Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ.
П.П. Има ли инфаркти?
Левски - Спортинг 16.12.2010г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- blue avalanche
- Контакти:
Очаквам "анализите" на "червените шамани" как Спортинг се "поразходили" до София с хикснайстия си състав!
ЛЕВСКИ ОЛЕ!ОЛЕ,ОЛЕ,ОЛЕ!!!!!
ЛЕВСКИ ОЛЕ!ОЛЕ,ОЛЕ,ОЛЕ!!!!!
Ето това вече мога да го нарека достойно представяне.БЕЗ ЗАГУБА КАТО ДОМАКИН.
България !!!!
-
Айде ..... напълно заслужена победа с играта ни през второто полувреме !
Определено изспуснахме по убедителен успех !
Сега само си викам .... ех - защо не играем и като гост така, както в домакинските ни мачове ! ?
Сега само си викам .... ех - защо не играем и като гост така, както в домакинските ни мачове ! ?
- South_Park
Честита победа и от мен (ЦСКА-р съм) , мисля че ако подобрите поне малко играта си като гост , и запазите основата на състава си имате шанс за нещо повече
другата година живот и здраве

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- maximalniq
- Контакти:
Сега още повече ме е яд, че Иво Иванов си вкара автогол... Този автогол ни костваше класирането на осминафиналите.
Боли, но фактът, че имаме две победи и едно равенство като домакин говори сам по себе си. Добро представяне в евротурнирите тази година, но можем много повече и този мач показа това. Защитата допусна само две грешки, при корнери стояхме много добре. Аз съм доволен.

Боли, но фактът, че имаме две победи и едно равенство като домакин говори сам по себе си. Добро представяне в евротурнирите тази година, но можем много повече и този мач показа това. Защитата допусна само две грешки, при корнери стояхме много добре. Аз съм доволен.

- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Айде ..... напълно заслужена победа с играта ни през второто полувреме !
Домакинският мач с Лил щеше да ни класира!

- Гара Дембеле