Откриха фен-магазина на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Откриха фен-магазина на Ботев
Споменахте за проценти.
Моите наблюдения през тази година са,че 90% и повече от феновете ни имат клубни тишърти и суичъри. 

bnborisov написа:veseo написа:bnborisov написа:човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.
Така че, това което ни пожелаваш си го имаме отдавна. Е верно новото сега е новата емблема и това че парите които даваме отиват за Ботев.
Нека не се правим на светци, прекалено много дори на стадиона ходят с фланелки на други отбори - Арис, Дортмунд, че и Бари (?!).
Е съгласи се сега че го правят заради жълтия цвят, едвали са фенове на тези отбори.
И затова да го правят (не че ги обвинявам), факт е че нямат фланелки на отбора
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Предлагам да се продават DVDта с мачове на Ботев от по - старо време. Сигурен съм, че повечето от златното поколение футболисти имат видеозаписи на големите мачове срещу големите отбори - Байерн, Барса и т. н. както и победите ни срещу Левски, ЦСКА, Локото и др. Мисля, че ще е доста интересно. В европейските феншопове съм виждал представянето на отборите за цели сезони, дербита и т. н.
teruns написа:Предлагам да се продават DVDта с мачове на Ботев от по - старо време. Сигурен съм, че повечето от златното поколение футболисти имат видеозаписи на големите мачове срещу големите отбори - Байерн, Барса и т. н. както и победите ни срещу Левски, ЦСКА, Локото и др. Мисля, че ще е доста интересно. В европейските феншопове съм виждал представянето на отборите за цели сезони, дербита и т. н.
+1
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
карлито написа:teruns написа:Предлагам да се продават DVDта с мачове на Ботев от по - старо време. Сигурен съм, че повечето от златното поколение футболисти имат видеозаписи на големите мачове срещу големите отбори - Байерн, Барса и т. н. както и победите ни срещу Левски, ЦСКА, Локото и др. Мисля, че ще е доста интересно. В европейските феншопове съм виждал представянето на отборите за цели сезони, дербита и т. н.
+1
Това определено би било страхотно, дано се чуе това предложение от нужните хора. Особено ако се избарат с яки бонуси и да се продават като колекционерски издания спокойно могат да им се искат и по 40-50лв, което ще е нелош приход в касата, а ако има и по-евтини варианти за хората, които не могат да си позволят 40-50лв за двд ще е перфектно. Дано стане!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- PLOVDIV PEE 1912
Днес го посетих феншопа. Не е зареден достатъчно но всичко ще си дойде на мястото.
teruns написа:Предлагам да се продават DVDта с мачове на Ботев от по - старо време. Сигурен съм, че повечето от златното поколение футболисти имат видеозаписи на големите мачове срещу големите отбори - Байерн, Барса и т. н. както и победите ни срещу Левски, ЦСКА, Локото и др. Мисля, че ще е доста интересно. В европейските феншопове съм виждал представянето на отборите за цели сезони, дербита и т. н.
Ей това ако стане, ще е уникално. Аз бих си купил дискове с победите над Барселона и Байерн на секундата. Въпроса е въобще дали са излъчване тези мачове по телевизията и ако са излъчвани дали ги има като архив и как може да се вземат записите. Пък и тези мачове ще са интересни не само за нас Ботевистите. Не мисля, че друг български клуб някога е побеждавал Барселона.
- PLOVDIV PEE 1912
Месершмит написа:teruns написа:Предлагам да се продават DVDта с мачове на Ботев от по - старо време. Сигурен съм, че повечето от златното поколение футболисти имат видеозаписи на големите мачове срещу големите отбори - Байерн, Барса и т. н. както и победите ни срещу Левски, ЦСКА, Локото и др. Мисля, че ще е доста интересно. В европейските феншопове съм виждал представянето на отборите за цели сезони, дербита и т. н.
Ей това ако стане, ще е уникално. Аз бих си купил дискове с победите над Барселона и Байерн на секундата. Въпроса е въобще дали са излъчване тези мачове по телевизията и ако са излъчвани дали ги има като архив и как може да се вземат записите. Пък и тези мачове ще са интересни не само за нас Ботевистите. Не мисля, че друг български клуб някога е побеждавал Барселона.
То да са само тия два мача...Левски и те са побеждавали Барса.
- rump_shaker
- Контакти:
luxorus написа:По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
Пожелавам ви и на вас същото,сигурен съм,че така ще бъде.
Какво да ни го полжелаваш като тука си е така

- nik_bg1
- Контакти:
Много хубава идея! Гласувам с две ръце, ЗА!
Хубаво ще е ако може да се реализира...
Последна промяна от nik_bg1 на 23 дек 2010 18:02, променено общо 1 път.