Шок: Тевес иска отново в Юнайтед.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Шок: Тевес иска отново в Юнайтед.

Мнениеот Love_ » 19 дек 2010 12:16

fcb_bg написа:
kartago написа: Тоя май ги взе за махали тези два отбора?! Сигурно си мисли, че като са от един град и може постоянно да ги обикаля.....Онзи ден съобщиха за специална среща с Манчини, където щели да се сдобряват?!

Е, той с какво е виновен, че на САФ му се досвидяха парите за да го задържи за сметка на Бербатов? Не го заслужаваше с играта си ли? Бас ловя, че Фъргюсън си е сипвал пепел на главата, че го е пуснал, ама нали си го знаем, че никога не си признава грешките. За мен, ако сравняваме Тевес и Бербатов, първият е много по-полезен.
Твърденията, че е егоист и цветарка, пък са абсурдно смешни. Да не говорим как се раздава във всеки мач.

И откъде си сигурен от твойте несбъднати онанаторски мечти ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2010 12:19

Какво е "онанаторски мечти"?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 19 дек 2010 12:19

Много почна да ме дразни тоя грозник. Ще кажеш че е Меси , пълна мишка.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 19 дек 2010 12:23

fcb_bg написа:Какво е "онанаторски мечти"?

Не знам сега си е измислих тази думичка. Но тай като ти добре знаеш какво хората си мислят и кого си е посипал пепел над главата може да разбереш пак !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 19 дек 2010 12:25

Еми виновен е,бе пич!Защо се е обвързал със оня консорциум и финансова групировка,заедно с Масчерано??!!Ония ги докараха в Европа и обикалят с тях по клубовете и натискат за ПАРИ,наеми,продажби на тия двамата...беше под наем в МанЮ+трансфер искаха за парите на които дойде в Европа...сега взе от Сити консорциума парите и го учат,че ще се отказва от футбола!!Нали се сещаш арабите от Сити как ще го засилят на Международен Арбитражжж!Сети ли се,пич?!Щото когато по технически причини или ротации Берба е на пейката,виете до небесата,комплекси избивате!А Тевес когато е на пейката пак виете,онеправдан бил???!!Нали е 1.60 върху бутонките!!!!!Рууни ли да извади,Валенсия ли(голяма находка),Нани ли....кой за сметка на него?!И никой няма снагата и уменията на Берба!!Избивайте си комплексите от кварталните мачлета другаде,на биричка!Лятото ви писах тук,че Берба остава!
Тогава ми се драйфаше от философи и трансфераджии,сравнения с Ибрахимович и други играчи от популярни европейски нации,които винаги Берба ще им е трън в очите!Жалко че и във вашите!Ако Берба лъжеше и финтираше самоцелно като Ибра,кой знае какво щяхте да говорите!?Ама за Ибра викате че е велик,нали!Затуй го въртят насам,натам!
А да си чул някъде да плюят Рууни за стратегическата изпусната дузпа?!Леле ако беше българчето...
А млъкнете вече и се опитвайте като сърбите,да си хвалим нашето момче!Така ще ни е по-драго на душите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2010 12:30

Love_ написа:
fcb_bg написа:Какво е "онанаторски мечти"?

Не знам сега си е измислих тази думичка. Но тай като ти добре знаеш какво хората си мислят и кого си е посипал пепел над главата може да разбереш пак !

Ееее, ти си бил голяма работа, бе! Мислиш и пишеш, неща които не знаеш какви са. Да не си махмурлия нещо?

