Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Мнениеот redpride » 16 дек 2010 17:35

danko_sot написа:Аз искам Титан да дадат шанс на Радуканов да си направи нов отбор с негови играчи, нищо повече. Де да знам след мачът с Бешикташ разбрах, че Делев не е чак толкова добър за колкото го мислех. За мен всеки един от нашите състезатели сега е продаваем. За който се получи добра оферта , най-добре да го продадат. Маркос вчера игра добре между другото за мен, но след като го пратиха на фланга играта му пострада много.
Трябва Радуканов да вземе добри българи, жадни за изява и качествени чужденци, които ще се хвърлят на 100 процента, дори и да не им плащат навреме понякога. Трябва Титан или да продадат отбора или да си оправят бакиите най-после, иначе нищо добро не ни чака. Кофти ли е уплавлението нагоре, който и да е треньор и които и да са играчите, играта и класата на тима пада.

Не съм съгласен с тебе, особенно за Спас. Момчето израстна много последно време. Срещу Бешикташ нямаше късмет, но беше най-добрия на терена. И аз смятам, че Радуканов трябва да остане, но трансфери трудно ще направим. Титан не искат да плащат, лъжат останалите отбори и никой няма да ни даде и един играч ако не вземе парите веднага. Предпочитам българи, но от къде? Всички си викат, добре в ЦСКА ще се развие, можем да вземем и пари при трансфер, но те не плащат, а на повечето малки отбори парите им трябват, като въздуха.Щом Пирин ореваха света заради 60000лева, значи с тях могат да оправят нещата поне засега. Просто Титан или трябва да се разплатят с клубовете или да се махат.

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 16 дек 2010 17:51

danko_sot написа:Аз искам Титан да дадат шанс на Радуканов да си направи нов отбор с негови играчи, нищо повече. За мен всеки един от нашите състезатели сега е продаваем. За който се получи добра оферта , най-добре да го продадат. Маркос вчера игра добре между другото за мен, но след като го пратиха на фланга играта му пострада много.
Трябва Радуканов да вземе добри българи, жадни за изява и качествени чужденци, които ще се хвърлят на 100 процента, дори и да не им плащат навреме понякога.

Хм, нека пак помислим - Радуканов 100% заслужава да продължи начело на ЦСКА. Снощи обаче имаше много грешки от негова страна - просто нашите пресираха кога вече Порто си разиграваха коня (демек с топката в крака). Такива играчи трябва да им се противдейства да получават топката т.е. пресичане на пасове и твърдо влизане и пресиране на търсещ пространство играч. Така както игра К.Стоянов според мен. Иначе за новите играчи - трябва ни и вратар (Мболи много ме съмнява да остане), и централен защитник (продължавам да твърдя, че мястото на Павката е отдясно), и дефанзивен халф на мястото на Янчев, понеже не се знае колко време ще продължи да е във форма, предвид възрастта си, и атакуващ халф - диригент от типа Маркиньос, който обаче да може да играе и в тандем с него, и сам (Писаров, Г.Иванов според мен), както и десен външен халф, понеже Тонев е много колеблив.
Маркиньос вчера игра за 2 по 6 балната система ако ме питаш - обърка всички топки, прекалено задържаше и губеше, не му вървеше просто и това е, провали и не една и две контри. В средата Порто доминираше до такава степен, че е истинско геройство, че Порто спряха на 3. Всяка атака на португалците, изтървана от халфовете ни се превръщаше в голова предвид супер умелото им заставане и търсене на пространства, което направо ни ошашави. Като прибавиш, че нападателите им играят с еднакъв успех дали с гръб към вратата или не, то това просто си беше една игра на котка с куцо мишле... Жадните за изява чужденци няма да акостират в България къде се не плаща... тук идват единствено застарели герои, играчи чиито кариери са на ръба на пропастта и търсят възраждане. Добрите българи не са ама никак много да ти кажа - верно е, че напоследък доста отбори показват проблясъци и се опълчват на лидерите, но това според мен се дължи и на кризата - кризата изцеди силите и финансите на големите, малките отбори си запазиха футболистите за по няколко сезона и сглобиха отбори, които просто са обиграни и като могат да вържат по 3-4 паса, това достатъчно да вземеш точки и от ЦСКА, и от Левски... просто защото те от своя страна все продават и обиграват нов отбор всяка година.

