durex написа:runnersa написа:durex написа:ХАХАХ смешни ако Реал играха с тях щеше да казваш,че са супер отбор нали? Аххх колко си ми жалък ако знаеш,познавам мн фенове на Реал,които са големи като хора,но ти много изоставаш от тях...много злоба бе моето момче защо така? Точно заради тези хора няма да храня Реал Мадрид,защото уважавам тези момчета.
И аз ги уважавам, но ти казвам нещата реално и не нямаше да казвам, че са големи аз винаги казвам нещата такива каквито са тия са смешни африканци които и БГ отборите ще победят! Така щях да казвам и Реал ако играеха с тях въпроса е кой печели ШЛ тук и баба може, а вие я спечелихте благодарение на МОУ и гола от засада! Факт! Айде лека!
ХАХАХ за това ли взехте МОУ да може да я спечелите и вие? Жалко подобие на фен на Реал!!!!
Тук си прав взехме го за да постигнем по-добри резултати какво странно има в това или смешно

Айде наистина край, че ми писна вече казахме си мненията стига толкова времето ще покаже кой какви стойности реално има честита титла, но не мога да се съглася, че победите ви точно над тези съперници доказват, че сте най-силни в света това е смешно!