Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта

Мнениеот Old_death » 17 дек 2010 20:24

от didayyord на 17 Дек 2010 15:08

А вие които пишете тука не пиете ли, не карате пили или не ви хващат. А да сетих се не сте известни и не пишат за вас. Проблемат не е във футболистите той си е просто човешки недостатък. И аз съм го правил, не се гордея с това, но се е случвало. И както се казва който няма грях пръв да хвърли камък. Интересно ми е друго имам много близки приятели в кат и във 7 - мо в чийто район хванаха Гаррата. Та те са ми споделяли, че често спират футболисти след употреба на алкохол. Ама защо само за тези от Левски веднага се информират медийте, а за останалите нищо е друга тема.

Аз пия,но не карам пил.Още повече не съм публична личност.Всеки иска да е под светлините на славата,но никой не иска да носи пасивите от това!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 дек 2010 20:33

Абе тях не ги мислете, доказано е вече с факти, че футболистите и изобщо спортистите в България са с повече права от обикновения гражданин.
Известните личности са много над нас и държавата го демонстрира и налага постоянно.
Нищо не можем да направим, освен да попишем малко по форумите и това е !

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 17 дек 2010 20:39

Santiago Munezz написа:Лъчо явно е отпразнувал подобаващо последния си мач за Левски.Но поне книжка има :lol: лошото е че това взима да става навик.

дано да няма вече до живот книжка. това е част от телешката психика. няма да се учудя и ако хванат цялото стадо да си правят гонки с по 2-3 промила. Затвор !!
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2010 20:55

Ако Балтанов беше футболист на Ботев Криводол,Брестник или Любимец сигурно и тема нямаше да има,камо ли една сюрия коментари тука.Така ли е?Така е!С какво е "заслужил" цялото това внимание?С простия факт,че е футболист на Левски.Нищо друго!Сега всеки се упражнява на тема:"Балтанов-до стената!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 дек 2010 21:30

blue avalanche написа:Ако Балтанов беше футболист на Ботев Криводол,Брестник или Любимец сигурно и тема нямаше да има,камо ли една сюрия коментари тука.Така ли е?Така е!С какво е "заслужил" цялото това внимание?С простия факт,че е футболист на Левски.Нищо друго!Сега всеки се упражнява на тема:"Балтанов-до стената!"

Пич заеби ги тия глупости, щото ако блъсне тебе или твой роднина или приятел ще ти пука ли на кой отбор е футболист ...
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2010 21:34

Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:Ако Балтанов беше футболист на Ботев Криводол,Брестник или Любимец сигурно и тема нямаше да има,камо ли една сюрия коментари тука.Така ли е?Така е!С какво е "заслужил" цялото това внимание?С простия факт,че е футболист на Левски.Нищо друго!Сега всеки се упражнява на тема:"Балтанов-до стената!"

Пич заеби ги тия глупости, щото ако блъсне тебе или твой роднина или приятел ще ти пука ли на кой отбор е футболист ...

Ако ме блъсне и ме претрепе,няма да пиша сега във форума,нали?Въпросът беше:"Ако беше футболист на Малеш,Банско,Скрита сила и т.н.,щеше ли,изобщо,да попадне в обзора медиите,камо ли във форума?"Това беше моят въпрос.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 дек 2010 22:01

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:

Ако ме блъсне и ме претрепе,няма да пиша сега във форума,нали?Въпросът беше:"Ако беше футболист на Малеш,Банско,Скрита сила и т.н.,щеше ли,изобщо,да попадне в обзора медиите,камо ли във форума?"Това беше моят въпрос.

Ти не разбираш ли, че точно понеже е футболист на Левски , не бива да си позволява такива неща ? Не забравяй, че за много деца футболистите са модел на подражание ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2010 22:14

Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:

Ти не разбираш ли, че точно понеже е футболист на Левски , не бива да си позволява такива неща ? Не забравяй, че за много деца футболистите са модел на подражание ;)[/quote]
Точно при Л.Балтанов за какво подражание може да се говори?На "гениалните" му футболни заложби или на супер кариерата,която прави?В този ред на мисли,знаеш ли колко деца искат да подражават на Г.Мюлер,Дж.Бест,Марадона.И не ги интересува,че единият бил бираманияк,другия-наркоман,а третия-алкохолик.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пак пиян!

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2010 00:17

аби написа:Защо само от Левски? Забравихте изпълненията на Русия и Караджата!!!

тях ги бият още преди да са по4нали да пият :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: явно има защо
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 дек 2010 01:59

те на това вече спокойно може "No comment"
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Левски”