Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот JackPackage » 19 дек 2010 16:08

THE G.A.M.E написа:Добре, за Лъчо Балтанов - ясно ...
Ама, ние в момента нямаме резервен вариант на Минев !
Щърков наистина, според мен си хвана шанса с надъханата си и никак не лоша игра срещу Спортинг !
Не ги разбирам нашите хора ....

Явно ще вземем ляв бек на 100% (ако вече не е договорено) щом пратихме Щърков под наем, това ме накланя на мисълта че и продажбата на Веско се отлага поне до лятото.... :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 19 дек 2010 16:24

Левски праща трима в Калиакра

Столичният гранд Левски ще преотстъпи трима футболисти на Калиакра за пролетния дял от шампионата в "А" група, научи БТА. Ръководствата на двата клуба са постигнали договорка и вратарят Цветан Димитров, полузащитникът Майкъл Тевия и нападателят Даниел Шмедин ще подсилят състава от Каварна под наем за втората част от сезона.

"Сините" със сигурност ще преотстъпят и Лъчезар Балтанов. Той по всяка вероятност ще премине във Видима-Раковски, въпреки че за него има предложение и от Пирин (Благоевград). Левски ще прати под наем в тима от Севлиево и младия вратар Ивайло Василев. Тийнейджърът игра като преотстъпен в Чавдар (Бяла Слатина) през есента, но ще подсили Видима-Раковски като част сделката по преминаването на "Герена" на младежкия национален страж с Пламен Илиев.

Севлиевци имат интерес и към левия защитник Калин Щърков. Левски е готов да се раздели при оферти с вратаря Георги Петков и с национала Веселин Минев. Според неофициална информация Дарко Тасевски, Жоазиньо и Гара Дембеле също може да бъдат продадени, но само при много сериозни финансови предложения.

За Щърков май не се знае още дали ще го преотстъпят.
Странно,още не съм прочел статия със заглавие - "Левски продаде Мариян Огнянов" Дано скоро и такава статия да има.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 19 дек 2010 19:02

След почти сигурното напускане на Гарата ни трябва нападател, Батков заяви, че с Гонзо имат подготвен вариант за заместник , но аз се надяввам това да не е Миро Антнов или някое негово подобие....трябва ни нападател...класен....задължително....

След разтрогването на Слори..трябва ни крило и то не 1...задължително... и Дани Младенов и Жоазиньо са АДСКИ колебливи на моменти даже дразнещи...от време на време вкарват някой важен гол и за това си отървават кожата..но като цяло действата по криалта им са адски колебливи...всъщност добрата новина е че се отървахме от Слори..защото беше адски зле ..поне от това,което игра..сега защо не знам..явно адаптация.. :roll:

Балтанов, Цацо,Тевия и Шмедин - преотстъпени - Супер, определено добра новина, даже бих искал да са продадени (без Тевия...според мен може и да стане нещо от него...но е доста относително).
Щърков - Слух за преотстъпване - ами.... не знам... :roll: нямаме друг ляв бек освен Минев.. а той игра добре , когато получи шанс... все пак дойде и този сезон..поне до края на годината да го оставят, малко не го разбирам това...
ОГНЯНОВ - ЗАЩО?ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ПРОДАДЕН? МОЛЯ ВИ СЕ , ПРОДАЙТЕ ГАРАТА, ПРОДАЙТЕ ТАСЕВСКИ , ПРОДАЙТЕ ГАДЖЕВ , НО ПРОДАЙТЕ И ОГНЯНОВ. Това в кръгът на шегата, но този индивид даже не е и за Видима..единствената логична причина поради която не сме го продали според мен е защото никой не го иска..

Освен качествени играчи по крилата , нападател ни трябват и по възможност централен защитник и бек..особено ако и станчев го махнат.... няма да е зле и един атакуващ халф да вземат, въпреки че си имаме йовов. Като цяло.. не знам как ще закърпим , поне виждам че се отърваваме от ненужните... но дано вземем и няколко качествени играча...

Колкото до вратаря от Видима - Това момче играе мнгоо добре.. и от дълго време го искам в Левски - е случи се! И поне за това няма какво да се притеснявам.. вече е при нас.... при наскъдето може внеги да е имало проблеми с налагането на юнуши и винаги да е имало проблеми с трансферите на запад (в последните години говоря) и вобще с налагането на млади играчи...поне знам,че вратарския пост на Левски се разграничава от всичкото това и винаги всеки получава шанс и повечето успяват и даже стават национални вратари...така че догодина..след 2-3-4 години .. според мен този вратар ще е титуляр и има доста по-добри качества и от акалски и от божидар , а е и по-млад....
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 дек 2010 22:50

Santiago Munezz написа:И аз мисля,че Щърков има място в Левски но ако Гонзо и Ясен са преценили да го пращат в Севлиево няма кво да направим.

Да, ние, нищо не можем да направим, но ние си изказваме мнение, за даден играч.
Ще видим ръководството в действителност как ще постъпи с Щърков!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 дек 2010 22:55

Linky написа:След почти сигурното напускане на Гарата ни трябва нападател, Батков заяви, че с Гонзо имат подготвен вариант за заместник , но аз се надяввам това да не е Миро Антнов или някое негово подобие....трябва ни нападател...класен....задължително....

След разтрогването на Слори..трябва ни крило и то не 1...задължително... и Дани Младенов и Жоазиньо са АДСКИ колебливи на моменти даже дразнещи...от време на време вкарват някой важен гол и за това си отървават кожата..но като цяло действата по криалта им са адски колебливи...всъщност добрата новина е че се отървахме от Слори..защото беше адски зле ..поне от това,което игра..сега защо не знам..явно адаптация.. :roll:

Балтанов, Цацо,Тевия и Шмедин - преотстъпени - Супер, определено добра новина, даже бих искал да са продадени (без Тевия...според мен може и да стане нещо от него...но е доста относително).
Щърков - Слух за преотстъпване - ами.... не знам... :roll: нямаме друг ляв бек освен Минев.. а той игра добре , когато получи шанс... все пак дойде и този сезон..поне до края на годината да го оставят, малко не го разбирам това...
ОГНЯНОВ - ЗАЩО?ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ПРОДАДЕН? МОЛЯ ВИ СЕ , ПРОДАЙТЕ ГАРАТА, ПРОДАЙТЕ ТАСЕВСКИ , ПРОДАЙТЕ ГАДЖЕВ , НО ПРОДАЙТЕ И ОГНЯНОВ. Това в кръгът на шегата, но този индивид даже не е и за Видима..единствената логична причина поради която не сме го продали според мен е защото никой не го иска..

Освен качествени играчи по крилата , нападател ни трябват и по възможност централен защитник и бек..особено ако и станчев го махнат.... няма да е зле и един атакуващ халф да вземат, въпреки че си имаме йовов. Като цяло.. не знам как ще закърпим , поне виждам че се отърваваме от ненужните... но дано вземем и няколко качествени играча...

Колкото до вратаря от Видима - Това момче играе мнгоо добре.. и от дълго време го искам в Левски - е случи се! И поне за това няма какво да се притеснявам.. вече е при нас.... при наскъдето може внеги да е имало проблеми с налагането на юнуши и винаги да е имало проблеми с трансферите на запад (в последните години говоря) и вобще с налагането на млади играчи...поне знам,че вратарския пост на Левски се разграничава от всичкото това и винаги всеки получава шанс и повечето успяват и даже стават национални вратари...така че догодина..след 2-3-4 години .. според мен този вратар ще е титуляр и има доста по-добри качества и от акалски и от божидар , а е и по-млад....

Всичко, което каза те подкрепям!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 20 дек 2010 11:58

Blue_Girl написа:
Santiago Munezz написа:И аз мисля,че Щърков има място в Левски но ако Гонзо и Ясен са преценили да го пращат в Севлиево няма кво да направим.

Да, ние, нищо не можем да направим, но ние си изказваме мнение, за даден играч.
Ще видим ръководството в действителност как ще постъпи с Щърков!

Щърков няма да ходи никъде ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 20 дек 2010 13:52

Батков призна: Гара може да бие рекорда на Гонзо

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви след провелото се днес Общо събрание на клуба, че е твърде вероятно Гара Дембеле да подобри рекорда на Георги Иванов за най-скъп трансфер в историята на сините.

Адвокатът още веднъж анонсира, че за опашката на Дембеле са се наредили много клубове, които директно са се свързали със сините, а и големи мениджърски агенции.

Не е изключено в следващите дни да станем свидетели на впечатляваща сделка за головата машина на клуба от Герена.

Припомняме, че Георги Иванов беше продаден на френския Рен за повече от 4 милиона евро през 2002 година.

Ако мине 4 милиона няма за какво да съжаляваме според мен.. Така или иначе лятото нямаше да го задържим .
С тези 4+ милиона спокойно можем да направим силна селекция и да вземем класен нападател който поне отчасти да замени достойно Гарра ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 дек 2010 14:16

Blue Mind написа:Батков призна: Гара може да бие рекорда на Гонзо

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви след провелото се днес Общо събрание на клуба, че е твърде вероятно Гара Дембеле да подобри рекорда на Георги Иванов за най-скъп трансфер в историята на сините.

Адвокатът още веднъж анонсира, че за опашката на Дембеле са се наредили много клубове, които директно са се свързали със сините, а и големи мениджърски агенции.

Не е изключено в следващите дни да станем свидетели на впечатляваща сделка за головата машина на клуба от Герена.

Припомняме, че Георги Иванов беше продаден на френския Рен за повече от 4 милиона евро през 2002 година.

Ако мине 4 милиона няма за какво да съжаляваме според мен.. Така или иначе лятото нямаше да го задържим .
С тези 4+ милиона спокойно можем да направим силна селекция и да вземем класен нападател който поне отчасти да замени достойно Гарра ;)

Тоя класен нападател,който да замени Гарра трябва да е от чужбина защото в БГ няма такъв нападател.А за класен нападател от чужбина Батков трябва да се бръкне сериозно,което едва ли ще стане даже и 10 млн.евра да вземе от Дембеле.Времето ще покаже.
И ми е много интересно как вчера мустара казва,че клаузата за Дембеле е смешна сума а сега щял да подобри онези 4+ милиона на Гонзо.Дали Батков не говори глупости отново.Само времето ще покаже.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paccoLEVSKI
Контакти:

Мнениеот paccoLEVSKI » 20 дек 2010 15:06

Дембеле - 9
Щърков - 6
Слори - 3
Грийн - 9
Мюлдер - 9
Младенов - 8
Акалски - 5
Иванов - 8

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 дек 2010 15:22

Щърков остава - кеф :geek:
"Треньорът на Левски: Искам да видя Даниел Димов със синия екип"
Ами... дефанзивен халф... ние май се комплексирахме от тази позиция и сега само такива искаме... :mrgreen: Има къде къде по-нужни футболисти, но все пак Даниел мисля че е добър футболист. :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”