Ще те попитам елементарен въпрос:
1. Колко теми в един нормален форум касаещи предстоящият двубой на България с Иралндия трябва да има?
2. Нужно ли е за всяка написана новина и статия в медииното пространство да се пуска нова тема, когато вече има съществува?
Към модераторите.....
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Искам обяснение от PFC Litex
Ако трябва да продължа в същия тон, и да, и не, защото в общата тема има 10, може и повече стрници и ако някой иска да каже нещо смислено то се губи между у-тата и дю-тата на пвечето малоумници. Като разбира се не казвам, че аз съм казал нещо умно, далеч съм от мисълта, там всички се принизяваме до простотията на гаменчетата дори и да имаме претенции, като в казармата, но както и да е много се отплеснах:)
Това, че се отваря нова тема от нищо не е застрахована от ууу-та и дуу-таа.
Коректните потребители, които са във форума за да водят дискусии ЧЕТАТ темите, колко и страници да е натрупала същата.
Ето Ви един пример http://forums.data.bg/index.php?showtopic=590204 в цял форум за националния една единствена тема и всички пишат в нея и нещата са подредени и дискусиите са динамични и интересни.
Нека заедно направим този форум тук приятно местенце за убиване на свободното време.
Коректните потребители, които са във форума за да водят дискусии ЧЕТАТ темите, колко и страници да е натрупала същата.
Ето Ви един пример http://forums.data.bg/index.php?showtopic=590204 в цял форум за националния една единствена тема и всички пишат в нея и нещата са подредени и дискусиите са динамични и интересни.
Нека заедно направим този форум тук приятно местенце за убиване на свободното време.

Addler нещо ти куца логиката. Точно, когато има една тема се следи нишката на евентуална мисъл, ако изобщо може да се зароди такава. При наличието на милион теми, първо ти се губи желанието да пишеш нещо смислено, второ дори и да си написал после едва ли помниш точно в коя беше, диалога се разкъсва и най-логичното се случва - изпростяване, изпростяване...
Модератора е прав в случая, даже много в тази посока трябва да се напънат.
ПП Модераторе, ми аз отдавна разправям да направите темите да се подреждат по последно мнение, което е и единственото логично, ама вие сте се запънали като магарета на мост. Ей затова все ще сочите други форуми, докато този тук опустява...
Модератора е прав в случая, даже много в тази посока трябва да се напънат.
ПП Модераторе, ми аз отдавна разправям да направите темите да се подреждат по последно мнение, което е и единственото логично, ама вие сте се запънали като магарета на мост. Ей затова все ще сочите други форуми, докато този тук опустява...
tprodanov написа:ПП Модераторе, ми аз отдавна разправям да направите темите да се подреждат по последно мнение, което е и единственото логично, ама вие сте се запънали като магарета на мост. Ей затова все ще сочите други форуми, докато този тук опустява...
Темите се подрежат по последно писано мнение в тях, нещо не мога да хвана логиката, какво точно желаеш
Също така, каквото и желаеш по структурата на форума то същото независи от нас, а от Админите, ако зависеше от нас е лесно

- sedem_!_dva
Аз също, като тпроданов искам да е така, в смисъл като има последно мнение темата, в която е написана да отива най-отгоре, не само в различните подфоруми-Левски, ЦСКА, Литекс и т.н, а и на главната страница, където са последните теми и има още една опция за топ 5 форуми...
Пишете на админите, ако има останали такива и се разберете с тях, да ви дадат повече правомощия ли... и аз не знам.
ПП По темата-това, което е направил ПФК Литекс в темата Национален отбор е много правилно и така се съсредоточават всички мнения в една тема и може да стане диалог помежду ни.
ПП По темата-това, което е направил ПФК Литекс в темата Национален отбор е много правилно и така се съсредоточават всички мнения в една тема и може да стане диалог помежду ни.
NON MOLLARE MAI
Структурата на форума изобщо не е добре и в момента се борим за тотална промяна на визия и дизайн, но................. 
Просто няма админи, то и модове до преди месец два не е имало и е било пунта-мара
и за това сега на много потребители им е тегаво, като се локват теми, защото са свикнали да правят, каквото си искат и как си искат.
В момента форума на гонг е нацепен на 20 различни форума, а не трябва да е така.
Дано да успеем ние модовете да се преборим за това, което искаме и което сме предложили, но вероятността е малка
Просто няма админи, то и модове до преди месец два не е имало и е било пунта-мара
В момента форума на гонг е нацепен на 20 различни форума, а не трябва да е така.
Дано да успеем ние модовете да се преборим за това, което искаме и което сме предложили, но вероятността е малка

PFC Litex написа:Структурата на форума изобщо не е добре и в момента се борим за тотална промяна на визия и дизайн, но.................
Просто няма админи, то и модове до преди месец два не е имало и е било пунта-мараи за това сега на много потребители им е тегаво, като се локват теми, защото са свикнали да правят, каквото си искат и как си искат.
да модовете в тоя форум сте супер
- Бижутера
- Контакти:
Спорът е безсмислен,просто правилата са такива и никой не може да върви в разрез с тях.Ние решаваме кое,как и защо да се прави,а ако не сме прави си поправяме грешката.
Никоя тема не е заключена без причина,няма случайно баннат потребител или нещо от сорта.
Никоя тема не е заключена без причина,няма случайно баннат потребител или нещо от сорта.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Я вие, "учените", ми кажете къде да пиша за мача на националния след като сте заключили и двете теми, а при търсене на Ейре - България, не се открива трета?!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”