Ванко_Ултраса написа:Пловдив1926 написа:Е не със закон, на следващото събрание ще се смени официално името на акционерното дружество което осигурява участието на Локомотив в А група, ще се изпратят официални писма до УЕФА и БФС. Жълтите нищо не могат да направят. Жалките им опити само ги разкриват в очите на хората какво представляват. Може по-нататък да ви пусна как едни тука форумни герои са коментирали Черно-бялата Коледа, която много внимателно са гледали на живо да се посмеем малко

То хубаво ще уведомим УЕФА и БФС, но каква е файдата, ако чрез съда не се промени и узакони промяната?
Черно на бяло да се промени със закон официално датата и годината на регистрацията на нашия клуб през 1926.
Щото УЕФА и БФС ще бъдат уведомени, но в регистрите като пише, че сме създадени през 1936 ситуацията става комична.
Разбираш ме, какво искам да ти кажа, нали?
Ванко, какъв закон те гони бе пич? Това не се променя със закон. Промяна чрез съда не означава промяна със закон.
Иначе за Черно-бялата Коледа могат да се кажат само суперлативи. Духът, което витае около подобно събитие е неописуем и единствено който е бил там знае за какво става дума. Да видиш на едно място толкова хора, събрани около една идея. За мен лично удоволствието беше още по-голямо, защото заведох баща ми, който е стар привърженик на Спортклуб, и на Черно-бялата Коледа той се видя със свои приятели от детските им години. Всички те са били живи свидетели на събитията, които се оспорват от хора, които са или невежите и лаиците, или са просто недобронамерени. Та в този ред на мисли, всичко, което се случи вчера беше естественият ход на нещата. Та как инак може да убедиш човек, който е жив свидетел и участник в онези събития, че е станало нещо друго, а не това, което е видял с очите си, нещо, което е насилствено наложено от партийната пропаганда през онези години.