Сменят емблемата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Сменят емблемата на Левски

Мнениеот eMs1 » 20 дек 2010 17:38

parvanoff написа: Човека каза, че е привел доказателства пред съда. Защо не го осъдиха шефовете на цска ако е лъжа? Ако си забелязал съм сложил всичко с въпросителна-аз за разлика от теб не плюя без доказателства! Да не говорим, че ти не каза, че е казал нещо против цска, а каза как си бил седял там и т.н. За това изказване чакам доказателства. ;)

Ти доказателства нямаш за нищо, просто използваш думичката "ако".....
И ако беше погледнал по-добре, щеше да видиш, че съм ползвал думата "сигурно", можех да я заменя и с "най-вероятно", но и в двата случая не съм излагал 100% факти, има елемент на предположение, а да не говорим, че самото мнение беше иронично.....Та от целият спор поне разбрахме, че не си сигурен в сексуалната си ориентация, и може би си влюбен в дебел и мустакат комунист - това поне са сигурни факти.
Със здраве!
Последна промяна от eMs1 на 20 дек 2010 17:41, променено общо 1 път.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:41

eMs1 написа:
parvanoff написа: Човека каза, че е привел доказателства пред съда. Защо не го осъдиха шефовете на цска ако е лъжа? Ако си забелязал съм сложил всичко с въпросителна-аз за разлика от теб не плюя без доказателства! Да не говорим, че ти не каза, че е казал нещо против цска, а каза как си бил седял там и т.н. За това изказване чакам доказателства. ;)

Ти доказателства нямаш за нищо, просто използваш думичката "ако".....
И да беше погледнал по-добре щеше да видиш, че съм ползвал думата "сигурно", сега ти пиша бавно, за да ме разбереш, думата "сигурно" можех да я заменя и с "най-вероятно", но и в двата случая не съм излагал 100% факти, има елемент на предположение, а да не говорим, че самото мнение беше иронично.....Та от целият спор поне разбрахме, че не си сигурен в сексуалната си ориентация, и може би си влюбен в дебел и мустакат комунист - това поне са сигурни факти.
Със здраве!

Това, което ти си разбрал от спора може малко да те интересува, защото не те засяга-макар че очевидно ти е интересна темата-незнам защо, та все драпаш за обратни наклонности да говориш. ;) Това, което аз разбрах, че си малко злобно човече, което обаче пречи на другите със злобата си. ;) А вероятно и на себе си. ;)
Ай със здраве.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 20 дек 2010 17:51

ehh написа:
LaRgO написа:Тоя дебел мустакат педе*аст не можа ли по-голяма глупост да измисли... ? Тоя има нужда от психиатрична помощ ! Може ли тоя да каже ПФК Левски какви мачове е играл през периода 1911-1914 година ? Сигурно са играели в междугалактическата лига...

А ти като не си мустакат педе*аст, можеш ли да ми кажеш Манчестър Юн какви мачове е играл в първите две години от основаването си? М?
Дървен философ.

Знаеш ли колко ми пука кога е създаден Ман.Юнайтед и кога започват мачовете ? М ? ОФИЦИАЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ НА отбора е 24 май 1914г. ! Ти явно си дъщерята на батков...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 дек 2010 17:59

parvanoff написа: Това, което ти си разбрал от спора може малко да те интересува, защото не те засяга-макар че очевидно ти е интересна темата-незнам защо, та все драпаш за обратни наклонности да говориш. ;) Това, което аз разбрах, че си малко злобно човече, което обаче пречи на другите със злобата си. ;) А вероятно и на себе си. ;)
Ай със здраве.

Темата не беше за обратните наклонности, и за тях ти пръв започна да говориш, аз само ти отговарях.
По самата тема, дали ме засяга или не, всъщност е мой проблем, мога сам да преценя за какво да говоря, или това че не съм от "левски" не ми дава право да коментирам?
Това, че ти даваш определения за хората, след 3-4 разменени изречения, ме наведе на мисълта, че ако бях като теб, може би, бих казал, че си от онези "дървени философи" с мнения по всички въпроси, знаещи, т.е. мислещи, че знаят всичко и чувстващи се "по-....." от другите, но всъщност са жалки душици, живеещи в заблуда за себе си, разбира се това би било, ако бях като теб, но не съм....;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 18:02

LaRgO написа:
ehh написа:
LaRgO написа:Тоя дебел мустакат педе*аст не можа ли по-голяма глупост да измисли... ? Тоя има нужда от психиатрична помощ ! Може ли тоя да каже ПФК Левски какви мачове е играл през периода 1911-1914 година ? Сигурно са играели в междугалактическата лига...

