Откриха фен-магазина на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Откриха фен-магазина на Ботев

Мнениеот ilian12 » 21 дек 2010 10:03

В официалният сайт пише: Всеки работен ден от 10ч. до 18ч.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 21 дек 2010 10:10

ilian12 написа:В официалният сайт пише: Всеки работен ден от 10ч. до 18ч.

Идеално, точно след работа ще има време да мина:)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 дек 2010 12:45

По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
Пожелавам ви и на вас същото,сигурен съм,че така ще бъде.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 21 дек 2010 14:29

Феншопът е чудесна новина; надявам се скоро да има и онлайн вариант! Така ще се задоволи интересът към всякакви клубни сувенири, а от друга страна ще влизат пари в клуба! За Бога, братя, купувайте от официалния феншоп! :) :) :)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 21 дек 2010 16:54

Работното време на фен-магазина е всеки делничен ден от 10ч. до 18ч.

Привържениците могат да избират между официалната екипировка с марка Еrrea, два вида календари за 2011г., шалове, знамена, чаши, часовници и много други. Друго нововъведение на ръководството в лицето на Иван Йотков е стикерът "официален фен-артикул". Само фен-стоки с този стикер гарантират, че приходите отиват директно във футболен клуб Ботев Пловдив, а не в търговци и комисионери

това е още по-хубаво,честито
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 21 дек 2010 17:11

luxorus написа:По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
Ти май никога не си идвал в Пловдив ?!?!?!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 дек 2010 21:18

botev23 написа:
luxorus написа:По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."

Учих в хранително-вкусовия преди да се прехвърля във Франкфурт,където завърших Топлотехника и Германистика,но ще оставя заяждането ти без коментар,не ми се занимава,разбери ме...
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 21 дек 2010 22:20

luxorus написа:
botev23 написа:

Учих в хранително-вкусовия преди да се прехвърля във Франкфурт,където завърших Топлотехника и Германистика,но ще оставя заяждането ти без коментар,не ми се занимава,разбери ме...

човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.
Така че, това което ни пожелаваш си го имаме отдавна. Е верно новото сега е новата емблема и това че парите които даваме отиват за Ботев.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 дек 2010 22:24

bnborisov написа:човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.
Така че, това което ни пожелаваш си го имаме отдавна. Е верно новото сега е новата емблема и това че парите които даваме отиват за Ботев.

Нека не се правим на светци, прекалено много дори на стадиона ходят с фланелки на други отбори - Арис, Дортмунд, че и Бари (?!).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 21 дек 2010 22:39

veseo написа:
bnborisov написа:човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.

Нека не се правим на светци, прекалено много дори на стадиона ходят с фланелки на други отбори - Арис, Дортмунд, че и Бари (?!).

Е съгласи се сега че го правят заради жълтия цвят, едвали са фенове на тези отбори. Но да фланелките трябва да са на Ботев. Аз дори не приемам когато някой казва че е фен на Ботев и на някои си западен отбор едновремено.

Върни се в “Ботев”