Капа ще облича националите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Капа ще облича националите

Мнениеот abiati » 16 дек 2010 18:07

Страхотна за мен новина,много харесвам екипите на капа.Още от онези уникални фланелки на Италия по тялото.
Сигурно ще съм първият къпил си бяла.Дано скоро има и снимки как ще изглеждат.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=175465
Тук го пише.
Последна промяна от abiati на 16 дек 2010 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Капа ще облича националите

Мнениеот MoNteSo » 16 дек 2010 18:15

Абе дано най-накрая да ги пуснат в официална продажба, защото сигурно сме единствените фенове, които не могат да си закупят фланелка на националният отбор...

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 16 дек 2010 18:21

Добра новина. Винаги съм смятал, че Пума сериозно отбива номера с екипите на националите. Сега ще видим какво ще предложат Карра.
est. 1912

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 16 дек 2010 18:25

Чуха се слухове ,че Найк и Адидас са отказали да обличат националите заради слабите резултати и малкия пазар,но нз колко е вярно.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 16 дек 2010 18:35

ПУМА изобщо не отбива номера с екипите на националите, предоставят ни се стандартните серии на ПУМА същите като на всички европейски отбори като примерно Чехия, Полша итн.
Глупост е че ПУМА е отказала да облича националите (правилното твърдение е че най вероятно е отказала да го прави безплатно като спонсорство, иначе при определено заплащане всеки концерн ще облича даден отбор).
Екипи на ПУМА на националния отбор има по всички молове и спортни магазини във всички големи градове така че не виждам защо се оплаквате. Екип на националите може да си закупи всеки който пожелае в крайна сметка и не виждам къде ви е проблема.
А за Каппа и аз се радвам, имат наистина доста красиви класически дизайни без много натруфени кичове както примерно ПУМА напоследък и мисля че ако си дадат зор може и да получим доста красиви екипи. Все пак сме мисля единствения отбор (от водещите европейски) който ще бъде обличан от тях.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 дек 2010 18:44

football.total написа:ПУМА изобщо не отбива номера с екипите на националите, предоставят ни се стандартните серии на ПУМА същите като на всички европейски отбори като примерно Чехия, Полша итн.
Глупост е че ПУМА е отказала да облича националите (правилното твърдение е че най вероятно е отказала да го прави безплатно като спонсорство, иначе при определено заплащане всеки концерн ще облича даден отбор).
Екипи на ПУМА на националния отбор има по всички молове и спортни магазини във всички големи градове така че не виждам защо се оплаквате. Екип на националите може да си закупи всеки който пожелае в крайна сметка и не виждам къде ви е проблема.
А за Каппа и аз се радвам, имат наистина доста красиви класически дизайни без много натруфени кичове както примерно ПУМА напоследък и мисля че ако си дадат зор може и да получим доста красиви екипи. Все пак сме мисля единствения отбор (от водещите европейски) който ще бъде обличан от тях.

Ами лично аз,на 1 място съм виждал екип на националите ни....
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 дек 2010 18:50

Капа имат страхотни екипи.Дано почнат да ни обличат.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 дек 2010 18:55

Тая Пума беше смешна работа, Капа е много по-добре!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 дек 2010 19:00

И D&G да ги облича все същите бездарници ще си останат! :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 16 дек 2010 19:11

m_fuel написа:Чуха се слухове ,че Найк и Адидас са отказали да обличат националите заради слабите резултати и малкия пазар,но нз колко е вярно.

Да бе Adidas отказват да обличат националите заради малкият пазар - ама обличат Литекс с техните милиони фенове ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”