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 16 дек 2010 19:54

Топчооо написа:Какъв антирекорд ако бяхме минали групата бе? 1/4 финал ли???Ако бяхме минали групата такива като теб нямаше да могат да спът от мъка.И щеше да се молят и да палят свещи за да отпаднем

Ако ти спиш на свещи, когато ние побеждаваме не е мой проблем, предлагам ти да посетиш психолог. Това, което сме постигнали ние, Вие скоро няма дори да подушите. Аз се придържам към факти, ако няма да напишеш нещо смислено, въобще не пиши. Ти си точно такъв, какъвто се опитваш да ме изкараш, защото аз във форума на "Левски" и да бият, и да падат, нито се меся, нито се заяждам, а ти ми висиш по цял ден в този форум и само чакаш удобен момент да се заядеш, ако това ти помага да си вдигнеш самочувствието, тогава давай - псувай, квичи, мучи, каквото щеш прави.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 дек 2010 21:13

dim77dim написа:
danko_sot написа:Аз искам Титан да дадат шанс на Радуканов да си направи нов отбор с негови играчи, нищо повече. За мен всеки един от нашите състезатели сега е продаваем. За който се получи добра оферта , най-добре да го продадат. Маркос вчера игра добре между другото за мен, но след като го пратиха на фланга играта му пострада много.
Трябва Радуканов да вземе добри българи, жадни за изява и качествени чужденци, които ще се хвърлят на 100 процента, дори и да не им плащат навреме понякога.

Хм, нека пак помислим - Радуканов 100% заслужава да продължи начело на ЦСКА. Снощи обаче имаше много грешки от негова страна - просто нашите пресираха кога вече Порто си разиграваха коня (демек с топката в крака). Такива играчи трябва да им се противдейства да получават топката т.е. пресичане на пасове и твърдо влизане и пресиране на търсещ пространство играч. Така както игра К.Стоянов според мен. Иначе за новите играчи - трябва ни и вратар (Мболи много ме съмнява да остане), и централен защитник (продължавам да твърдя, че мястото на Павката е отдясно), и дефанзивен халф на мястото на Янчев, понеже не се знае колко време ще продължи да е във форма, предвид възрастта си, и атакуващ халф - диригент от типа Маркиньос, който обаче да може да играе и в тандем с него, и сам (Писаров, Г.Иванов според мен), както и десен външен халф, понеже Тонев е много колеблив.
Маркиньос вчера игра за 2 по 6 балната система ако ме питаш - обърка всички топки, прекалено задържаше и губеше, не му вървеше просто и това е, провали и не една и две контри. В средата Порто доминираше до такава степен, че е истинско геройство, че Порто спряха на 3. Всяка атака на португалците, изтървана от халфовете ни се превръщаше в голова предвид супер умелото им заставане и търсене на пространства, което направо ни ошашави. Като прибавиш, че нападателите им играят с еднакъв успех дали с гръб към вратата или не, то това просто си беше една игра на котка с куцо мишле... Жадните за изява чужденци няма да акостират в България къде се не плаща... тук идват единствено застарели герои, играчи чиито кариери са на ръба на пропастта и търсят възраждане. Добрите българи не са ама никак много да ти кажа - верно е, че напоследък доста отбори показват проблясъци и се опълчват на лидерите, но това според мен се дължи и на кризата - кризата изцеди силите и финансите на големите, малките отбори си запазиха футболистите за по няколко сезона и сглобиха отбори, които просто са обиграни и като могат да вържат по 3-4 паса, това достатъчно да вземеш точки и от ЦСКА, и от Левски... просто защото те от своя страна все продават и обиграват нов отбор всяка година.

Ок, ти си имаш твое мнение, аз мое. Важното е, че ес опитваш да мислиш и на моменти го правиш правилно :) Аз казах, че Радуканов направи грешки снощи. Обаче друг е въпросът, че тоя мач се явяваше малко пробен изпит за някои играчи, като за Грило например. Все пак от тоя мач не зависеше нищо за нас. Така че няма кво да го съдим толкоз Милен, но занапред ще следя лично аз под лупа тактическите му ходове и решения.
Това за противодействането и пресирането си много прав. Само че ако не забеляза ЦСКА започна да го прави, но това беше едва в последните 30 минути на срещата. Единствено тогава Армейците ми се понравиха горе-долу в снощния мач. Нов вратар ще ни трябва със сигурност, днес са продали М Боли, но не е 100 процента необходим още през зимата. Може да го забавим за лятото, а пък пролетта да си караме с Чавдаров и Караджата. Централен защитник ни трябва да. Вчера централната ни двойка не знаеше къде се намира през почти целия мач. Дефанзивен халф- да също ни трябва, но не е спешен пак. Като цяло не трябва да се прибързва и да се взимат играчи на тъгадък, само заради купуването. Купуването е според пазара, има ли изгодна стока на сергиите купуваш, ако няма- чакаш, ако не е спешно. На тоя пост имаме Янев, Янчев, Галчев и Маркиньос при нужда. Не знам може би ще е най-добре да се купи все пак някой зимата за този пост. Крило също ни трябва и атакуващ халф също. Може и ляв бек, щото Грило ще го разкарат смятам.
За Маркос не си прав. Снощи беше един от малкото ни играчи, които имаха някаква идея какво трябва да направят с топката. След като го забиха на фланга обаче се опитваше много индивидуално да играе на екек и не успя нито един път. Силата му е в центъра, когато има повече свобода и пространство.
Мен ако питаш никой класен чужденец няма да дойде в ЦСКА, а и да дойде при тази организация и хаос на всички ръководни нива, бързо ще си стегне багажа. Доказателства много. Титан, ако нямат кинти да се махат. Отборът почва отгоре. Няма ли добро ръководство да създаде необходимите условия и спокойствие в тима, които и да са играчите и треньорът ще им бъде много трудно да покажат максимумът от възможностите си
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 дек 2010 07:58

