2011 Предложения за успех в Ман Ю

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: 2011 Предложения за успех в Ман Ю

Мнениеот sMotLiO » 21 дек 2010 21:11

smoothc написа:Явно вие двамата не разбирате футболната игра -неможе един и същ играчи да провалят труда на целия отбор в поредица от мачове визирам Евънс и Карик а в същото време други добри поне колкото тях да търкат пейката или да нямат шанс за изява -все пак това е Ман Ю и тук играят най-добрите а не някои средняк където няма никаква амбиция за купи и успехи!
Карик бил подценяван играч хахаха е за 3 години какво значимо нещо е направил освен глуповати грешки и неточни пасове?!?! Евънс бил в криза -пичове този явно е в криза откакто е в Ман Ю-новия Видич хахах-не може от 15 мача да имаш 2 добри мача всичко друго пълна дупка все пак си централния защитник на Ман Ю не на Ботев Криводол!!Айде по добре не пишете глупости а се замислете малко

Ние не разбираме от футбол,а ти си новият Вили Вуцов. Пази боже от такива 'фенове' като тебе! :mrgreen:
Последна промяна от sMotLiO на 21 дек 2010 21:24, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 21 дек 2010 21:16

liolio7 написа:Според мен Бекъм би ни свършил перфектна работа, докато Валенсия е контузен. Ако го вземем до Март ще е перфектно. Хем той ще играе с хипер голямо желание, все пак в любимия му отбор, в неговата родина(иска да се върне във Висшата Лига, но каза че ще играе само за Юнайтед в Англия, т.е предложи ни се), хем феновете го обичат, хем няма да има нужда от време за акомодация. Пък и след напускането на Роналдо нямаме супер изпълнител на статични положения.(Нани се спрая горе-долу с преки свободни, но корнерите са му ужасни).
Пък и в момента имаме само Нани като остановено крило, а Гигс не може да играе както преди на тази позиция. А и ще ни излезне без пари, като сигурно ще му плащаме само някаква част от заплатата, ще помогне при развитието на младите външни халфове в отбора и ще може да се ползва в Шампионската.
Жалко че надали САФ ще го върне, защото рядко прави компромиси. Бекъм вече е направил своя.
Какво мислите?

П.С. Надали САФ ще прави големи трансфери зимата, освен ако няма някой изключително добър(като случая с Руни).

Бекъм би бил дори и само добър мотивационен трансфер,ако питаш мен. Не е изключено и да даде нещо повече на отбора,както направи Ларсон с краткият си престой при нас. Шансът обаче това да стане е твърде минимален.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 21 дек 2010 22:08

sMotLiO написа:Невил е ясен. Харгрийвс до края на сезона,ако не изиграе поредица от мачове също може би е аут. Оуен не е за изхвърляне при полужение,че Чико и Македа не са напълно надеждни все още. И тука вече започваш да пишеш големи глупости. Карик е толкова подценяван футболист,че не е истина. Изигра не малко добри мачове през този сезон,макар и да е непостоянен. Еванс изживява психически срив,а ти ми говориш да го изхвърляме.. Браун се завръща от сериозна контузия и ще му трябва време да навлезе в ритъм. Остава си полезен играч за някои мачове - главно заради опита си.

Общо взето добре,че хора като теб не дерижират трансферната политика в отбора. Това не ти е фифата или футболния мениджър да изхвърляш шестима (1,2 бити карти) и да вкарваш нови петима на тяхно място. Отбора ще има нужда от двама нови вратари (1 купен вече) и един,най-много двама в халфовата линия - ако освободим Харго,а Скоулс и Гигс се откажат по едно и също време.

Човека си е поиграл да направи ебати подробното обяснение със инфо и видео и веднага го наплю!!!!
Споко бе.

Карик,Евънс,Браун са футболисти който ако отидат в отбор от нивото на Барса да речем ще стават само за носачи на сакове.
Единственно благодарение на спазване на тактическите задачи на САФ и дисциплина играят футол на високо ниво.
Преминат ли в клуб като Болтън да кажем за година никой няма да ги за белязва!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 21 дек 2010 22:25

drogooo написа:
sMotLiO написа:Невил е ясен. Харгрийвс до края на сезона,ако не изиграе поредица от мачове също може би е аут. Оуен не е за изхвърляне при полужение,че Чико и Македа не са напълно надеждни все още. И тука вече започваш да пишеш големи глупости. Карик е толкова подценяван футболист,че не е истина. Изигра не малко добри мачове през този сезон,макар и да е непостоянен. Еванс изживява психически срив,а ти ми говориш да го изхвърляме.. Браун се завръща от сериозна контузия и ще му трябва време да навлезе в ритъм. Остава си полезен играч за някои мачове - главно заради опита си.

Общо взето добре,че хора като теб не дерижират трансферната политика в отбора. Това не ти е фифата или футболния мениджър да изхвърляш шестима (1,2 бити карти) и да вкарваш нови петима на тяхно място. Отбора ще има нужда от двама нови вратари (1 купен вече) и един,най-много двама в халфовата линия - ако освободим Харго,а Скоулс и Гигс се откажат по едно и също време.

Човека си е поиграл да направи ебати подробното обяснение със инфо и видео и веднага го наплю!!!!
Споко бе.

Карик,Евънс,Браун са футболисти който ако отидат в отбор от нивото на Барса да речем ще стават само за носачи на сакове.
Единственно благодарение на спазване на тактическите задачи на САФ и дисциплина
играят футол на високо ниво.
Преминат ли в клуб като Болтън да кажем за година никой няма да ги за белязва!

А ми да му пишем само по едно браво и да го оставаме да се разтапя,а? Този човек дето няма уважение към футболистите на "любимия си" отбор ли?

