Безумието ЦСКА в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Топчооо

Re: Безумието ЦСКА в Европа

Мнениеот Топчооо » 17 дек 2010 12:17

Udoji90 написа:
Синя Гордост написа:Хахахаха пак конспирации, а? Говедо Идиотов хахах, ако малко си напрегнеш сивото вещество, което се съмнявам да ти е в голямо количество, ще знаеш, че тоя е слуга на Джуджето от Микре, ама вас пак ви гонят комплексите и все говеда и Левски са ви в главиците. Тежко е нали, да си отново след Левски? :) Не свикнахте ли вече?

1. Тежко е, ако мразиш останалите отбори освен своя. Аз никога не съм имал против победите на Левски в Европа.
2. Зад Левски сме с 4 точки, но ефектът и при двата отбора е един и същ - последно място в групата и отпадане от турнира.
3. Една година сме след Левски, но в друга сме преди Левски. Няма какво да свикваме - палачинката се обръща непрексънато.

Той имаше предвид след Левски в Европа а и жалко е наистина все сини конспирации да са ви в главата.Просто приемте,че се представихме далеч по-добре от вас въпреки,че не продължихме и толкова
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 12:23

Топчооо написа:Той имаше предвид след Левски в Европа, а и жалко е наистина все сини конспирации да са ви в главата. Просто приемете, че се представихме далеч по-добре от вас, въпреки че не продължихме, и толкова.

Абе, човек, ти четеш ли какво съм писал??? Къде показвам, че не съм разбрал, че сме след вас В ЕВРОПА??? 1-ва и 2-ра точка се отнасят точно, категорично и само за Европа, а и трета точка се отнася за Европа - никога не знаеш кога ще се обърне палачинката.
А къде точно АЗ съм казвал за конспирации - чети ми по-добре мненията!
А малко по-горе казах, че играхте по-добре от нас и че не го отричам! Това прочете ли го???
Последна промяна от Udoji90 на 17 дек 2010 12:24, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 17 дек 2010 12:23

Udoji90 написа:
Синя Гордост написа:Хахахаха пак конспирации, а? Говедо Идиотов хахах, ако малко си напрегнеш сивото вещество, което се съмнявам да ти е в голямо количество, ще знаеш, че тоя е слуга на Джуджето от Микре, ама вас пак ви гонят комплексите и все говеда и Левски са ви в главиците. Тежко е нали, да си отново след Левски? :) Не свикнахте ли вече?

1. Тежко е, ако мразиш останалите отбори освен своя. Аз никога не съм имал против победите на Левски в Европа.
2. Зад Левски сме с 4 точки, но ефектът и при двата отбора е един и същ - последно място в групата и отпадане от турнира.
3. Една година сме след Левски, но в друга сме преди Левски. Няма какво да свикваме - палачинката се обръща непрексънато.

Покажи ми къде съм показал омраза срещу твоя отбор? Нима аз използвах думата "прасета,свински" за вас ,както тоя дето съм го цитирал?! Кой е тоя с омразата тогава?! Отговори?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 17 дек 2010 12:24

Абе нещо за Батков,Сирков,"синьото БФС",което покрива години наред задълженията на ЦСКА към половината клубове от "А" група,няма ли да каже някой нещо?!?Не са ли виновни те за трагичното представяне на ЦСКА в Европа от години наред.Защото винаги Левски ви е виновен и искам да чуя поредната порция смешен плач.16 мача,13 загуби,поне този сезон имате поводи за радост,не сте 48,а 44-45 някъде,голямо постижение!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 12:25

Синя Гордост написа:
Udoji90 написа:

Покажи ми къде съм показал омраза срещу твоя отбор? Нима аз използвах думата "прасета,свински" за вас ,както тоя дето съм го цитирал?! Кой е тоя с омразата тогава?! Отговори?

Не ме разбра. Казваш, че ни е тежко, че сме след Левски. Аз ти казвам, че ако мразех Левски, щеше да ми е тежко, но не го мразя, затова не ми е тежко. (Тука малко се пооплетох май. :lol: ) Ако някой цесекар мрази Левски, нека да му е тежко. Обаче истината е, че има много хора, които подкрепят българското в Европа и стискат палци дори за кръвния враг.
Никъде не съм казвал за теб, че си проявил омраза към моя отбор. ;)

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 17 дек 2010 12:29

3. Една година сме след Левски, но в друга сме преди Левски. Няма какво да свикваме - палачинката се обръща непрексънато.[/quote]
Покажи ми къде съм показал омраза срещу твоя отбор? Нима аз използвах думата "прасета,свински" за вас ,както тоя дето съм го цитирал?! Кой е тоя с омразата тогава?! Отговори?[/quote]

Не ме разбра. Казваш, че ни е тежко, че сме след Левски. Аз ти казвам, че ако мразех Левски, щеше да ми е тежко, но не го мразя, затова не ми е тежко. (Тука малко се пооплетох май. :lol: ) Ако някой цесекар мрази Левски, нека да му е тежко. Обаче истината е, че има много хора, които подкрепят българското в Европа и стискат палци дори за кръвния враг.
Никъде не съм казвал за теб, че си проявил омраза към моя отбор. ;)[/quote]
Ако наистина е така ,както казваш си достоен за уважение.Може би и аз не съм те разбрал правилно.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 17 дек 2010 12:30

Топчооо написа:
Udoji90 написа:

Той имаше предвид след Левски в Европа а и жалко е наистина все сини конспирации да са ви в главата.Просто приемте,че се представихме далеч по-добре от вас въпреки,че не продължихме и толкова

абе пич, още като се паднаха групите и се оформиха целите, че с тези отбори ние не можем да гоним преминаването им, докато при вас освен Спортинг, другите са от една черга горе долу.
Та срещу Порто примерно вие нямаше да изглеждате много мнгоо добре! Ако броим точките - ДА ПРЕДСТАВИХТЕ СЕ ПО-ДОБРЕ! Но как може да съпоставяме успехите или да правим паралел, когато играем със съвсем различни отбори? Иначе вие имахте силни мачове, не можем да отречем. Вкъщи взехте почти всичко, само един автогол ви раздели от преминаване на групите. Ние пък имахме проблясъци, но не и класа за да минем в компанията на Порто, Бешикташ, а и Рапид които отстраниха Астон Вила все пак! И защо трябва да се караме кой е по-малко слаб?
в крайна сметка записваме като цяло не лош сезон за Българския Футбол, понеже с това първенство е истинско чудо, че за втора поредна година 2 отбора ни представят в Лига Европа! Това е постижение! ГОЛЯМО! и пак ЦСКА и Левски, повече Левски, верно, но къде оставихте Берое, Литекс? Те не трябваше ли да представят България? ЦСКА в цялата криза, целия срив в отбора записа добри мачове и победа в лигата, други дори не можаха да я помиришат... затова ме е яд най-много! Литекс безупречни в първенството, а пълнят гащите срещу дебърцините и жилина

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 17 дек 2010 12:33

Изтриите тая глупава тема бе ... триете моите мнения а оставяте на пощальоните интригантските теми ! СРАМ ... в техниа форум всички такива теми се трият,а тука в нашиа ги оставяте ... алоооо модераторите на кой отбор сте фенове ???
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 12:33

Синя Гордост написа:Ако наистина е така, както казваш, си достоен за уважение. Може би и аз не съм те разбрал правилно.

Ми, аз наскоро имах радостта да видя как фенове на Левски подкрепят и нас. След първите мачове в групата се видях с един приятел, който е фен на Левски, но каза, че след мача ви с Гент всички от компанията му, с които е бил на мача, са стискали палци поне да вземем точка в Истанбул.
Наскоро пък бихме Зенит в ШЛ по волейбол (имах удоволствието да присъствам на мача в Самоков) и после всички, които се интересуваме от този спорт, заедно се радвахме - едно момче, което е за Левски, каза, че в Европа преди всичко подкрепя БГ представителите, друг левскар ми вдигна наздравица, а трети направо ме прегърна и поздрави! ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 дек 2010 12:35

Същия този "слаб" Спортинг направи равен с Порто, не знам за какви разлики в класите м/у португалските грандове говорят някои ?! Едва ли не, Порто са с 5 класи над Спортинг... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”