Абе луди ли сте? Не виждате ли, че при Радуканов няма дисциплина? Пълен хаус е в защита, а за нападението не ми се говори! Стегнете се!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2010 10:54

DmG написа:
IvoDivo написа:
Евалата! Пожелавам ви още много такива достойни мачове срещу свръх сили, кадето да падате само с 3:1 да ви изпуснат дуспа, да ви ударят 2 греди и да ви изпуснат една купчина положения пред вратата. Наситина респект за ЦСКА за такива геройски мачове...

ПЪРВО - Играем срещу НАЙ - ДОБРИЯ отбор във Лига Европа !
Второ - Знаем си нивото , тази година , знаем си проблемите ....
ТРЕТО - няма като вас да ревем , както вие след мача със Спортинг (който е доста по слаб от Порто )- " Защитата да се маха, провал , неможе да ни вкарат 5 гола със глава , вратаря е зле , ТРЕНЬОРА не става да се маха . - ЕТО това бяха изказванията във вашата част от форума .
ЧЕТВЪРТО - НИЕ СМЕ ЦСКА !

"ПЪРВО - Играем срещу НАЙ - ДОБРИЯ отбор във Лига Европа !"
Как го разбра?Защото биха два пъти "гранда" ЦСКА,може би?Но не можаха да бият Бешикташ у дома,нали?За твое сведение Зенит са 6 от 6!
"ЧЕТВЪРТО - НИЕ СМЕ ЦСКА !"
Ай стига,бе!Ма сериозно ли?Какво прозрение.Вече бях почнал да си мисля,че сте Ман Юн.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 11:02

blue avalanche написа:"ПЪРВО - Играем срещу НАЙ - ДОБРИЯ отбор във Лига Европа !"
Как го разбра?Защото биха два пъти "гранда" ЦСКА,може би?Но не можаха да бият Бешикташ у дома,нали?За твое сведение Зенит са 6 от 6!
"ЧЕТВЪРТО - НИЕ СМЕ ЦСКА !"
Ай стига, бе!Ма сериозно ли?Какво прозрение.Вече бях почнал да си мисля,че сте Ман Юн.

Пич, на мен ми се струва, че ти пишеш в този форум основно, за да се заяждаш, и се чудя дали ще ти писне преди да умреш от злоба. Зенит са 6 от 6, ама не са играли срещу много силни отбори. Порто може да са напрвили равен с Бешикташ, но тогава вече се бяха отпуснали, защото имаха 3 победи. И аз си мисля, че Порто е по-класен от който и да е руски отбор в момента.
Вторият ти коментар пък приляга повече на детенце от детската градина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 дек 2010 11:05

Без да умаловажавам успехите на Порто във вашата група (играят страхотен футбол наистина, но НЕ са най-добрия отбор в ЛЕ) то тях нямаше кой да ги затрудни реално :shock:
Бешикташ ли, въз основа на двата мача с Цска, както и представянето им в първенството могат само да благодарят че се паднаха в група със слабите Рапид и Цска....
Порто ги унижи насред Турция, след това се разходиха за един миролюбив хикс в Португалия.... Много слаби Бешикташ, ако 1/16 финалите бяха сега, направо си бяха пътници, от 90% от класиралите се отбори ще отпаднат (може да изтеглят Арис, Паок или Бате където да имат шанс)
Рапид В - та те отбор без никакъв опит като Берое ги надигра в София, нямат точки у дома в групата си в ЛЕ....
Цска - не искам да казвам нищо че пак ще започнете - ама вие левскарите само нас гледате, заяждате се и т.н. :P

П.П.: Малко "подозрително" двата аутсайдера в групата си размениха по една победа при гостуванията :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 дек 2010 08:46

Дидо написа:
JackPackage написа:П.П.: Малко "подозрително" двата аутсайдера в групата си размениха по една победа при гостуванията :?

Мноооуу си тъп Сашеее(Диков ти ли си бе мой човек)

След първите 2 кръга и двата отбора бяха с по 0т, с почти нулев шанс за продължаване, и в двата мача домакините играха ганкиното и гостите си взеха победите без много много проблеми, чак пък толкова по-добри да са станали Цска (Рапид по-слаби) за 2 седмици ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 дек 2010 19:44

crap написа:Абе луди ли сте? Не виждате ли, че при Радуканов няма дисциплина? Пълен хаус е в защита, а за нападението не ми се говори! Стегнете се!

То защото си Пенев и Андоне имаше ! На отбора трябва човек с ''твърда ръка'' който да тропне по-масата и всички нека да слушат а не всеки да си направи каквото сметне за най-добро , иначе нищо няма да стане , ако ще и Фъргюсън и Моуриньо да дойде.

Върни се в “Архив”