Сменят емблемата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Сменят емблемата на Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 20 дек 2010 17:13

тия където имат татуси с емблемата сега кво ще правят ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 20 дек 2010 17:13

11-12 годишни лапетии създали Левски през 1911 г. Тогава я са били 15% от населението грамотни я не народа беден , като църковни мишки е бил по-това време !
Пишещата машина по-това време , как са си я набавили ... или Фк Левски е замислен , като идея още през 1910 г. написали на дядо коледа писъмце и хоп пишещата машина се намерила и през 1911 г. създали грижливо и четливо на хартия Фк Левски :shock:
Някой папирус от египетска пирамида няма ли да изкара тоя наглец дебелокож ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:14

eMs1 написа:
parvanoff написа: Да естествено-трябва да дадеш примери. Може да уточниш и откъде го познаваш. Колко сте близки и т.н. Така се прави, когато изказваш теза-дават се факти и доказателства-особено, когато оплюваш някого. Може и да се вземем-теб пречи ли ти нещо?

Примери --> 99% от изказванията насочени към ЦСКА, нямам време да ти търся специално и линкове.
Колеги сме.
Не съм привърженик на еднополовата любов, но не ми пречите, а и ти повдигна въпроса за пръстите.....

Естествено, че трябва да потърсиш. Аз да сложа ли линк на видео как си се държал за пръстетата или да продължавам да го твърдя без да слагам? С какво ти пречим не разбрах? Ти повдигна другата тема-защити си я. Когато си я защитиш и аз ще защитя това за пръстчетата!!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 дек 2010 17:15

parvanoff написа:
0007 написа:А и сега като се замисля....Защо да се променя датата на създаване като толкова поколения левскари са живели със съзнанието,че любимият им клуб е създаден през 1914? Защо му е нужно на Ганя да променя историята ни?Историята за това е нещо свято...Аз лично уважавам историята на Левски,а тя започва 1914.Пълна глупост е да се търсвят начини да се изкриви,за да бъдем изкарани най-стария клуб.Другите нека се борят кой от кой е по-стар.ЗА мен това няма значение ;) а съм сигурен,че и за голяма част от другите левскари ;)

Човек, по-нагоре ти дадоха пример със създаването на българската държава. Никой няма нужда от изкривяване на историята-затова ако е истина, че сме създадени 1911 година, нека да е тогава. Не четеш постовете внимателно-това, че ти си свикнал да живееш в лъжа, означава ли, че като научиш истината трябва да продължиш да живееш в лъжа?

Дори да е подписан тогава този документ.За период от 3 години не сме играли никакви мачове.Ако сме РЕГИСТРИРАНИ на 24 май 1914 година,има ли смисъл да се променя датата?Щом има официална регистрация...А и не аз или някой друг съфорумец изкривяваме историята,а бай ви Ганя.Ако извади черно на бяло документ,според който сме регистрирани през "тази и тази" година и сме играли "еди си колко " мачове от създаването до смятаната,а стара дата на основаване,тогава съм съгласен.Но да се променя историята на базата,че е бил подписан такъв документ през 1914 г.....ти сам сподели,че и ти с твоите приятели сте създали устав ;)
Последна промяна от 0007 на 20 дек 2010 17:24, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2010 17:15

хахаха тия с татусите с тази година верно го закъсаха... :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:16

Angoff написа:11-12 годишни лапетии създали Левски през 1911 г. Тогава я са били 15% от населението грамотни я не народа беден , като църковни мишки е бил по-това време !
Пишещата машина по-това време , как са си я набавили ... или Фк Левски е замислен , като идея още през 1910 г. написали на дядо коледа писъмце и хоп пишещата машина се намерила и през 1911 г. създали грижливо и четливо на хартия Фк Левски :shock:
Някой папирус от египетска пирамида няма ли да изкара тоя наглец дебелокож ?

Ти четеш ли какво се е писало по-назад? Че взе да ми пишеш за папируси, пишещи машини и летящи килимчета хаха. :lol: И какво изобщо теб те засяга това, като привърженик на цска? Вие клуб на армията ли сте?
само Левски и България

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 дек 2010 17:18

Явно послеписа не си го видял.
Нямам много време, но ето ти един...... http://gong.bg/view_article.php?article_id=94709
Сега да видим видеото....и както казах не ми пречите, обичайте се!

Това, ако не е оплюване без доказателства, здраве му кажи, хайде, доказвай и ти!
Виж, сега ако познаваш "Артур", това е друга работа.... :mrgreen:
Последна промяна от eMs1 на 20 дек 2010 17:20, променено общо 1 път.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:20

0007 написа:
parvanoff написа:
0007 написа:А и сега като се замисля....Защо да се променя датата на създаване като толкова поколения левскари са живели със съзнанието,че любимият им клуб е създаден през 1914? Защо му е нужно на Ганя да променя историята ни?Историята за това е нещо свято...Аз лично уважавам историята на Левски,а тя започва 1914.Пълна глупост е да се търсвят начини да се изкриви,за да бъдем изкарани най-стария клуб.Другите нека се борят кой от кой е по-стар.ЗА мен това няма значение ;) а съм сигурен,че и за голяма част от другите левскари ;)

Човек, по-нагоре ти дадоха пример със създаването на българската държава. Никой няма нужда от изкривяване на историята-затова ако е истина, че сме създадени 1911 година, нека да е тогава. Не четеш постовете внимателно-това, че ти си свикнал да живееш в лъжа, означава ли, че като научиш истината трябва да продължиш да живееш в лъжа?

Дори да е подписан тогава този документ.За период от 3 години не сме играли никакви мачове.Ако сме РЕГИСТРИРАНИ на 24 май 1914 година,има ли смисъл да се променя датата?Щом има официална регистрация...А и не аз или някой друг съфорумец изкривяваме историята,а бай ви Ганя.Ако извади черно на бяло документ,според който сме регистрирани през "тази и тази" година и сме играли "еди си колко " мачове от създаването до смятаната а стара дата на основаване,тогава съм съгласен.Но да се променя историята на базата,че е бил подписан такъв документ през 1914 г.....ти сам сподели,че и ти с твоите приятели сте създали устав ;)
По-назад дадох пример с БРЦК и Априлското въстание-виж го. Да, стигаме до консенсус-ако има такъв документ, да-това ми беше и моята мисъл.
само Левски и България

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 дек 2010 17:21

LaRgO написа:Тоя дебел мустакат педе*аст не можа ли по-голяма глупост да измисли... ? Тоя има нужда от психиатрична помощ ! Може ли тоя да каже ПФК Левски какви мачове е играл през периода 1911-1914 година ? Сигурно са играели в междугалактическата лига...

Можеш ли да ми кажеш Манчестър Юн какви мачове е играл в първите две години от основаването си? М?
Дървен философ.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:25

eMs1 написа:Явно послеписа не си го видял.
Нямам много време, но ето ти един...... http://gong.bg/view_article.php?article_id=94709
Сега да видим видеото....и както казах не ми пречите, обичайте се!

Това, ако не е оплюване без доказателства, здраве му кажи, хайде, доказвай и ти!
Виж, сега ако познаваш "Артур", това е друга работа.... :mrgreen:

Човека каза, че е привел доказателства пред съда. Защо не го осъдиха шефовете на цска ако е лъжа? Ако си забелязал съм сложил всичко с въпросителна-аз за разлика от теб не плюя без доказателства! Да не говорим, че ти не каза, че е казал нещо против цска, а каза как си бил седял там и т.н. За това изказване чакам доказателства. ;)
само Левски и България

Върни се в “Левски”