Сан Антонио Спърс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сан Антонио Спърс
Мисля да ги гледам 
Този сезон Спърс са в невероятна форма .Миналата година имаха 12 победи и 10 загуби ,а тази година 19 - 3. Тони, Ману ,Тим , Джеферсън ,Нийл и Блеър са най-постоянни и са играли във всички мачове .Добре се представят Бонър и МакДайс. Джинобили ,Паркър ,Дънкън , Джеферсън и Нийл са с повече от 10 точки на мач .Спърс е отбора с най-добра успеваемос от 3-ката.Тони и Ману правят по повече от 5 асистенции на мач и още много статистика в полза на Спърс срещу останалите отбори от НБА. Дано тази година Спърс играят поне на финала на запад .
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
Много добра тройка. Само така мога да опиша последния ни мач с/у Атланта. В последната част Хилл , Неал и Джеферсън ги убиха от тройка ( мисля че бяха около 6-7 поредни )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Тими играе доста слабо този сезон ;(
- boston celtics
- Контакти:
Наистина ме изненадва представянето на шпорите този сезон,но все пак има доста време до краят на редовният - едва 1/4 от него е изминал...Нищо не се знае...И те,както и моите любимци играят отборен баскетбол,което както се вижда дава нужните резултати
Ще бъде интересно,когато двата отбора се срещнат за първи път този сезон
И дано Бостън и Сан Антонио да играят финал
И победителят се знае

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4EOaswqRUwM[/youtube]
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
Та въпросът ми е - имаше ли фаул на Кармело при последната атака на Денвър?Според мен не...boston celtics написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4EOaswqRUwM[/youtube]
boston celtics написа:Та въпросът ми е - имаше ли фаул на Кармело при последната атака на Денвър?Според мен не...boston celtics написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4EOaswqRUwM[/youtube]![]()
Аз мача го гледах ама малко. 1рвата четвърт бяхме много зле. 2рата викам да отида да кенефа връщам се разликата 4 точки ( от 10 е станала 4 ). И като почнах да гледам Денвър пак зеха да ни мачкат. Спрях мача и Спърс поведи ( т.е като не ги гледам Спърс са по-силни :D )
А за фал - Има. Погледни къде е Ману , и погледни че е прав с вдигнати раце. Когато Кармело напада то той Първо изблъсква Ману и след това стреля. Така тълкувам аз нещата .
[offtopic]Според мен ако Кармело 1рво беше стрелял а след това да се бутне в Ману щеше да има фал в защита , и Кармело да стреля 2пъти от линията[/offtopic]
Интересно е че Ману ни донеси победата и предната нощ - в/с Бъкс с 92:90
- boston celtics
- Контакти:
Подкрепям теshumnaliq написа:boston celtics написа:Та въпросът ми е - имаше ли фаул на Кармело при последната атака на Денвър?Според мен не...boston celtics написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4EOaswqRUwM[/youtube]![]()
Аз мача го гледах ама малко. 1рвата четвърт бяхме много зле. 2рата викам да отида да кенефа връщам се разликата 4 точки ( от 10 е станала 4 ). И като почнах да гледам Денвър пак зеха да ни мачкат. Спрях мача и Спърс поведи ( т.е като не ги гледам Спърс са по-силни :D )
А за фал - Има. Погледни къде е Ману , и погледни че е прав с вдигнати раце. Когато Кармело напада то той Първо изблъсква Ману и след това стреля. Така тълкувам аз нещата .
[offtopic]Според мен ако Кармело 1рво беше стрелял а след това да се бутне в Ману щеше да има фал в защита , и Кармело да стреля 2пъти от линията[/offtopic]
Интересно е че Ману ни донеси победата и предната нощ - в/с Бъкс с 92:90
Кармело си е изрод , но Ману показва защо е най-добрия баскетболист този сезон. Освен че бележи ( в някои мачове по-малко но е разбираемо все пак е на годинки вече) но и с важните му намеси в мачовете. Мисля че това е 3тия мач в които Джинобили ни носи победата ( вс Ракетите , Бъкс и Денвър )