Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Re: дайте прогноза черноморе левски

Мнениеот BS1913 » 24 мар 2009 22:18

Ходите на мачове а не виждате циганите които са в клетката.Седите си като мишки ,а на въпроса къде са яли бои да ти обяснят самите те.Аз мога да посоча ул.Др.Бесанович където видях как няколко ваши фенови си забравиха шалчетата които горяха после на оградата пред агитката ни.Но не това е най-важното ,а че сте много големи по форумите и сте най-великите вместо да видите че последните години си вземате мачовете срещу нас с помоща на чернодрешковците.Не ми се изброяват мачовете защото са страшно даже плашещо много.В добавка Черно море не е станал отбор след 3-4 победи,а много преди това.Ще ви видим на 4-ти колко ще сте и как ще ни биете.Няма да давам прогнози за мача на определено си мисля че това ще ви е първия истински мач за сезона и дано да не се играе пак 100 мин с 2 дузпи в продължените ;) ходещите на мачове знаят за какво иде реч 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

mile_bg8
Контакти:

Re: Гръцки слабак на път да остави Левски без вратар

Мнениеот mile_bg8 » 24 мар 2009 22:23

Продаваите вратарчето бързо , докато има клиенти.После ще стане като с Гонзо- ще духате супата!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 24 мар 2009 22:54

BS1913 написа:Ходите на мачове а не виждате циганите които са в клетката.Седите си като мишки ,а на въпроса къде са яли бои да ти обяснят самите те.Аз мога да посоча ул.Др.Бесанович където видях как няколко ваши фенови си забравиха шалчетата които горяха после на оградата пред агитката ни.Но не това е най-важното ,а че сте много големи по форумите и сте най-великите вместо да видите че последните години си вземате мачовете срещу нас с помоща на чернодрешковците.Не ми се изброяват мачовете защото са страшно даже плашещо много.В добавка Черно море не е станал отбор след 3-4 победи,а много преди това.Ще ви видим на 4-ти колко ще сте и как ще ни биете.Няма да давам прогнози за мача на определено си мисля че това ще ви е първия истински мач за сезона и дано да не се играе пак 100 мин с 2 дузпи в продължените ;) ходещите на мачове знаят за какво иде реч 8-)

Виждам, че си фен на агресията.Това не е добре!Черно море не е лош отбор, и се радвам че има подобни "барометри" в първенството.Но се хващам на бас с теб, че ще ви бием без намесата на съдии!Все пак говорим за Левски!Не е добре да се горят чужди икони!По-добре, шаловете ги подарете на ваши приятели от Левски!
Не забревяйте че това не е война! :roll:

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 24 мар 2009 23:38

Прави ми впечатление, че феновете на тези които не могат да бият Левски на терена скачат на бой, като чорбарите и други бивши такива. Обзалагам се,че ще биете центъра един път повече от нас - 1:0 за Левски.

plamak
Контакти:

Re: Виктор Генев и Бистрон

Мнениеот plamak » 24 мар 2009 23:52

Аз също съм за Генев,който е с класа над чеха. Дано Димов да оздравее и да влезе във форма, защото също има качества и според мен е по-добър от всички. За отпадането от ШЛ, най-виновен е Батков. След, като знаеше колко милиона ще прибере,трябваше да даде един милион за двама трима класни играчи под наем за двата мача с Беларусите и нямаше да отпаднеме. Такъв шанс скоро няма да имаме.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 мар 2009 00:27

Bully_Blue написа:Хахах,това беше най-голямата изцепка,играли сме пред празни трибуни.Ние ако играем пред празни трибуни,то вие играете в гробището.И моля ти се не се занимавай със Сектор Б и особено да казваш,че не сме се чували,при положение,че бях на стадиона и направихме страхотна хореография и надвикахме тотално Локото,защото ставаш смешен.Направихте 3-4 победи и вече големия отбор.

Гледах мача и много ясно се чуваше кой кого е надвикал. Ти от твоето място може да си мислиш че само ти се чуваш ама това е голяма заблуда. С Вихрен пък да не говорим дали имаше повече от 200 човека. Преди няколко години може и да е имало повече публика, но в момента домакинствата ви са едни от най-слабо посещаваните в цялата А група. Факт е отлива на фенове , така че недей да живееш с миналото. Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 мар 2009 05:52

Х-1 :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Лудото фенче
Контакти:

Re: Виктор Генев и Бистрон

Мнениеот Лудото фенче » 25 мар 2009 10:19

Генев и Рабех са доста по-надеждна двойка в сравнение с Бистрон - Генев!

Потребителски аватар
mikata

Дубъла на Левски

Мнениеот mikata » 25 мар 2009 11:16

Знае ли някой състава на Левски за мача с Черноморец
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Re: Дубъла на Левски

Мнениеот emkata » 25 мар 2009 11:35

темата ти е интересна но няма капчица инфо за тази дублираща група. да вярно цялото внимание е насочено за дъблин
но нито една медия в бг не се занимава с дубала.иначе е хубаво че хичо бензукан,марто димов ша играят наистина на тях им трябват игрови минути.
Левски завинаги в моето сърце.

Върни се в “Архив”