11-ият в гръцкото първенство - Паниониос, е на път да остави Левски без титулярния му вратар Гошо Петков. Елините виждат в българския национал разрешение на вратарския проблем, който тресе тима в последния месец и половина. Заради грешки на голкипърите, Паниониос загуби само в последните два кръга 3 точки, в които завърши 1:1 с Левадиакос, а в неделя със загубата с 2:3 подпечата титлата на Олимпиакос. Шефовете на клуба вече са влезли в контакт с личния мениджър на футболиста - сърбинът Саша Вукоевич. Причината да потърсят импресариото е и фактът, че негов клиент е и един от най-нашумелите вратари у нас през пролетта - стражът на Локомотив (Пд) Акалски.
Гошо Петков беше миналата зима пред трансфер в ПАОК. Тогава обаче Тодор Батков е поискал колосалните 800 000 евро за преминалия 30-те вратар, което възмутило солунчани и те стопирали преговорите.
Според мен Гошо няма да отиде там ,а и не му е там мястото.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- smash_the_reds
Re: Гръцки слабак на път да остави Левски без вратар
Дано не отиде.Но дори и го продадем,аз виждам един класен млад вратар в лицето на Митрев.
- smash_the_reds
Митрев за БГ става,ама за ШЛ-не се знае........

-
- Контакти:
Re: Следващите три мача на Левски
kiko3 написа:От трите мача мисля че ще вземете само 4 точки- 0 от Черно море,1 от Локото и 3 точки от Мъри![]()
![]()
![]()
Ако вземете максималното ще стане доста интересно до края на първенството
Какво ще му е интересното,ако вземем 9 точки, първенството приключва за всички,поне що се отнася до шамп.титла,но трудно можем да ги вземем,така че ще има екшън до края.
smash_the_reds написа:Митрев за БГ става,ама за ШЛ-не се знае........
Мисля,че доказа,че става.
Хаха.Ами върнете си Михайлов тогава,той ще ви помогне да вкатаре още некой гол в ШЛ,като с Вердер

- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
Глупости Гошо никога не би ни напуснал за малко повече пари. Като се замисля, то и не остана време да ни напусне. Скоро става на 33... А Ники Михайлов след 3,4 години ще е един от най-добрите вратари, ма тва е друга тема.
BPK написа:А Ники Михайлов след 3,4 години ще е един от най-добрите вратари, ма тва е друга тема.

- Lord of memories
- Контакти:
smash_the_reds написа:Митрев за БГ става,ама за ШЛ-не се знае........
ШЛ ли, бате?
GGMU
Re: дайте прогноза черноморе левски
smash_the_reds написа:Varna1913 написа:Ще се възползваме от страха в Левски, че това ще им е първи истински мач, в който може да загубят първото място и ще бием 3:1 - Кривия, Манолов и Какалов, за тях някой там пендел от дузпа естествено
Най-смешната прогноза,която някога съм виждал![]()
![]()
и най-глупавия отговор съществувал някога