danko_sot написа:Аз искам Титан да дадат шанс на Радуканов да си направи нов отбор с негови играчи, нищо повече. Де да знам след мачът с Бешикташ разбрах, че Делев не е чак толкова добър за колкото го мислех. За мен всеки един от нашите състезатели сега е продаваем. За който се получи добра оферта , най-добре да го продадат. Маркос вчера игра добре между другото за мен, но след като го пратиха на фланга играта му пострада много.
Трябва Радуканов да вземе добри българи, жадни за изява и качествени чужденци, които ще се хвърлят на 100 процента, дори и да не им плащат навреме понякога. Трябва Титан или да продадат отбора или да си оправят бакиите най-после, иначе нищо добро не ни чака. Кофти ли е уплавлението нагоре, който и да е треньор и които и да са играчите, играта и класата на тима пада.
Не съм съгласен с тебе, особенно за Спас. Момчето израстна много последно време. Срещу Бешикташ нямаше късмет, но беше най-добрия на терена. И аз смятам, че Радуканов трябва да остане, но трансфери трудно ще направим. Титан не искат да плащат, лъжат останалите отбори и никой няма да ни даде и един играч ако не вземе парите веднага. Предпочитам българи, но от къде? Всички си викат, добре в ЦСКА ще се развие, можем да вземем и пари при трансфер, но те не плащат, а на повечето малки отбори парите им трябват, като въздуха.Щом Пирин ореваха света заради 60000лева, значи с тях могат да оправят нещата поне засега. Просто Титан или трябва да се разплатят с клубовете или да се махат.