Дата: 18:12:2010
Час: 19:30
ТВ: ''Нова Спорт''
Стадион: ''Анфийлд''
Турнир: Английска Висша Лига
В 18 кръг на Английската Висша Лига Ливърпул посреща на своя ''Анфийлд'' отбора с най-много равенства в първенството-Фулъм. Така Рой Ходжсън ще се изправи срещу бившият си отбор с който стигна до финала на Лига Европа,но бе загубен от Атлетико Мадрид. За Ливърпул победата е задължителна... единствените неща които ме успокояват са ,че мача е на ''Анфийл'' и завръщането на Стивън Джерард! Според Боби Борисов Ливърпул играе по-добре без Джерард и Торес,защото тогава другите не се раздавали... За мен най-силният мач на резервите беше срещу беззъбият Астън Вила същите тези млади таланти,защо не вкараха на Утрехт?! Или пък срама на ''Анфийлд'' в мача срещу Нортхямптън Таун.... Аз съм най-спокоен,когато Капитана е на терена! Не единпът сме казвали,че Той е ''сърцето'' и ''душата'' на отбора... когато Стиви Джи е на терена съм спокоен,защото той може да дигне отбора и да обърне даден мач по всяко време! Разбира се това не става всеки път!

За този мач аз немога да дам прогноза! Нямам никакво усещане и ако прогнозим победа то ще земе да стане някой Х...
Хайде аз отивам да гледам жребиите за Шампионската Лига и Лига Европа! LIVERPOOL FOREVER!!!