Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен тема Гарра Дембеле
Искрено се надявам да задържим Гарата, но ще е трудно 

TodorT написа:Искрено се надявам да задържим Гарата, но ще е трудно
Всички стискаме палци......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Батков казал по "Спортна треска" Канал1 че продава Гарра

- housestyle
- Контакти:
Батков:Дембеле напуска Левски на 99%
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви в предаването „Спортна треска” по БНТ1, че суперзвездата на отбора Гара Дембеле ще напусне стадио „Георги Аспарухов”на 99% още през тази зима.
Адвокатът поясни, че причините за това са няколко. На първо място Гара има клауза, според която Левски не може да го задържи, ако някой отбор предложи определена сума за него. Батков направи признание, че става съпрос за „смешни пари”. Освен това босът призна, че Дембеле не бива да остава повече в България, за да не се спира развитието на кариерата му.
Батков добави, че Левски вече има готов вариант за заместник на Гара, като според мустакатия бос става въпрос за чужденец.
„Синият” шеф се изпусна, че вратарят Георги Петков вече е трансфериран и на него повече няма да се разчита, особено след акостирането на младия страж Пламен Илиев, който идва от Видима-Раковски.
„Георги Петков е трансфериран, т.е. ще бъде трансфериран през зимата. Той отива да играе в чужбина и повече няма да разчитаме на него. Благодарим му за всичко, което е дал на Левски. Никога е нямало конфликт между треньорския щаб и Гошо”, каза още Батков.
Босът също така заяви, че Левски е създаден през далечната 1911, а не през 1914, като дори показа официални документи за това.
Football24.bg
тва не е хич добре
Адвокатът поясни, че причините за това са няколко. На първо място Гара има клауза, според която Левски не може да го задържи, ако някой отбор предложи определена сума за него. Батков направи признание, че става съпрос за „смешни пари”. Освен това босът призна, че Дембеле не бива да остава повече в България, за да не се спира развитието на кариерата му.
Батков добави, че Левски вече има готов вариант за заместник на Гара, като според мустакатия бос става въпрос за чужденец.
„Синият” шеф се изпусна, че вратарят Георги Петков вече е трансфериран и на него повече няма да се разчита, особено след акостирането на младия страж Пламен Илиев, който идва от Видима-Раковски.
„Георги Петков е трансфериран, т.е. ще бъде трансфериран през зимата. Той отива да играе в чужбина и повече няма да разчитаме на него. Благодарим му за всичко, което е дал на Левски. Никога е нямало конфликт между треньорския щаб и Гошо”, каза още Батков.
Босът също така заяви, че Левски е създаден през далечната 1911, а не през 1914, като дори показа официални документи за това.
Football24.bg
тва не е хич добре

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- child in time
- Контакти:
Re: Батков:Дембеле напуска Левски на 99%
Дембеле тук Дембеле там! Ще разберем в края на Февруари! Аз го чакам в Локо ПД!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Дембеле тук Дембеле там! Ще разберем в края на Февруари! Аз го чакам в Локо ПД!![]()
![]()
![]()
На какво основание го чакаш в Локо Пд ?
- child in time
- Контакти:
ЕМИЛ написа:child in time написа:Дембеле тук Дембеле там! Ще разберем в края на Февруари! Аз го чакам в Локо ПД!![]()
![]()
![]()
На общо основание!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Абе спекулациите за него не са спирали от 2 месеца насам.То не е продаваме Дембеле,после Дембеле остава в Левски поне до лятото.Ще видим аз тая надежди да остане в Левски поне до лятото.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
child in time написа:ЕМИЛ написа:child in time написа:Дембеле тук Дембеле там! Ще разберем в края на Февруари! Аз го чакам в Локо ПД!![]()
![]()
![]()
На общо основание!![]()
![]()
БГ футбол няма невъзможни неща!
На "общо основание" или "по принцип" не се ходи даже до кенефа.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
child in time написа:ЕМИЛ написа:child in time написа:Дембеле тук Дембеле там! Ще разберем в края на Февруари! Аз го чакам в Локо ПД!![]()
![]()
![]()
На общо основание!![]()
![]()
БГ футбол няма невъзможни неща!
Аз пък мисля ,че Дембеле в Локо пд е нещо невъзможно