха,в една обективна класация голът на де Карвальо няма да спечели повече от 3-то място.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 дек 2010 00:18

kishe написа:
child in time написа:Феновете от цялата страна избраха втория гол на Базил де Карвальо на мача срещу Черно Море от 2 кръг на "А" група за най-красивия гол за сезона.

Не съм посочвал никого конкретно! Прочетох само първите няколко поста и определено имаше злоба в тях! Сори ако си се засегнал!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 22 дек 2010 00:39

На мен първия гол на Карвальо срещу ЧМ ми харесва повече, щото е от малък ъгъл, вторият гол не е нищо особено освен, че се удря в гредата и след това влиза.

Върни се в “Локо Пловдив”