Сменят емблемата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Сменят емблемата на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2010 11:16

LaRgO написа:ФК Левски ОФИЦИАЛНО Е РЕГИСТРИРАН на 24 май 1914 г. Тази дата - 24 май 1914 г. е приета за рожден ден на Левски,какъв е батков,че да променя историята.Боркиша сам каза,че Левски е създаден 1914 г. ! батков просто иска да влезе в историята,нищо повече ! За това нещо трябва да се питат феновете,а не извънгабаритния от днес за утре да решава,че щял да сменя датата и емблемата и да праща писмо до УЕФА.Утре Венци ще изкара докумен,че СК Славия е създаден 1900г. бабатков не може да разпознае фалшив факс от истински( Казанската афера) тръгнал да променя историята.И защо точно сега а ? Просто иска да прикрие истинските проблеми ! Значи основателите на Левски са на 13-14 годишна възраст.

+1+1+1+1+1
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 дек 2010 11:27

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 86&Level=2

Прощавай и ти, бай Ганьо! Бог ми е свидетел, че винаги добри чувства са ме въодушевявали при описването на твоите истории. Ни чувство на злобно порицание, ни презрение, нито лекомислен смях не са ръководили моето перо. И аз съм чадо на своето време и известни отделни събития може би неволно са ме отклонявали от строгата обективност, но аз се старах да възпроизведа есенцията на печалната действителност. Твоите братя, вярвам, не са такива, какъвто си изобразен ти, бай Ганьо, но те са засега на втори и трети план; те едва сега почват да заявяват за своето съществуване, а пък ти, ти си налице, твоят дух лети и обгръща целия обществен строй и дава свой отпечатък и на политика, и на партии, и на печат. Аз питая в себе си вяра, че ще дойде един ден, когато ти, след като прочетеш тази книжка, ще се позамислиш, ще въздъхнеш и ще речеш:

Европейци сме ний, ама все не сме дотам!... Прощавай, не е за чудо пак да се срещнем.

София, 17 март 1895 г.
Изображение

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 21 дек 2010 13:25

"Това е историческата истина и аз искам да излезе наяве. Отборът ни е създаден от група ученици от 7-мо училище. Това е неоспорим факт и вече съм направил постъпки за промяната. Тя ще е факт скоро. Емблемата ни ще изглежда по същия начин, само ще сменим годината", добави Батков.

Прочетете, помислете и тогава, ако можете оспорете.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 дек 2010 13:57

левскарЪт написа:"Това е историческата истина и аз искам да излезе наяве. Отборът ни е създаден от група ученици от 7-мо училище. Това е неоспорим факт и вече съм направил постъпки за промяната. Тя ще е факт скоро. Емблемата ни ще изглежда по същия начин, само ще сменим годината", добави Батков.

Прочетете, помислете и тогава, ако можете оспорете.

+1
Казах го вече ,че някои знаят този факт и не са шокирани (като чета какъв вой надават умни момчета-левскарчета , чудя се к'во би се случило на севернокорейчетата , ако прогледнат и те ).
Нищо страшно няма да се случи да попразнуваме малко по-рано.
Нещо друго - датите 1911 и 1914 показват , че създаването на фк Левски е естествен процес , а не чрез укази и външна армия-освободителка.
Каква драма само!!!
Ние , които сме си оправили "къщичката" , търсим кога е положен първия камък.
А Те - горкичките , чиято "кочинка" се разпада пред очичките им , какво да кажат :roll:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 21 дек 2010 14:07

"...В копията на Батков личи печат с годината 1911. Не случайно мустакатият адвокат сочеше този факт като сигурно доказателство, че документът му е автентичен. При внимателен поглед върху този уж оригинален печат обаче виждаме две смущаващи обстоятелства. От двете страни на 1911 стоят инициалите Б.Н.С.Ф. и С.С.О. И двете организцации са основани далеч, далеч след фамозната 1911.

Б.Н.С.Ф. (Българска Национална Спортна Федерация) е учреден на 16 декември 1923 година. 12 години след като печата на Батков е бил уж използван за да се официализира първият учредителен протокол на Левски. С.С.О. (Софийска Спортна Област) се появява на бял свят 1934 година, т.е. 23 години след новооткритата дата на формиране на Левски. Преди това се е наричала СОСО (Софийска областна спортна организация). На самия печат пък се мъдри емблемата на Левски, измислена през 1922 година от Минчо Качулев. 11 години след Батковата 1911 ..."

