staria написа:samobotev написа:защото мисля още в 19 век във Варна английски моряци са играли тази игра и са намерили бързо български "последователи".
Нали знаеш, че не ти се отдава много много мисленето, та ще е по добре да не се напъваш много, че ще вземеш да изпушиш нещо и най стария отбор в България този на Спорт Клуб създаден още преди Аспарух да премине Дунав под името Кървав клуб ще загуби най верния си привърженик.
Като нямаме факти, се правим на духовити... Знам ти проблема. Как да обясня на хората, че за да сме най-старият отбор в България е трябвало едно 12 годишно момче да иде и да го регистрира... А за Спортклуб грижа не бери. Ние за разлика от вас имаме документи, само пропаганда нямаме, за разлика от вас. Да видим сега като си дадохте дупетата на ДПС дали няма вестниците на Кръстева и платените журналистчета да ви изкарат по-стари и от Нотс Каунти! Няма да се учудя на нищо вече...
п.с. Сега разбрах защо вяхте турско знаме на Лаута... правили сте четки на ДПСто....
Ко речи за пропагандата?
К'ъв е този израз "по-стари и от Нотс Каунти", най-старият клуб в света е ФК Шефилд, но не се учудвам че не знаеш, все пак библиотеката в района между преспите и Бриколаж е с малък капацитет!
Само не знам как не те е срам да говориш за турски знамена, при положение, че сте имали турчин за президент - Зеки Байрям да ти припомня именцето след като услужливо си се доверил на избирателната си памет!
slavia_forever написа:MORSKI написа:Отлично, но защо пак питам след като и Ботев твърдят, че са 1912 година:
Искаш славист да ти обясни, защо ботевист твърди нещо? Прочети назад в темата за да видиш, какво и защо го твърдят. После ако прочетеш себе си, се опитай да откриеш разликите (в смисъла). Че ако наистина основаването 1912-та година беше автентично, мислиш ли, че щяха да търпят подигравките, че годината в емблемата им не отговаря на истината и нямаше да докажат същата?!MORSKI написа:Тогава какво значение има кога е регистриран даден тим в държавния регистър? Една чиста формалност при положение, че налице е имало вече няколко отбора, но те не са правили нищо
Ако за някои няма значение, защо спорят за НЕОСПОРИМИ неща?
И от кой търпим подигравки че ми стана интересно?
Ти си първият който чувам, че по някакъв начин оспорва годината на създаване на клубът ни като изключим онези промити мозъци от Лаута дето на жълтото викат оранжево само и само да нямат жълто по стадиона!
Другият варинат да си мислиш, че търпим подигравки е всички фенове на Славия докато сте се прибирали от някое гостуване да сте го коментирали в двуместната кола в която сте пътували!