"В памет на Българските орли, защитили небето над София!"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

beroecsz
Контакти:

Re: "В памет на Българските орли, защитили небето над София!"

Мнениеот beroecsz » 20 дек 2010 17:54

Аз вече поздравих големите българи издигнали този плакат ,но в друга тема.Аз съм бивш военен пилот и много добре знам точно за какво става въпрос.Напълно подкрепям декларацията.БРАВО БЪЛГАРИ.ДГД всички мръсни продажни боклуци,продадоха ни на наглите американци.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

heckler
Контакти:

Re: Сектор "Б" отговори подобаващо: В памет на българските орли

Мнениеот heckler » 05 яну 2011 23:52

RealMCF написа:Браво, Левскари! Благодарности до всички ВАС, които измихте срама от челата ни! Тоя паметник на англоамериканския боклук, избивал невинни хора не само в София, вече е върха на блюдолизачеството и гъзослагачеството от страна на лакеите на един мутроглав пожарникар и гаваз на "цара" и на бившия "първи".
Чудесно е, че се напомнят и "великите" думи на "великия" Цхурцхилл (така го пишат на латиница, да си го четат както си искат) и в тоя контекст бих помолил запалянковците на ЛЕВСКИ да изхвърлят от хореографията си байрака Британските острови, все пак, макар и формално, не сме тяхна колония...
И едно уточнение спрямо сърбофобите тук - приятели, сърбите НАИСТИНА са ни братя: по кръв, език, вяра, манталитет, по всичко. Именно тия, срещу които благородно протестирате, насаждат омраза между нас чрез мръсна пропаганда и гнусни инсинуации. Някой бе написал по-горе, че и "сърбите бомбардирали София", заедно с "храбреците" от Гринголандия!!! Приятелю, по това време Сърбия, като част от Югославия, е окупирана и разкъсана от една зловеща коалиция от марионетки на "Райха", сред които, за съжаление, е и България, а Югославия няма самолети, които да бомбардират София...
Друг пише, че княз Михайло Обренович "мразел България и българите"... Точно обратното - по негово време сръбското правителство издава в белградските печатници множество български книги за нуждите на крехкото българско образование, подпомагат се българските училища и манастири, редица български интелектуалци и революционери намират убежище в Белград - споменавам само Каравелов и дедо Ильо войвода... Неофит Рилски е личен приятел на княза, трима банскалии са сръбски министри, посланици...
А колкото до "окупаторската съветска армия", неизстреляла нито един куршум по български войник, това е пълна глупост и свещена простота! Явно сте искали да ви окупират тия, против чииио паметник протестирате сега!
Още веднъж - поклон пред агитката на ЛЕВСКИ за достойното поведение! Само простакът се възхищава на англоамериканизма!

Е ти, ако се видиш какво написа... Родата на 3 милиона българи е от Македония... Я пак ми обяснявай как сърбите нищо не са направили... Или забрави за терора над българите в Македония?

Върни се в “Левски”