Сменят емблемата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Сменят емблемата на Левски

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:02

0007 написа:
parvanoff написа:
0007 написа:Твърдо против.Толкова години живеем с мисълта,че сме създадени 1914,а за мен лично тази емблема е най-хубавата....Това ще е върховна глупост ако бъде направено.ДА си прекръсти и отбора направо.Аман от глупостите му!

Ами ако наистина сме създадени тогава? Да живеем с лъжата, защото така си свикнал и че тази емблема ти харесвала?

Хубаво,за датата ме съмнява,но ако бъде доказано-ОК.Но емблемата няма смисъл да бъде сменяна ;)

Никой не е казал как ще се сменя емблемата-могат да сменят четворката с единица само... ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 дек 2010 17:04

parvanoff написа: Познаваш ли го? Аз не. Аз защитавам един човек, който е оплют от такива като теб-без доказателства. Трябва ли да плюеш без доказателства? А какви са ми вкусовете е все тая-може и да обичам-е, и?

Да, познавам го.
А като го защитаваш, той да не би не оплюва без доказателства? Примери да ти давам ли? Защото не са един или два.......
А щом се обичате, ми вземете се.
Последна промяна от eMs1 на 20 дек 2010 17:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2010 17:04

Официалната регистрация на клуба е на 24 май 1914!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:04

turbogena написа:През 1911 Боркиша и неговите приятели са били на 13-14 годишна възраст!Мисля ,че е несериозно...

Може и да мислиш така, но не се знае. Аз и едни приятели на 12 години си създадохме организация с устав-сигурно е било несериозно, но си е така. ;) Освен това, както казах не знаем кой го е подписвал тоя документ...
само Левски и България

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 20 дек 2010 17:05

Очевидно е, че човека бърза с 100 годишнината защото 2012 наближава :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 дек 2010 17:06

А и сега като се замисля....Защо да се променя датата на създаване като толкова поколения левскари са живели със съзнанието,че любимият им клуб е създаден през 1914? Защо му е нужно на Ганя да променя историята ни?Историята за това е нещо свято...Аз лично уважавам историята на Левски,а тя започва 1914.Пълна глупост е да се търсвят начини да се изкриви,за да бъдем изкарани най-стария клуб.Другите нека се борят кой от кой е по-стар.ЗА мен това няма значение ;) а съм сигурен,че и за голяма част от другите левскари ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 дек 2010 17:06

turbogena написа:През 1911 Боркиша и неговите приятели са били на 13-14 годишна възраст!Мисля ,че е несериозно...

И "Млада гвардия" горе-долу на толкова са били , че и партизаните ,че и в Комсомола се приемаха 14 годишни и т. н. :lol:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:07

eMs1 написа:
parvanoff написа: Познаваш ли го? Аз не. Аз защитавам един човек, който е оплют от такива като теб-без доказателства. Трябва ли да плюеш без доказателства? А какви са ми вкусовете е все тая-може и да обичам-е, и?

Да, познавам го.
А като го защитаваш, той да не би не оплюва без доказателства? Примери да ти давам ли? Защото не са един или два.......
А щом се обичате, ми вземете се.

Да естествено-трябва да дадеш примери. Може да уточниш и откъде го познаваш. Колко сте близки и т.н. Така се прави, когато изказваш теза-дават се факти и доказателства-особено, когато оплюваш някого. Може и да се вземем-теб пречи ли ти нещо?
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 дек 2010 17:09

0007 написа:А и сега като се замисля....Защо да се променя датата на създаване като толкова поколения левскари са живели със съзнанието,че любимият им клуб е създаден през 1914? Защо му е нужно на Ганя да променя историята ни?Историята за това е нещо свято...Аз лично уважавам историята на Левски,а тя започва 1914.Пълна глупост е да се търсвят начини да се изкриви,за да бъдем изкарани най-стария клуб.Другите нека се борят кой от кой е по-стар.ЗА мен това няма значение ;) а съм сигурен,че и за голяма част от другите левскари ;)

Човек, по-нагоре ти дадоха пример със създаването на българската държава. Никой няма нужда от изкривяване на историята-затова ако е истина, че сме създадени 1911 година, нека да е тогава. Не четеш постовете внимателно-това, че ти си свикнал да живееш в лъжа, означава ли, че като научиш истината трябва да продължиш да живееш в лъжа?
само Левски и България

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 дек 2010 17:10

parvanoff написа: Да естествено-трябва да дадеш примери. Може да уточниш и откъде го познаваш. Колко сте близки и т.н. Така се прави, когато изказваш теза-дават се факти и доказателства-особено, когато оплюваш някого. Може и да се вземем-теб пречи ли ти нещо?

Примери --> 99% от изказванията насочени към ЦСКА, нямам време да ти търся специално и линкове.
Колеги сме.
Не съм привърженик на еднополовата любов, но не ми пречите, а и ти повдигна въпроса за пръстите.....

П.С. Само изказванията покрай "КАЗАН", мисля че са достатъчно доказателство

Върни се в “Левски”