След почти сигурното напускане на Гарата ни трябва нападател, Батков заяви, че с Гонзо имат подготвен вариант за заместник , но аз се надяввам това да не е Миро Антнов или някое негово подобие....трябва ни нападател...класен....задължително....
След разтрогването на Слори..трябва ни крило и то не 1...задължително... и Дани Младенов и Жоазиньо са АДСКИ колебливи на моменти даже дразнещи...от време на време вкарват някой важен гол и за това си отървават кожата..но като цяло действата по криалта им са адски колебливи...всъщност добрата новина е че се отървахме от Слори..защото беше адски зле ..поне от това,което игра..сега защо не знам..явно адаптация..
Балтанов, Цацо,Тевия и Шмедин - преотстъпени - Супер, определено добра новина, даже бих искал да са продадени (без Тевия...според мен може и да стане нещо от него...но е доста относително).
Щърков - Слух за преотстъпване - ами.... не знам...

нямаме друг ляв бек освен Минев.. а той игра добре , когато получи шанс... все пак дойде и този сезон..поне до края на годината да го оставят, малко не го разбирам това...
ОГНЯНОВ - ЗАЩО?ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ПРОДАДЕН? МОЛЯ ВИ СЕ , ПРОДАЙТЕ ГАРАТА, ПРОДАЙТЕ ТАСЕВСКИ , ПРОДАЙТЕ ГАДЖЕВ , НО ПРОДАЙТЕ И ОГНЯНОВ. Това в кръгът на шегата, но този индивид даже не е и за Видима..единствената логична причина поради която не сме го продали според мен е защото никой не го иска..
Освен качествени играчи по крилата , нападател ни трябват и по възможност централен защитник и бек..особено ако и станчев го махнат.... няма да е зле и един атакуващ халф да вземат, въпреки че си имаме йовов. Като цяло.. не знам как ще закърпим , поне виждам че се отърваваме от ненужните... но дано вземем и няколко качествени играча...
Колкото до вратаря от Видима - Това момче играе мнгоо добре.. и от дълго време го искам в Левски - е случи се! И поне за това няма какво да се притеснявам.. вече е при нас.... при наскъдето може внеги да е имало проблеми с налагането на юнуши и винаги да е имало проблеми с трансферите на запад (в последните години говоря) и вобще с налагането на млади играчи...поне знам,че вратарския пост на Левски се разграничава от всичкото това и винаги всеки получава шанс и повечето успяват и даже стават национални вратари...така че догодина..след 2-3-4 години .. според мен този вратар ще е титуляр и има доста по-добри качества и от акалски и от божидар , а е и по-млад....