Откриха фен-магазина на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Откриха фен-магазина на Ботев
В официалният сайт пише: Всеки работен ден от 10ч. до 18ч.
105 години / 4 поколения ботевисти!
ilian12 написа:В официалният сайт пише: Всеки работен ден от 10ч. до 18ч.
Идеално, точно след работа ще има време да мина:)
По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
Пожелавам ви и на вас същото,сигурен съм,че така ще бъде.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Феншопът е чудесна новина; надявам се скоро да има и онлайн вариант! Така ще се задоволи интересът към всякакви клубни сувенири, а от друга страна ще влизат пари в клуба! За Бога, братя, купувайте от официалния феншоп!

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Работното време на фен-магазина е всеки делничен ден от 10ч. до 18ч.
Привържениците могат да избират между официалната екипировка с марка Еrrea, два вида календари за 2011г., шалове, знамена, чаши, часовници и много други. Друго нововъведение на ръководството в лицето на Иван Йотков е стикерът "официален фен-артикул". Само фен-стоки с този стикер гарантират, че приходите отиват директно във футболен клуб Ботев Пловдив, а не в търговци и комисионери
това е още по-хубаво,честито
Привържениците могат да избират между официалната екипировка с марка Еrrea, два вида календари за 2011г., шалове, знамена, чаши, часовници и много други. Друго нововъведение на ръководството в лицето на Иван Йотков е стикерът "официален фен-артикул". Само фен-стоки с този стикер гарантират, че приходите отиват директно във футболен клуб Ботев Пловдив, а не в търговци и комисионери
това е още по-хубаво,честито
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Ти май никога не си идвал в Пловдив ?!?!?!luxorus написа:По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
botev23 написа:Ти май никога не си идвал в Пловдив ?!?!?!luxorus написа:По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
Учих в хранително-вкусовия преди да се прехвърля във Франкфурт,където завърших Топлотехника и Германистика,но ще оставя заяждането ти без коментар,не ми се занимава,разбери ме...
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:botev23 написа:Ти май никога не си идвал в Пловдив ?!?!?!luxorus написа:По тоя повод ще се опитам да цитирам думите на Илиан Илиев от едно интервю:"Когато дойдох в Берое,по центъра хората носиха фланелки на Интер,Милан,Барса,сега всички са с екипи на Берое."
Учих в хранително-вкусовия преди да се прехвърля във Франкфурт,където завърших Топлотехника и Германистика,но ще оставя заяждането ти без коментар,не ми се занимава,разбери ме...
човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.
Така че, това което ни пожелаваш си го имаме отдавна. Е верно новото сега е новата емблема и това че парите които даваме отиват за Ботев.
bnborisov написа:човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.
Така че, това което ни пожелаваш си го имаме отдавна. Е верно новото сега е новата емблема и това че парите които даваме отиват за Ботев.
Нека не се правим на светци, прекалено много дори на стадиона ходят с фланелки на други отбори - Арис, Дортмунд, че и Бари (?!).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:bnborisov написа:човека просто иска да ти каже че в Пловдив и сега 90% от феновете на Ботев си имат фланелки . Освен това това не е първия фен магазин на Ботев, а пък последните 10-на години фен артикули продаваха всякакви търговци и магазинчета но не и клуба.
Нека не се правим на светци, прекалено много дори на стадиона ходят с фланелки на други отбори - Арис, Дортмунд, че и Бари (?!).
Е съгласи се сега че го правят заради жълтия цвят, едвали са фенове на тези отбори. Но да фланелките трябва да са на Ботев. Аз дори не приемам когато някой казва че е фен на Ботев и на някои си западен отбор едновремено.