А ти като не си мустакат педе*аст, можеш ли да ми кажеш Манчестър Юн какви мачове е играл в първите две години от основаването си? М?
Дървен философ.

Знаеш ли колко ми пука кога е създаден Ман.Юнайтед и кога започват мачовете ? М ? ОФИЦИАЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ НА отбора е 24 май 1914г. ! Ти явно си дъщерята на батков...

А ти кой си? Откъде толкова злоба към човек, който е дал много повече от теб на тази държава? Само роднини ли могат да оценяват какво е направил Батков?
Казвам ти го и на теб. Човекът ти даде пример с факти, които оборват твоята теза. Ти не можеш да си защитиш тезата и му казваш, че е дъщерята на Батков...
1. Откакто той е начело на отбора-Левски е най-успешният български клуб и в България и на международната сцена. Така ли е?
2. Дари животоспасяваща апаратура на Пирогов, която ще спаси много хора-така ли е?
3. Построи църква в Смолян-така ли е?
4. Защитаваше запалянковци на Левски безплатно-така ли е?
5. Подари коли на полицията-така ли е?

Ти какво направи за България?
Нека всеки си зададе тези въпроси, преди да плюе без доказателства!
само Левски и България

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 дек 2010 18:07

Аз мисля, че трябва Батков да го канонизират приживе....

Само дето като гледаме от собствената камбанария и нещата изглеждат малко по-различно.....всичките заслуги дето ги изброи, ако не бяха парите на един международен престъпник, дали щяха да се случат ???
Или викаш, Батков с честен труд и пот на челото в съдебната зала ги е изкарал ?
Последна промяна от eMs1 на 20 дек 2010 18:13, променено общо 2 пъти.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 18:16

eMs1 написа:
parvanoff написа: Това, което ти си разбрал от спора може малко да те интересува, защото не те засяга-макар че очевидно ти е интересна темата-незнам защо, та все драпаш за обратни наклонности да говориш. ;) Това, което аз разбрах, че си малко злобно човече, което обаче пречи на другите със злобата си. ;) А вероятно и на себе си. ;)
Ай със здраве.

Темата не беше за обратните наклонности, и за тях ти пръв започна да говориш, аз само ти отговарях.
По самата тема, дали ме засяга или не, всъщност е мой проблем, мога сам да преценя за какво да говоря, или това че не съм от "левски" не ми дава право да коментирам?
Това, че ти даваш определения за хората, след 3-4 разменени изречения, ме наведе на мисълта, че ако бях като теб, може би, бих казал, че си от онези "дървени философи" с мнения по всички въпроси, знаещи, т.е. мислещи, че знаят всичко и чувстващи се "по-....." от другите, но всъщност са жалки душици, живеещи в заблуда за себе си, разбира се това би било, ако бях като теб, но не съм....;)

Това, което аз бих направил е да не взимам отношение по въпроси, които засягат другите отбори и които не ме засягат-особено пък, когато не съм запознат и когато трябва да плюя по някого. Да си ме виждал да пиша във подфорумите на друг отбор? Не, че няма какво да не пиша-не искам да карам хората да се чувстват зле.
А ти какво правиш. Влизаш във форума на друг отбор за нещо, което не те засяга лично. За какво влизаш? За да кажеш нещо, с което да дразниш останалите. Пишеш вероятно и сигурно, за да не може никой да ти каже нищо. Като не си сигурен защо го пишеш? Каква ти е целта? Да направиш нещо положително ли? Не. Ти влезе, за да оплюеш един човек-да иронизираш някой, без той да те е обидил с нещо! По-добре ли се чувстваш като плюеш по хората? По-нагоре съм написал какво е дал този човек на тази държава-заслужава ли да го плюеш без доказателства?
Затова и написах нещата за пръстетата-за да видиш как би се почувствал ти ако почнат да плюят по теб-можеше доста по-тежки неща да напиша, но не съм такъв човек. Още повече, когато човек се старае да даде всичко от себе си за даден клуб-дава пари, нерви и т.н., а какво получава-омраза... Надявам се този път да си ми разбрал мисълта! Най-малкото го правя с някакви лоши чувства, защото в крайна сметка не си човек, който може да ги предизвика. Нормално е де-това е форум... И изказвам мнение-за мен не е нормално да се плюе без доказателства по някого...
само Левски и България

