Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 16:20
Мнениеот enguerino » 19 дек 2010 16:44
megan fox написа:Баси, само на мен ли не ми хареса първото полувреме на мача?! Май вече ме е обхванал някакъв перфекционизъм...![]()
![]()
Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 17:01
enguerino написа:megan fox написа:Баси, само на мен ли не ми хареса първото полувреме на мача?! Май вече ме е обхванал някакъв перфекционизъм...![]()
![]()
Не може да се каже че беше най-доброто полувреме, но това се дължи и на съперника които пресираше още в полето на Барса това се виждаше най-вече когато Валдес трябваше да бие аут и неможеше да подаде на Пике или Пуйол и биеше напред. Иначе Еспаньол нямаха много положения освен онова което спаси вратаря и един пряксвободен. А Барса вкара 2 гола, имаше пропуска на Меси и едно положение на Бускетс още в началото.
Мнениеот enguerino » 19 дек 2010 17:06
megan fox написа:enguerino написа:megan fox написа:Баси, само на мен ли не ми хареса първото полувреме на мача?! Май вече ме е обхванал някакъв перфекционизъм...![]()
![]()
Не може да се каже че беше най-доброто полувреме, но това се дължи и на съперника които пресираше още в полето на Барса това се виждаше най-вече когато Валдес трябваше да бие аут и неможеше да подаде на Пике или Пуйол и биеше напред. Иначе Еспаньол нямаха много положения освен онова което спаси вратаря и един пряксвободен. А Барса вкара 2 гола, имаше пропуска на Меси и едно положение на Бускетс още в началото.
Точно! Но както казах и снощи в градивната критика няма нищо лошо. Колкото и добре да играе един отбор винаги има какво да се подобри!
Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 17:11
enguerino написа:Може да не беше най-доброто, но аз предпочитам да играят що годе добре и да водят с 2 гола отколкото да играят както срещу Арсенал примерно и на полувремето мача да е 0:0
Мнениеот enguerino » 19 дек 2010 17:17
megan fox написа:enguerino написа:Може да не беше най-доброто, но аз предпочитам да играят що годе добре и да водят с 2 гола отколкото да играят както срещу Арсенал примерно и на полувремето мача да е 0:0
Е то тогава вратаря на Арсенал (мисля, че беше Алмуния) направи мача на живота си и имаше невероятен късмет! Нали се сещаш, че всеки друг отбор, който да няма толкова късмет при такива първи 20 минути щеше да получи поне 2-3 гола.
Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 17:33
enguerino написа:megan fox написа:enguerino написа:Може да не беше най-доброто, но аз предпочитам да играят що годе добре и да водят с 2 гола отколкото да играят както срещу Арсенал примерно и на полувремето мача да е 0:0
Е то тогава вратаря на Арсенал (мисля, че беше Алмуния) направи мача на живота си и имаше невероятен късмет! Нали се сещаш, че всеки друг отбор, който да няма толкова късмет при такива първи 20 минути щеше да получи поне 2-3 гола.
Тая година май няма да им пази Алмуния и може да е по лесно
Мнениеот enguerino » 19 дек 2010 17:44
Мнениеот Middlesbrough » 19 дек 2010 20:18
Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 22:25
Middlesbrough написа:Меган нз кво не ти хареса 1 полувреме на мен доста ми хареса като футболен фен ... не може винаги да държим топката в 80% все пак тва е дерби и сме гости публиката оказва голямо влияние в началните мин играчите на Еспаньол са свежи и освирепели ... а след мачовете на Барса , като гледам някъф друг мач си мисля Барса ли са толкова силни или просто другите отбори са толкова слаби примерно след мача снощи пуснах Милан - Рома , е няма такава мъка , нз ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта