sl321 написа:Аз като човек който не е фен нито на единия нито на другия отбор, но живея в Пловдив, ще се намеся и ще кажа че според мен Ботев трябваше да си започнат от В окръжна.Що не го направиха не знам.
Не било лиценз,било право на участие....хахаха.
Много правилно сега с ваш'те камъни по ваш'та глава феновете на Локомотив ви бият.Според мен жълтите фенове прекаляват със случая Велбъжд, защото всеки един от тях знае че Локомтив Пловдив щеше да го има и го има независимо развитието на нещата с Велбъжд.Същото се отнася и за Ботев сега, като пък от другата страна се говорят неща от рода :Ботев Сопот или Металик Пловдив, и всеки фен на Локомотив знае, че дали Ботев щяха да започнат от В окръжна ( и аз не знам коя е най-ниската група) или както сега започнаха от В,историята,феновете,духа на отбора няма как да се залични( единствено като предимствто е това че спестяват няколко години по селските групи) ..... И в двата случая става въпрос за дребни фенски закачки но да не забравяме феновете на Ботев доста време се збавляваха за Велбъжд.
Та ако сега не искат да приемат тезата Ботев Сопот,поне да спрат да говорят за Велбъжд защото отстрани изглежда доста цинично.
Това е просто мойто мнение на страничен наблюдател.Имам много приятели,фенове и на двата отбора и не искам да обидя никой.
Изключително точно!!! Не знам по-добро определение за поведението на Ботевистите от "цинично".
Весели празници на всички и само Локо!!