Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Най-добър български футболист за 2010
Здравко Лазаров.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- edmon_dantes
- Контакти:
Мисля, че Ники Михайлов заслужава този приз. Защо? Защото е номер 1 в първенството на Холандия сред вратарите. Това малко ли е, питам аз. Да те определят за най-добрият вратар в Холандия си е достатъчно признание за качества.
Бербатов си остава най-добрият български футболист, но тази година нямаше кой знае какви постижения. Да, отбеляза 5 гола в един мач и 3 на Ливърпул. Но не може за 2 силни мача да се избира футболиста на България. В другите мачове с какво се запомни Митко? Ами кажи-речи с нищо. Не искам да го плюя, напротив - фен съм на Берба като българин и се гордея, когато бележи голове. Съвсем искрено го казвам това. Но тази година не беше кой знае колко успешна за него, нямаше много силни мача. Имам чувството, че само защото играе в един от най-силните отбори в света го избират за футбилист на България. Важното е приноса, с какво е допринесъл за отбора си. А Митко тази година няма кой знае какъв принос за отбора си с изключение на въпросните 2 мача, които съм споменал.
Това е моето мнение и не ангажирам никого с него.
Бербатов си остава най-добрият български футболист, но тази година нямаше кой знае какви постижения. Да, отбеляза 5 гола в един мач и 3 на Ливърпул. Но не може за 2 силни мача да се избира футболиста на България. В другите мачове с какво се запомни Митко? Ами кажи-речи с нищо. Не искам да го плюя, напротив - фен съм на Берба като българин и се гордея, когато бележи голове. Съвсем искрено го казвам това. Но тази година не беше кой знае колко успешна за него, нямаше много силни мача. Имам чувството, че само защото играе в един от най-силните отбори в света го избират за футбилист на България. Важното е приноса, с какво е допринесъл за отбора си. А Митко тази година няма кой знае какъв принос за отбора си с изключение на въпросните 2 мача, които съм споменал.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Berba!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
edmon_dantes написа:Мисля, че Ники Михайлов заслужава този приз. Защо? Защото е номер 1 в първенството на Холандия сред вратарите. Това малко ли е, питам аз. Да те определят за най-добрият вратар в Холандия си е достатъчно признание за качества.
Напълно съгласен !
Имаше анкета към темата, в която гласуваха над 200 човека от форума. Според тях, тримата най-добри български футболисти за изминалата 2010 са:
1.Димитър Бербатов(86 гласа)
2.Владимир Гаджев(37 гласа)
3. Здравко Лазаров(20 гласа)

1.Димитър Бербатов(86 гласа)
2.Владимир Гаджев(37 гласа)
3. Здравко Лазаров(20 гласа)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
1. Ники Михайлов
2. Ивелин Попов
3. Станислав Манолев
2. Ивелин Попов
3. Станислав Манолев
1.Бербатов
2.Ивелин Попов
3.Здравко Лазаров
2.Ивелин Попов
3.Здравко Лазаров
Ето и моята десетка за футболист на 2010 г.
1. Д.Бербатов (Манчестър Юн)
2.Н.Михайлов (Твенте)
3.Ив.Попов (Газиантеб,Литекс)
4.Д.Иванков (Бурсаспор)
5.Ст.Петров (Астън Вила)
6.Х.Янев (Литекс)
7.В.Гаджев (Левски)
8.М.Петров (Болтън)
9.Здр.Лазаров (Локо Пд)
10.Ст.Манолев (ПСВ Айндховен)
1. Д.Бербатов (Манчестър Юн)
2.Н.Михайлов (Твенте)
3.Ив.Попов (Газиантеб,Литекс)
4.Д.Иванков (Бурсаспор)
5.Ст.Петров (Астън Вила)
6.Х.Янев (Литекс)
7.В.Гаджев (Левски)
8.М.Петров (Болтън)
9.Здр.Лазаров (Локо Пд)
10.Ст.Манолев (ПСВ Айндховен)
1. Бербатов
2. Спас Делев
3. Ивелин Попов
В анкетата се гласува по клубно пристрастие, което не я прави особено обективна!
2. Спас Делев
3. Ивелин Попов
В анкетата се гласува по клубно пристрастие, което не я прави особено обективна!
Върни се в “Футбол - България”