2-3000 хиляди фена ? Има статистика.Аз гледам статистиката.А статистиката показва , че Ботев Пловдив е най-посещавания отбор до момента.
Какво показва твоята статистика ?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ново писмо до Кръстева
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
И кой е "твоя" клуб ,бе ,дървен философ WIND
Като гледам как си написал думата утопия с "О"
- отговорът е ясен... Мангосер столипиновски.

защо написа:Viroglav, помниш ли как беше в ЦСКА по времето на Любо Пенев, когато бяхме независими и управлявани от истински цесекар? В днешния футбол нищо не може да замести парите и е важно шефа да ги има, дори да не обича да дава. Хората трябва да се радват, че някой Ахмед им е пратил някоя Галя или Ирена, защото вече почти никой не иска да се набутва за български футбол. А в Ботев по-лошо няма да стане. Няма и кой да ги базика, щото Локото се потурчиха преди тях.
Приятел, не бъди лаик.В българския футбол до началото на 2009 година няма нито един собственик на отбор, който да е на загуба.По документи, да, но в реални пари със сигурност не.По времето на Любо Пенев нещата стояха по съвсем различен начин, но не му е мястото под тази тема да обсъждаме този въпрос.А що се отнася до това, дали в Ботев няма да стане по-лошо с идването на някой Ахмед за собственик, ще ти дам само един пример, преразказвайки с няколко думи случилото се в ЦСКА през последните две години.
- Митал /а дали е той, така и не стана ясно за две години/,човекът Ахмет за пловдивския Ботев, купува ЦСКА
- слага за президент Ал. Т. /човек, който няма и никога не е имал нещо общо с футбола, за справка Галя Т./, политик, който е назначен в Кремиковци от управляващите партии, най-вероятно
-лятото, почти по едно и също време се случват две неща.Първо е отнет лиценза на ЦСКА за евротурнирите, второ, кремиковци е фалиран /очаквани са сериозни протести от работещите там и техните семейства, роднини, приятели и прочие МНОГОхиляден електорат една година преди изборите
-следва един добре обмислян и премислян ход.Геноцид срещу най-обичаното нещо в държавата, а именно футболният отбор на ЦСКА, носил много радост и сълзи от щастие на голяма част от народа.Това от само себе си взривява обществото и почти никой не обръща внимание на протестите на трудещите се от Кремиковци.Всяка втора дума в медиите е ЦСКА, а първата е Ал.Т.
.След този "шок" ти гарантирам, че и до ден днешен 90 % от хората дори и не се сещат какво се е случило с най-голямото българско предприятие.Ето за това послужи кризата в ЦСКА /в този ред на мисли, колко от феновете на Ботев, а и не само, си задават въпроси за корупцията в държавата, за кражбите, за убийствата и т.н., все неща, които се случват в държавата ни.Не, на тях в главата им е Селския, може би и другия, омразния им пловдивски клуб Локо Пд., както в главите на червените е отнетия несправедливо евролиценз, и така за всеки фен по нещо.Спорове безкрайни, без особена полза за спорещите/
И за последно, тук не става въпрос за бъзик или някакъв майтап, просто феновете са употребени за нефутболни цели.
- Митал /а дали е той, така и не стана ясно за две години/,човекът Ахмет за пловдивския Ботев, купува ЦСКА
- слага за президент Ал. Т. /човек, който няма и никога не е имал нещо общо с футбола, за справка Галя Т./, политик, който е назначен в Кремиковци от управляващите партии, най-вероятно
-лятото, почти по едно и също време се случват две неща.Първо е отнет лиценза на ЦСКА за евротурнирите, второ, кремиковци е фалиран /очаквани са сериозни протести от работещите там и техните семейства, роднини, приятели и прочие МНОГОхиляден електорат една година преди изборите
-следва един добре обмислян и премислян ход.Геноцид срещу най-обичаното нещо в държавата, а именно футболният отбор на ЦСКА, носил много радост и сълзи от щастие на голяма част от народа.Това от само себе си взривява обществото и почти никой не обръща внимание на протестите на трудещите се от Кремиковци.Всяка втора дума в медиите е ЦСКА, а първата е Ал.Т.

И за последно, тук не става въпрос за бъзик или някакъв майтап, просто феновете са употребени за нефутболни цели.
- PLOVDIV PEE 1912
viroglav написа:Здравейте момчета, фенове на Ботев.От ЦСКА съм, но като гледам какво става при вас, правя доста аналогии с това което се случва и се случваше през последните двайсетина години при нас.Общо взето искам да ви споделя едно мое убеждение, не си мислете, че ако за собственик ви дойде някой богат човек или организация /ДПС/, ще цъфнете и ще вържете.В ЦСКА се изредиха доста такива..., а виждате какво е положението!Убеден съм, че в момента същата тази организация, за която писах преди малко, в лицето на Боби М. и сие ще ви закарат, ако не във В група, то поне в Б, без много опции скоро да се върнете в А група, където ви е мястото.И всичкото това не е, защото Селския иска прекалено много пари за футболния клуб, бъдете сигурни.Реши ли тази "Ирена Кр.", може да ви купи и препродаде стотици пъти, и не само вас, ами и цялата А група.Кой според вас купи Локо Пд.?Дойде един турчин, даде парите и си отиде, а сега навсякъде се тръби, че Галя Т. управлява, прави това, прави онова...Да, ама не...Какво искате?Може би да дойде същият турчин, да плати на Селския някоя и друга пара, да си отиде и "президент и собственик" да ви стане някоя Галя или Ирена - това всъщност няма никакво значение...И още нещо, питам ви какво толкова се промени в Локо Пд., откакто го купи турчина, и какво ще се промени в Ботев след една евентуална такава рокада?Ще ви кажа, промяна ще има.Тогава вие, истинските фенове ще станете зависими и безгласни, дори мнението си няма да можете да изкажете, защото никой няма да му дава гласност, и все вие ще сте виновни, каквото и да се случи.Струва ви се невероятно, и на мен ми се струваше невероятно, че миналата година ЦСКА не игра в евротурнирите, но уви, това е горчивата истина.И то точно заради тези, които и сега управляват българския футбол, затова например Левски не е на вашето място в класирането, а вие на неговото.Не търсете ЗАВИСИМОСТ, търсете НЕЗАВИСИМОСТ.Има и други начини да видите любимия си клуб свободен.Помислете и успех в начинанията ви.
