TodorT написа:Темата май се изчерпаАйде Виктор да я слага в архива
Не е, няма да има каде да спамим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojkyy написа:Аз се борих за загуба на Барса, но загубих битката още в разгара и.
megan fox написа:bojkyy написа:Аз се борих за загуба на Барса, но загубих битката още в разгара и.
То беше, че ще я изгубиш!
megan fox написа:TodorT написа:Темата май се изчерпаАйде Виктор да я слага в архива
Айде не, а?! И без това е пълно с мрънкала, че сме били спамели... ми ще си изберем една тема, в която ще си спамим на воля, а мрънкалата да знаят изобщо да не стъпват в темата, за да не се дразнят!![]()
![]()
bojkyy написа:megan fox написа:bojkyy написа:Аз се борих за загуба на Барса, но загубих битката още в разгара и.
То беше, че ще я изгубиш!
Беше Давид срещу Голиат, но Давид не успя да повтори постижението си
megan fox написа:Прав си. И все пак чест прави на Еспаньол, че не се затвориха с 10 човека отзад! Да, играха малко грубичко и целяха да накъсват играта, но поне не се затвориха като опълченците на Шипка.
megan fox написа:TodorT написа:Темата май се изчерпаАйде Виктор да я слага в архива
Айде не, а?! И без това е пълно с мрънкала, че сме били спамели... ми ще си изберем една тема, в която ще си спамим на воля, а мрънкалата да знаят изобщо да не стъпват в темата, за да не се дразнят!![]()
![]()
TodorT написа:megan fox написа:TodorT написа:Темата май се изчерпаАйде Виктор да я слага в архива
![]()
Ако искам ще влизам в темата, ако не искам нямаА като ти се спами
има си спам тема..... ай със здраве и весели празници, г-н Фокс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта