Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BS1913 написа:Ходите на мачове а не виждате циганите които са в клетката.Седите си като мишки ,а на въпроса къде са яли бои да ти обяснят самите те.Аз мога да посоча ул.Др.Бесанович където видях как няколко ваши фенови си забравиха шалчетата които горяха после на оградата пред агитката ни.Но не това е най-важното ,а че сте много големи по форумите и сте най-великите вместо да видите че последните години си вземате мачовете срещу нас с помоща на чернодрешковците.Не ми се изброяват мачовете защото са страшно даже плашещо много.В добавка Черно море не е станал отбор след 3-4 победи,а много преди това.Ще ви видим на 4-ти колко ще сте и как ще ни биете.Няма да давам прогнози за мача на определено си мисля че това ще ви е първия истински мач за сезона и дано да не се играе пак 100 мин с 2 дузпи в продълженитеходещите на мачове знаят за какво иде реч
Bully_Blue написа:Хахах,това беше най-голямата изцепка,играли сме пред празни трибуни.Ние ако играем пред празни трибуни,то вие играете в гробището.И моля ти се не се занимавай със Сектор Б и особено да казваш,че не сме се чували,при положение,че бях на стадиона и направихме страхотна хореография и надвикахме тотално Локото,защото ставаш смешен.Направихте 3-4 победи и вече големия отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта