Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта
Не е минала седмица без да хванат ваш алкохолик опс футболист да шофира пиян 

Аз съм на 22, имам книжка и кола карам, пия, ама никога няма да се кача да карам пил! Защо аз не си го позволявам? Обикновен човек го грози затвор с този промил, а нашите наемници са над закона, евала! Срамно е в нашият отбор, с това име да се поущряват такива хора.
Тъжно, заради победата ви и заради отбора ви ! Личи си, че ви куца дисциплината. Няма нужда пак да обсъждаме как е можело да убие човек и т.н. Изглежда, че не им пука особено.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
За съжаление футболистите се самозабравят, заради фенските и медийните похвали и често си показват простотията... Не ми е работа да се бъркам в проблемите на Левски, но ако се продължава така накрая ще стане някоя голяма беля ... Няма значение кои са футболистите - на Славия, Левски , ЦСКА, Литекс или Локо (Пловдив) , те са български граждани и трябва да спазват законите, ако не - да си понасят предвидените наказания 

- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
unist_gp написа:чакаме играч на Батков в скоро време да убие човек докато кара пиян.
пловдивският мангал с курвите учи играчите само за пиене.
Далече съм от мисълта да ги защитавам, но щом Максим Стависки не влезна в затвора, а печения уби човек и остави друг инвалид тогава трябва и те да минат условно.
Таман слушам Гонга и ми стана смешно Томето като каза, че Лъчо е победил Гарата с едно малко питие 

Живеем в страната на неограничените възможности. Мен ако ме спрат с 2 промила ще ме съсипят, тея пичове си пият и си карат, спират ги и няма проблеми. Е как става това. Заприличва ми на "Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите". Нямам думи. Дано си понесе последсвтивята, защото утре ще се и надрусат и ще пият още повече и като убият някои?!?!?
- vladitol
- Контакти:
Сезона свърши да прави каквото иска да си плаща глобите и книжките да се оправя ! 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
нормално е левскар с алкохол в кръвта. Нали тази есен имахме много поводи за радост. Ако проверят кръвта на някой цесекар или ония от старопланинското село
най-много антидепресанти да открият 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
-
- Контакти:
Ужас!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!