Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2010 19:32

MCMXIII написа:
delqnski47 написа:Ти кво си мислиш?Че на тях не им се играе в ЦСКА ли?

Истината е че футболът се играе за пари! Вие червените в момента нямате такива, така че е глупаво да лъжат вашите шефове: искаме този, искаме онзи!
Така че Галин си остава при нас и дано пробие в чужбина, което мисля че ако играе сериозно и не мисли само за чакарачки може и да се получи :lol:

Viktor4o_Rs написа:И за какво да играе в ЦСКА, като ще го запсувате след първия му слаб мач, че е говедо и няма да получава заплата с месеци ? Галин му се играе в чужбина, а не в пълния с дългове ваш отбор ;)

Вие за една грешка на мач с Бешикташ направихте Райс на г.з (вярно най- вече по форумите). Представям си с Галин който е юноша на сините какво ще стане :(

Едно е ясно - за да дойде Галин в ЦСКА, това значи, че Титан са платили предварително цялата сума или минимум 80%. Няма шанс Венци да се мине.
Между другото, Галин Иванов не е юноша на сините, просто е бил там за малко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 дек 2010 19:46

vaskonti написа:Между другото, Галин Иванов не е юноша на сините, просто е бил там за малко.

Това ако е вярно, много ме радва 8-) Да не го изкараш цесекар ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2010 19:50

MCMXIII написа:
vaskonti написа:Между другото, Галин Иванов не е юноша на сините, просто е бил там за малко.

Не, споко :)
Юноша е на Розова долина, после е играл в някакъв друг клуб, после в Левски за малко, Берое и Славия. Сините са един от отборите, през които минава за малко, това е.
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 дек 2010 20:08

vaskonti написа:Не, споко :)

[offtopic]Аз с политиката на нашият президент вече първосигнално на всеки играч в Славия, във визитката слагам минаване през Подуене :?
Освен ако не е наш юноша де :)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2010 20:28

vaskonti написа:
MCMXIII написа:

Не, споко :)
Юноша е на Розова долина, после е играл в някакъв друг клуб, после в Левски за малко, Берое и Славия. Сините са един от отборите, през които минава за малко, това е.

[offtopic]Но Стоичков, Бербатов, Мартин и Стилян са ваши, нали, нищо, че само са минали....[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2010 21:10

Кашчей написа: [offtopic]Но Стоичков, Бербатов, Мартин и Стилян са ваши, нали, нищо, че само са минали....[/offtopic]

[offtopic]Ами има една малка разлика - в ЦСКА дойдоха почти деца, станаха играчи и отидоха директно на запад. Галин от Левски отива в Берое. Нормално е ЦСКА да има претенции, че тия играчи са станали такива именно в ЦСКА. Но тук говорим кой от къде произлиза и в тая връзка ще съм ти благодарен ако посочиш и едно мнение на който и да е, в което се твърди, че тия четиримата са излезли от школата на ЦСКА.[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2010 21:22

vaskonti написа:
Кашчей написа: [offtopic]Но Стоичков, Бербатов, Мартин и Стилян са ваши, нали, нищо, че само са минали....[/offtopic]

[offtopic]Ами има една малка разлика - в ЦСКА дойдоха почти деца, станаха играчи и отидоха директно на запад. Галин от Левски отива в Берое. Нормално е ЦСКА да има претенции, че тия играчи са станали такива именно в ЦСКА. Но тук говорим кой от къде произлиза и в тая връзка ще съм ти благодарен ако посочиш и едно мнение на който и да е, в което се твърди, че тия четиримата са излезли от школата на ЦСКА.[/offtopic]

Колко време играха Бербатов, Мартин и Стилян при вас, че ми се губи израстването им.За Стоичков съм по-съгласен, но по неговият път мина и К. Роналдо..да го пишат ли от МЮ за техен играч?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2010 21:36

Кашчей написа:
vaskonti написа:

Колко време играха Бербатов, Мартин и Стилян при вас, че ми се губи израстването им.За Стоичков съм по-съгласен, но по неговият път мина и К. Роналдо..да го пишат ли от МЮ за техен играч?

Ако ти се губи израстването на Бербатов, Мартин и Стилян в ЦСКА, то аз не мога да ти помогна. Може би ще кажеш, че са били готови играчи и забелязани още в Благоевград, Враца и Монтана?
А все пак въпросът ми беше кой, кога и къде е твърдял, че тия четиримата са от школата на ЦСКА? Ние си ги броим за наши защото дойдоха в ЦСКА като абсолютно анонимни младежи, които единствено Димитър Пенев беше забелязъл, никой друг. Тук станаха сериозни играчи, ако ти се губи как и в какви мачове, потърси и ще разбереш.
[/center]

Потребителски аватар
genkov9
Контакти:

Иво Иванов освободен от Миньор, чака да го върнат в ЦСКА

Мнениеот genkov9 » 18 дек 2010 21:54

ЦСКА като че ли си намери така търсения нов вратар. Това е бившият страж на тима Иво Иванов. За последно опитният футболист пазеше за Миньор, но ръководството на клуба взе решение да го освободи. Иванов е на 38 години, но не смята да се отказва. Той с удоволствие би приел да се завърне на „Българска армия” поне до края на сезона. Плюс за „Титан” е, че той ще излезе без пари.

След като Славия отказа да остави Райс Мболи в ЦСКА и го продаде в Русия, сега наставникът Милен Радуканов разполага със Здравко Чавдаров и Иван Караджов, които обаче с нищо не показват, че са за ЦСКА.

Иво Иванов направи кариера в ЦСКА от 1998 до 2005 година. Не е изключено сега той да стане играещ помощник-треньор по подобие на капитана Тодор Янчев. Ако е вярно честито!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2010 21:57

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:[offtopic]Ами има една малка разлика - в ЦСКА дойдоха почти деца, станаха играчи и отидоха директно на запад. Галин от Левски отива в Берое. Нормално е ЦСКА да има претенции, че тия играчи са станали такива именно в ЦСКА. Но тук говорим кой от къде произлиза и в тая връзка ще съм ти благодарен ако посочиш и едно мнение на който и да е, в което се твърди, че тия четиримата са излезли от школата на ЦСКА.[/offtopic]

Ако ти се губи израстването на Бербатов, Мартин и Стилян в ЦСКА, то аз не мога да ти помогна. Може би ще кажеш, че са били готови играчи и забелязани още в Благоевград, Враца и Монтана?
А все пак въпросът ми беше кой, кога и къде е твърдял, че тия четиримата са от школата на ЦСКА? Ние си ги броим за наши защото дойдоха в ЦСКА като абсолютно анонимни младежи, които единствено Димитър Пенев беше забелязъл, никой друг. Тук станаха сериозни играчи, ако ти се губи как и в какви мачове, потърси и ще разбереш.

По същият начин Волфсбург, Байер и Селтик могат да си ги броят за техни играчи..знаеш вече защо, нали?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”