НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Понеже модераторите не търпят някой в форума който говори истината реших пак да се включа. Само така ще можем да се изказваме защото ни СМЯТАТ ЗА Май.......ни))) Както и да е Пак искам да питам тези които защитават Колю и неговите методи на тренировка и футболистите му колко е мача между Ботев Пд ии Локомотив СФ. Не ви чувам моряци. Пита ви CHARLITO моряка който създаде тази тема??? Само Черно море до ГРОБ....
За Кольо и футболистите не мисля, че може нещо лошо да се каже. Аз имам претенции само към физическата подготовка на отбора в момента. Това най-много ни пречи. Пък и нека не забравяме, че бяхме с човек по-малко срещу Ботев Пд
Момчетата могат много повече, но са в слаба физическа форма според мен. Дано се наблегне на това тия 2 седмици, за да не си изпатим... поне се радвам, че постигнахме добри резултати в тия 4 мача
Единствено ни липсва още един класен нападател.... дано Какалов покаже, че има място в нашия отбор... ама дори и с него, може би пак ни трябва още един класен нападател 

Днес Локо Сф бие 4:0 за първенство,а след 2 дни ще имат и контрола!За разлика от Ч.Море се видя ,че някой отбори са далеч по-напред в подготовката си.Моряците трябва да се постараят да наваксат през паузата,защото с тази игра не могат удържат зона УЕФА 

Ами ако не ви коментираме отборчето,ще си повярвате пак,че сте голяма работа! А битката ви за третото място ще завърши с класиране на ПЕТО!plamen etov написа:alfonso написа:Момчета не се косете! Отбора ви си е приличен. Просто решихте че ще ставате шампиони. Е няма как, не сте готови. Нямате и организация,например на Цска. Вижте какво правят: Всеки отбор който домакинства на Цска, предишния кръг "изненадващо" бие с мнооого силна игра като.... гост! И картони за тях никакви! Локо софия и те същата работа! Но вие сте готини,забравете за грандоманските планове как ще ставате шампиони и влизайте в УЕФА!
Алфонсо Алфонсо ,що неси гледаш отбора а коментираш съперницитеА иначе всеки отбор има спад ,което е нормално като се има на предвид че БГ.отборите не са свикнали на това темпо на срещи,така че споко моряци,битката за 3 място продължава с пълна пара
![]()
![]()
![]()
alfonso написа:Ами ако не ви коментираме отборчето,ще си повярвате пак,че сте голяма работа! А битката ви за третото място ще завърши с класиране на ПЕТО!plamen etov написа:alfonso написа:Момчета не се косете! Отбора ви си е приличен. Просто решихте че ще ставате шампиони. Е няма как, не сте готови. Нямате и организация,например на Цска. Вижте какво правят: Всеки отбор който домакинства на Цска, предишния кръг "изненадващо" бие с мнооого силна игра като.... гост! И картони за тях никакви! Локо софия и те същата работа! Но вие сте готини,забравете за грандоманските планове как ще ставате шампиони и влизайте в УЕФА!
Алфонсо Алфонсо ,що неси гледаш отбора а коментираш съперницитеА иначе всеки отбор има спад ,което е нормално като се има на предвид че БГ.отборите не са свикнали на това темпо на срещи,така че споко моряци,битката за 3 място продължава с пълна пара
![]()
![]()
![]()
Ще видим,ще видим....
Да ще видим! Може и да не позная! Знае ли човек,ако Славия продължават така..... 

-
- Контакти:
Морски ти фен на кой отбор си че не те РАЗБРАХ.... не си от Черно море то е ясно защо ли ? Ако си истински Черноморец ще разрешаваш да има КРИТИКА към отбора и тренюра ,или пък си някое ПЛАТЕНО журналисче което трябва само розовите неща от клуба да показва. Не искам да те обиждам но без КРИТИКА няма големи успехи никаде по света. Ако не знаеш за къкво става дума научи някой друг език и чети чуждите форуми на Ман Юн, Челси,Ливърпъл,Барселона,Реал МД, Валенсия, Баиер Мюнхен,Шалке и тн. Само с поклони пред Колю и футболистите скоро няма да станем ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОР разбираш ли ме къкво имам впредвид или пак ще ми забраните да пиша в Форума???? Само ЧЕРНО МОРЕ ДО ГРОБ.
istinata_boli написа:Морски ти фен на кой отбор си че не те РАЗБРАХ.... не си от Черно море то е ясно защо ли ? Ако си истински Черноморец ще разрешаваш да има КРИТИКА към отбора и тренюра ,или пък си някое ПЛАТЕНО журналисче което трябва само розовите неща от клуба да показва. Не искам да те обиждам но без КРИТИКА няма големи успехи никаде по света. Ако не знаеш за къкво става дума научи някой друг език и чети чуждите форуми на Ман Юн, Челси,Ливърпъл,Барселона,Реал МД, Валенсия, Баиер Мюнхен,Шалке и тн. Само с поклони пред Колю и футболистите скоро няма да станем ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОР разбираш ли ме къкво имам впредвид или пак ще ми забраните да пиша в Форума???? Само ЧЕРНО МОРЕ ДО ГРОБ.
Чакай,чакай,че не те разбрах.....Първо аз съм черноморец недй да ме обиждаш,а първо ме опознай,че така ставаш смешен.
Второ мен ми е през...за твоето мнение аз си изказвам моето,всеки има право на мнение затова живеем в демократична държава(или поне така би трябвало да е).Аз не смятам,че играем страхотен футбол,айде слез ти долу да риташ да те видя,аман от разбирачи и от критици...... Ти кой си,че да даваш оценка???? Какво искаш повече бе мен 3 сме,от близо 60 години не сме заемали това място ти шампиоснката лига ли искаш да вземем,че да се успокоиш,или си от онези дето чоплят семки зад козирката и еднствената дума, която знаят е да викат оставка и "Шиии играйте ли веее" преди да е почнал мача.........
Ако си такъв мястото ти не е на Тича най-малкото.Още повече,че аз не искам да се хваля,ама знам 3 езика и мога да ти кажа,че такова нещо като тук в България и в частност като на ТИЧА НЯМА!!!!!!!!Така,че моля те не се изказвай неподготвен.....Да когато не играем добре няма какво да ги защитавам,но да изпадам в другата крайност като теб мерси........
И не виждам какво е продиктувало товето мнение,но както и да е казах го и по-горе през.ми е за мнението ти

-
Това за най-безхаберния отбор ми харесва! Не смятам че са чак толкова безхаберни обаче! Мисля ,че тази година могат пак да влязат в Уефа,ако декласират Литекс,Локо София,Цска , Славия ,Пирин,Локо Мз. и Гигант Белене, Тича ще успеят!

Тебе те знаем,изобщо вие сте доста,които"обичате" нашия отбор........ Това ни прави още по-силни,никой не е казал,че сме велики,но поне играем красиво и не блъксмае 90 минути топката безцелно,както някои други тимове в България!!!!!