Толкова по въпроса! Смятам, че всички разбраха...

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 21 дек 2010 14:38

Значи подобна смяна ще бъде много остро изкривяване на историята. Аз лично съм абсолютно против това да празнуваме сто годишнина през 2011. Основателите на Левски са избрали светлата дата 24 май през годината 1914 да се смята за раждането на футболния клуб Левски ,най обичаният отбор в страната ни. Това нещо се знае и се е почитало от поколения левскари и промяната му ще е истинско кощунство.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 21 дек 2010 16:23

Адвоката превъртя нещо! Сигурно според Батков Васил Левски е обикалял из страната е сформирал фен клубове на Левски, докато са го гонели турците от ЦСКА!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 дек 2010 18:50

Поредната простотия от страна на господин Батков.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 21 дек 2010 19:05

asenkolev написа:Адвоката превъртя нещо! Сигурно според Батков Васил Левски е обикалял из страната е сформирал фен клубове на Левски, докато са го гонели турците от ЦСКА!

виждам, че не блестиш с прекомерно количество интелектуален багаж, не си разбрал грам за какво е целият спор и боравиш изключително тромаво с поредната порция скучни и предъвкани клишета, които вместо да покажат колко остроумен си, дават напълно обратен ефект.

всички фенове на дурги отбори трябва да разберът, че на практика няма никакво значение (ЗА ТЯХ) дали на емблемата на ЛЕвски ще пише 1911 или 1914! Това не е ВАШ спор. Левски нито си присвоява титли с подобна смяна на рождената дата, нито каквито и да е други практически облаги. Спорът е принципен и засяга единствено ЛЕВСКАРИТЕ. Заболя ме устата да повтарям, че принципно трябва да се направи разграничаване между СК и ФК Левски. Не съществува никакъв спор, че всичко започва през 1911. Това винаги всеки, който познава малко историята, го е знаел.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 дек 2010 20:35

БАЙ ГАНЬО: "Левски" е най-старият клуб в България! Ето ви няколко документа...! ЛИТЕКС: ОК, играем пред чужди съдии

varna-sport.com 21.12.2010 13:34
Тодор Батков (Бай Ганьо) обяви, че "Левски" е най-старият футболен клуб в държавата и извади няколко документа. Първият е учредителният протокол с дата
10 май 1911 г. Той е подписан от прогимназисти от 7-ма гимназия в София за учредяване на СК "Левски". Създателите са няколко 11-12-годишни момчета.
"Освен този документ имам и други. Ето ви устава на СК "Левски" от 1931 г, в който пише, че това е устав на клуба създаден през 1911 г. Добре, че тези и още няколко документа един от създателите е съхранил всичко в Държавния архив. Ще променим емблемата, където ще сменим 1914 на 1911. Пък и в цял свят най-старите клубове така са станали най-стари като са извадили документи", похвали се Бай Ганьо.
Той се разпени в ефира на БТВ, че ще иска чужди съдии за двата мача с "Литекс" - за първенство и купата. Тогава в ефир по телефона бе влючен президентът на "Литекс" Трифон Попов и бе категоричен:
"Няма никакъв проблем. Ако това е най-големият проблем на "Левски", да бъдат щастливи, ще играем с чужди съдии".
Бай Ганьо в първия момент разбра, че е попаднал в "чешката баня" и започна да се оправдава: Нека по-добрият да победи....
Истерията на Ганьо е, че догодина за 100-годишните тържества "Левски" може и да не е шампион. Защото Гара Дембеле е пред продажба за 3,5 милионаа евро, но сделката още не е факт. "Условията, които му предлагат са с 5-6 пъти по добри на нашите. Ще взема и 10 пъти по-голяма заплата. В "Левски" Дембеле ми струва 14 000 евро без дъниците", призна Ганьо.

Снимка http://www.varna-sport.com
Бай Ганьо ще попадне в собствения си капан, ако "Левски" не стане шампион през май 2011 г, навръх 100-годишнината. Затова Батков цвичи за чужди съдии.

Върни се в “Левски”