Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Re: миналото правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот Spursy » 21 дек 2010 21:17

Още преди няколко месеца ми направи впечатление, че много зачестиха коментари на про-леви привърженици в интернет.
Обикновено мненията им бяха под всевъзможни политически новини, но в последствие прераснаха и под всякакви новини от различно естество. Обикновено се повтаряха еднотипни менения които постоянно критикуваха настоящето правителство. За най-малките неща започваха да се пиша обиди.
Още тогава предположих, че това са група хора, платени драскачи. Просто не беше нормално по всяко време на денонощието, някой да стои в новинарските сайтове за да драска коментари. Ако отговорех на някое мнение, веднага ми отговаряха до няколко минути. Т.е. тези хора по цял ден наистина висят в интернет за да пишат коментари. За мен бе ясно, че това е платена провокация целяща да манипулира общественото мнение, но малко ме дразнеше, че някой можеше да се върже. Макар и елементарна провокацията почти винаги действа.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 21 дек 2010 21:25

Абсолютно съм съгласен с написаното. Сякаш забравиха за протурското правителство на Първаноглу. Интерсното обаче е, че дори и сега, във всякакви интернет гласувания и форуми ДПС срещат нулева подкрепа - факт доказващ неграмотността и закърнялостта на турския лекторат. Колкото по-тъпи, толкова по-лесно манипулируеми.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 21 дек 2010 21:30

Фактът ,че Първанов ,Станишев ,Костов и Доган правят всичко възможно да бутнат Б.Б.от власт,ме кара да мисля ,че нещата в държавата вървят в правилната посока!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Предишното правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот sMotLiO » 21 дек 2010 21:32

Мале,какви глупости. Тука гледам хората още си играят на партийни престрелчици,докато ония си трупат паричките. Продължавайте пичове - ругайте си по форумите,фейсбуците и кръчметата. Нали все пак,само толкова си можете.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 21 дек 2010 21:36

Sword Coast Boys написа:Абсолютно съм съгласен с написаното. Сякаш забравиха за протурското правителство на Първаноглу. Интерсното обаче е, че дори и сега, във всякакви интернет гласувания и форуми ДПС срещат нулева подкрепа - факт доказващ неграмотността и закърнялостта на турския лекторат. Колкото по-тъпи, толкова по-лесно манипулируеми.

Ох боже,ами Бойко като лиже г**а на турците и на премиерът им?Даже в някои части от Б-Я Герб играят заедно с Доган така,че не ми се правете на много знаещи...Извода е един,всички и сегашните и предишните,както и по-предишните,абе демек всички за сега се оказаха чисти и абсолютни Боклуци!И Първанов,Станишев,Борисов...Царят и Доган,има ли смисъл да ги споменавам?!
Трябват крайни мерки,колкото и да ми е неприятно да го призная,за да се опави държавата ни...но има чувството,е вече толкова сме изгнили като държава,че може и да няма лек. :cry:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2010 21:37

Всички са един дол дренки!
''Махаме единия,прегръщаме другия''!Май нещо такова се пееше в една песен на Слави Трифонов където излезна на скоро....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 21 дек 2010 21:42

Не искам да ме смятате за привърженик на ГЕРБ,но по-добре те да са на власт.Народа обича Бойко Борисов и съм сигурен,че ако се пусне една анкета за най-обичан политик след 1989 той ще я спечели.За първи път виждам някакви истински реформи,колкото и тежки да са,но няма как за един ден да се промени всичко,а ние да си седим и чакаме...

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 21 дек 2010 21:44

delqnski47 написа:Всички са един дол дренки!
''Махаме единия,прегръщаме другия''!Май нещо такова се пееше в една песен на Слави Трифонов където излезна на скоро....

Добър вечер уважаеми зрители.
Спите ли
или чакате да дойдат поредните спасители?
Колко пъти се повтаря старата история?
Изхвърляме единия, прегръщаме втория.

Истината боли.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 21 дек 2010 21:45

Ако сте гледали предаването по БТВ " Нека говорят " с Росен Петров , негов гост беше Бойко Борисов ще знаете , че България е много по-добре от ерата на Станишев. Много силно интервю и отговори.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 21 дек 2010 21:47

Asterix написа:Ако сте гледали предаването по БТВ " Нека говорят " с Росен Петров , негов гост беше Бойко Борисов ще знаете , че България е много по-добре от ерата на Станишев. Много силно интервю и отговори.

И това,което съм постнал не е лошо казва много верни неща
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Свободна зона”