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 19 дек 2010 12:32

manutd legeng написа:Еми виновен е,бе пич!Защо се е обвързал със оня консорциум и финансова групировка,заедно с Масчерано??!!Ония ги докараха в Европа и обикалят с тях по клубовете и натискат за ПАРИ,наеми,продажби на тия двамата...беше под наем в МанЮ+трансфер искаха за парите на които дойде в Европа...сега взе от Сити консорциума парите и го учат,че ще се отказва от футбола!!Нали се сещаш арабите от Сити как ще го засилят на Международен Арбитражжж!Сети ли се,пич?!Щото когато по технически причини или ротации Берба е на пейката,виете до небесата,комплекси избивате!А Тевес когато е на пейката пак виете,онеправдан бил???!!Нали е 1.60 върху бутонките!!!!!Рууни ли да извади,Валенсия ли(голяма находка),Нани ли....кой за сметка на него?!И никой няма снагата и уменията на Берба!!Избивайте си комплексите от кварталните мачлета другаде,на биричка!Лятото ви писах тук,че Берба остава!
Тогава ми се драйфаше от философи и трансфераджии,сравнения с Ибрахимович и други играчи от популярни европейски нации,които винаги Берба ще им е трън в очите!Жалко че и във вашите!Ако Берба лъжеше и финтираше самоцелно като Ибра,кой знае какво щяхте да говорите!?Ама за Ибра викате че е велик,нали!Затуй го въртят насам,натам!
А да си чул някъде да плюят Рууни за стратегическата изпусната дузпа?!Леле ако беше българчето...
А млъкнете вече и се опитвайте като сърбите,да си хвалим нашето момче!Така ще ни е по-драго на душите.

Споко човек, няма да млъкнат. Глупака си остава глупак ! Важното е да си плюем нащо и да се кефим на другото. Иначе евала за мнението
Последна промяна от Love_ на 19 дек 2010 12:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 19 дек 2010 12:33

fcb_bg написа:Е, той с какво е виновен, че на САФ му се досвидяха парите за да го задържи за сметка на Бербатов? Не го заслужаваше с играта си ли? Бас ловя, че Фъргюсън си е сипвал пепел на главата, че го е пуснал, ама нали си го знаем, че никога не си признава грешките. За мен, ако сравняваме Тевес и Бербатов, първият е много по-полезен.
Твърденията, че е егоист и цветарка, пък са абсурдно смешни. Да не говорим как се раздава във всеки мач.

Aз съм сигурен, че ти ги разбираш тия неща:
1.Кой,колко пари е дал при трансфера на Тевез.
2.Какво точно е искал Тевез.
3.И как е по-полезен от Бербатов.
Затова няма да споря с теб.

Ето ти статистика от преди два кръга, за всичките изиграни мачове(2006 - 2010) на долупосочените играчи и общо асистенции и голове:

1. Rooney 106
2. Drogba 102
3. Lampard 101
4. Berbatov 100
5. Ronaldo 92 (напуснал, лятото на 2009)
6. Fabregas 90
7. Tevez 85
8. Gerrard 84
9. Torres 77 (тези са от сезон 2007/08 натам)

Но, предполагам, че и това няма да има значение за теб, тъй като ти си "навътре" в нещата.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2010 12:36

Аз повече нищо няма да кажа. Просто между Бербатов и Тевес единия трябваше да си тръгне. Ако Бербатов беше купен за 18 млн. да речем, сигурно той щеше да си замине. Но САФ няма как да си признае, че трансферът му е бил не толкова удачен, за тези пари дори и провален. Ако оставим настрана родното пристрастие, просто няма как да изберем Берба пред аржентинеца.
Както и да е, аз си казах мнението.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 19 дек 2010 12:37

fcb_bg написа:Аз повече нищо няма да кажа. Просто между Бербатов и Тевес единия трябваше да си тръгне. Ако Бербатов беше купен за 18 млн. да речем, сигурно той щеше да си замине. Но САФ няма как да си признае, че трансферът му е бил не толкова удачен, за тези пари дори и провален. Ако оставим настрана родното пристрастие, просто няма как да изберем Берба пред аржентинеца.
Както и да е, аз си казах мнението.

Е, не видя ли как да изберем Бербатов пред Тевез?

ПО - ПОЛЕЗЕН Е.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Манчестър Ю”