Приятелю ,много акъл даваш .много си запознат с нещата....Ти си от цска???????????А от каде си????Сигурен съм ,че си от някое забито село.?????Твоя клуб харчи милиони за трансфери на черните маймуни ,докато работниците от кремиковци стачкуват за заплатите си .Същевременно станишев субсидира губещото предприятие с 220 милиона (защото ако излезнат на улицата 6000 души ще свалят правителството)и европейския съюз ни глобява със същата сума,защото европейските закони са такива,а именно,нямаш право да субсидираш губещо частно предприятие.Тези парички приятелю ще плати аз и ти ,докато продължават да източват кремиковци чрез цска.
- PLOVDIV PEE 1912
WIND написа:аз мисля че в поведението на феновете на ботеф няма и капка достойнство! защо?:вижте само краткия текст на поредната им.... декларация!? тук вече христолов е ГОСПОДИН????! и после,на кой се молят след като единственната цел на ирена кръстева е да си върне парите които беше дала през миналата есен на този клуб! тя няма никъкво намерение да ги взима защото я натиснаха сериозно от данс! после,тя видя че единственната и цел а именно терена на който се намира стадиона е със сериозни проблеми около собственността и няма никъква перспектива в този клуб! кой в българия дава пари заради 2-3000 фена или някъква си "червена" история която след 1989-та е пълна отопия? извинете ме за грубия израз но така мисля аз! просто намирам поведението на тези, уж велики фенове за меко казано,недостойно! един голям клуб,дори след трудности би отцелял! имат си жив пример именно във пловдив,техните съграждани! е,щели да изпаднат?! много важно! нали точно така ще почнат и дойдат добрите времена! хубавите неща стават бавно и със жертви!!!!! много е лесно все да биеш и все да си навърха!? аз специално не го искам за своя клуб! и ако може да е така,искам да е аслужено за да мога да се гордея с него! иначе...........бай ганьовшината ще продължава а ние никога няма да имаме футбол в бг.защото нямаме достойнство!
Ти си изключителен ГЛУПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!Толкова си нещастен ,че няма на каде!
Твоя клуб харчи милиони за трансфери на черните маймуни ,докато работниците от кремиковци стачкуват за заплатите си .Същевременно станишев субсидира губещото предприятие с 220 милиона (защото ако излезнат на улицата 6000 души ще свалят правителството)и европейския съюз ни глобява със същата сума,защото европейските закони са такива,а именно,нямаш право да субсидираш губещо частно предприятие.Тези парички приятелю ще плати аз и ти ,докато продължават да източват кремиковци чрез цска.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мисля, че сме на едно и също мнение по въпроса, макар и изказано по различен начин.А що се отнася до първите няколко думи целящи да ме обидят, просто не си струва да ги коментираме, ще приема за себе си, че са израз на емоция ти, дори и да не е така.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мисля, че сме на едно и също мнение по въпроса, макар и изказано по различен начин.А що се отнася до първите няколко думи целящи да ме обидят, просто не си струва да ги коментираме, ще приема за себе си, че са израз на емоция ти, дори и да не е така.
SELSKATA GNIDA NA SAPUN,A TEIA DETO ZLORADSTVAT NISHTO PO-LOSHO NE MOGA DA IM POJELAIA OT EDIN HRISTOLOV ZA TEHNIA KLUB 
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
- PLOVDIV PEE 1912
viroglav написа:Твоя клуб харчи милиони за трансфери на черните маймуни ,докато работниците от кремиковци стачкуват за заплатите си .Същевременно станишев субсидира губещото предприятие с 220 милиона (защото ако излезнат на улицата 6000 души ще свалят правителството)и европейския съюз ни глобява със същата сума,защото европейските закони са такива,а именно,нямаш право да субсидираш губещо частно предприятие.Тези парички приятелю ще плати аз и ти ,докато продължават да източват кремиковци чрез цска.
Значи,с една дума НЕДЕЙ ДА ДАВАШ АКЪЛ!!!!!!!!!
Значи,с една дума НЕДЕЙ ДА ДАВАШ АКЪЛ!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Защо мислиш, че искам да давам акъл?Според мен има доста общо между случващото се в ЦСКА и в Ботев, макар и с различни изпълнители.Това е основната ми идея, която ти разбира се спокойно можеш и да опровергаеш.Просто позиция по въпроса, неангажираща никой.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Защо мислиш, че искам да давам акъл?Според мен има доста общо между случващото се в ЦСКА и в Ботев, макар и с различни изпълнители.Това е основната ми идея, която ти разбира се спокойно можеш и да опровергаеш.Просто позиция по въпроса, неангажираща никой.