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 дек 2010 18:21

parvanoff написа:А ти кой си? Откъде толкова злоба към човек, който е дал много повече от теб на тази държава? Само роднини ли могат да оценяват какво е направил Батков?
Казвам ти го и на теб. Човекът ти даде пример с факти, които оборват твоята теза. Ти не можеш да си защитиш тезата и му казваш, че е дъщерята на Батков...
1. Откакто той е начело на отбора-Левски е най-успешният български клуб и в България и на международната сцена. Така ли е?
2. Дари животоспасяваща апаратура на Пирогов, която ще спаси много хора-така ли е?

Църквата която построи Батков в Смолян е много красива и е една от най-големите в България за което сме му много благодарни тъй като живеем в регион с голяма концентрация на мюсюлмани и заслужавахме да имаме една голяма и красива черква :!:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 20 дек 2010 18:23

parvanoff написа:
LaRgO написа:
parvanoff написа:
А ти кой си? Откъде толкова злоба към човек, който е дал много повече от теб на тази държава? Само роднини ли могат да оценяват какво е направил Батков?

През 1911 г. основателите на "Левски" са били на 13-14 г. Интересно,а ? Защитавай батков като искаш.Защитавай тоя комунист или не си виждал батков на митинг на БСП ? Защитавай батков,който закри ФК Левски и откри ФК Витоша !

Говорели сме и по тези теми, но не си видял. Навремето всички бяха пионери, чавдарчета, а някои и комсомолски секретари и партийци. Дори останалите бяхме малцинство. Баща ми също е бил комсомолски секретар, което не пречеше да пусне бийтълс по уредбата и да го изключат. Бил е млад-имал е виждания, наивно е смятал, че комунизмът може да се осъществи. После е разбрал, че това тук не е било комунизъм. Може и Батков да се е заблудил, както се е заблудил и Пеньо Пенев. А ти как би реагирал ако ти кажат подписвай или в Белене? Аз пък навремето се увличах по идеите на СДС, но после разбрах, че са същите боклуци като БСП /К/-всеки се заблуждава-въпросът е да се осъзнае, когато му се отдаде възможност...[/quote]

Добре, казваш,че откакто батков е собственик,Левски е най-успешният клуб в България ?
Защо не споменеш отпадането от Беверен ? Защо не споменеш отпадането от Тампере ? Защо не споменеш отпадането от Жилина,Дебрецен,Бате Борисов ? Защо не споменеш за Казанската афера ? Защо не споменеш непрестанните смени на треньори,които доведоха до кризата в Левски ? Защо не споменеш,че когато Левски побеждава батков не могат да го изгонят от камерата,а когато падат и ЦРУ не може да го намери ?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 дек 2010 18:25

eMs1 написа:Аз мисля, че трябва Батков да го канонизират приживе....

Само дето като гледаме от собствената камбанария и нещата изглеждат малко по-различно.....всичките заслуги дето ги изброи, ако не бяха парите на един международен престъпник, дали щяха да се случат ???
Или викаш, Батков с честен труд и пот на челото в съдебната зала ги е изкарал ?

eMs1, ти нали се сещаш, че един човек е престъпник, когато бъде осъден за извършено престъпление в съда (а дори това не е сигурно, че присъдата е справедлива). Сигурно си чувал за правилото "невинен до доказване на противното". Може би си гледал и филма "Беглецът" (давам примера, за да ти обясня по-ясно), където невинният герой на Харисън Форд е преследван от цялата щатска полиция. Така че, по-кротко с класификациите, приятелю. ;)
П.П. Апропо, Роман Абрамович (макар че той е друг номер чепици) да не би да е натрупал милиардите си от заплатата като губернатор на Чукотка?! :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 дек 2010 18:33, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”