Ти пък за какви Барси си тръгнал да говориш бе,"фен"? Барселона е в другия подфорум,а тия сравнения ги прави само в интернет,да не ти се смеят много. Карик бе в основата на трите ни поредни титли,Евънс изигра силни мачове предния сезон,а Браун е раздиран от контузий. Аре недейте ги разбира много,защото като гледам Съра си върши добре работата.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 дек 2010 22:41

Поздравления за страхотната тема.Според мен обача САФ ще търси таланти като Хълк в Порто, който лично според мен играе доста добре и го искам в Юнайтед.Централната халфова линия ни е малко зле с изключение леко правя на Флетчър и от части Андерсон.Но ни трябва нов централен халф това е.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 дек 2010 23:13

Автора добре е направил темата, но има някои неща с които не мога да се съглася. Първо, не може просто така да се махнат футболисти като Харгрийвс, Карик и Еванс. Особено Еванс, който е все още млад и не трябва да забравяме как си партнираше с Видич в отбрана голяма част от миналия сезон (заради чести контузии на Рио). Карик, най-малкото ако го махнем трябва да намерим някой да го замести, което е трудно по това време. За Харго ми е много гадно, защото можеше да се превърне в новия Рой Кийн - наистина уникален талант, но тези контузии го съсипаха. Мисля че Фърги ще му даде последен шанс след като се върне Януари. А пък Браун е много важен отборен играч, тъй като може да играе и като бек, и като центален защитник. Има много опит, а и е в клуба от 14-15 години и трябва да му се отдаде нужния респект. Иначе, да, трябват заместници на Невил и ко., но все пак мисля че Гигс и Скоулс могат да изиграят още един сезон на добро ниво (ако не ги сполетят контузии). Ван дер Сар наистина няма как повече, удари наскоро 40, а и след случката с жена му, предполагам че би искал да прекара повече време със семейството си. Но лично аз се съмнявам да вземем някой футболист през зимния трансферен прозорец, но темата би била много добра за лятото :) ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 дек 2010 14:46

Ще си позволя да не се съглася с автора и с този колега, който каза че Флетчър се справя.
Моето мнение мисля и друг път съм го казвал е че на този отбор най-вече му трябва опорен халф тип Рой Кийн просто когато загубим топката ни липсва агресия Флетчър като че ли изчезва някъде и бяга назад и на 2 метра от топката и от центъра до пенала зейва една празнина откъдето противниците цял мач стрелят центрират въобще непрекъснато държат защитниците под напрежение стават и нелепи рикошети. Засега май отскоро когато играят в тандем Андерсон и Карик нещата леко се подобриха но те пък не са във форма а и са атакуващи халфове и допускат единични грешки на мач, но за сметка на това решаващи като гола на Валенсия на ОТ. В мача с Арсенал се видя, че с един нападател и трима халфове също се справяме не лошо но губим от нападателната мощ за сметка на сигурност и някога липсата на мощ в нападение може да се окаже решаваща и да загубим точки.
Та това е моето мнение и многото голове които вкарваме, а също и получаваме както и все по честото превъзходство на противника във владеенето на топката и обратите които ни правят го доказват.
Дано САФ намери такъв опорен халф защо не и двама, но лично аз не виждам много такива в днешния футбол, а и едва ли САФ ще вземе играч който няма да може да използва в ШЛ а повечето добри футболисти от този тип вече играха в ЕКТ, беше се споменало за трансфер на двама футболисти от Билбало единия беше точно такъв халф мисля и ако въобще САФ прибегне до трансфер зимата ще е от някой такъв отбор.

Потребителски аватар
karaivanovd
Контакти:

Мнениеот karaivanovd » 22 дек 2010 18:40

Това изказване за Барса и мен ме подразни доста, тъй като не това е правилния форум за това. Но да се върнем на въпроса с магданоса...Та стават ли Карик, Браун и Евънс? Естествено, че стават, тези трима играчи играят основна роля в Юнайтед! Макар че напоследък Карик прави доста груби грешки (макар и не толкова много, и най-често да сбърка някой пас) обърнете внимание на неговата игра в дефанзивен план. Просто отлична, много пресечени пасове и откраднати топки (колебливата му игра отдавам на контузията и смятам, че към средата на сезона ще е в топ форма). За Браун, неговия опит и способността да играе навсякъде в защита няма смисъл да говоря (макар да не е играч от най-високо ниво). Ето идва ред и на Джони...Еми кво щяхме да правим без него миналата година с хроничната травма на Рио и постоянното му отсъствие на терена. Не очаквам този сезон Рио да издържи без някоя дълга пауза, а също така Видич не е резистентен на контузии (да не дава боже и той да влезе в лазарета), така че Евънс е перфектният заместник. Хора, фенове на Юнайтед, недейте бърза да гоните играчи които са дали много на отбора, не са във форма или са претърпяли дълга контузия. Нещата много бързо се сменят, както и формата. Затова един отбор се състои от толкова много играчи, намиращи се в различна форма и изпълняващи различни функции, а работата на САФ е да намери перфектната сплав.
Но да се върнем на изказването за Барса и носачите на сакове...Абе пич, виж само един Пике, който беше твърда резерва в Юнайтед, и нямаше (и още няма) никакъв шанс да измести Рио или Видич, се превърна в основно звено в защитата на Барса и националния на Испания. Освен футболни качества, адаптация и късмет, да играеш със сърце за любимия отбор е най-важното. А тези гореспоменатите са точно такива футболисти, душата биха си дали за Юнайтед!!!
С този поуст не искам никой да обидя или да се заяждам, просто лично мнение...Весели празници на всички!

Върни се в “Манчестър Ю”