Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жоазиньо-Защо не е още национал на България
На 20 години е - не на 19. 

xi4o_93 написа:Те цесекарите немогаха да преживеят че Вагнер е национал па камоли ЖО,макар че е мн добър!!!А да не забравяме Тиаго Силва кат играше за Бг сички цесекари се кефеха и никои нищо не казваше ама са нали се сещаш бате.....Само Левски!!!
Тиаго Силва игра само в една контрола, защото имал някакви мачове за малките бразилци.
Re: Следващите три мача на Левски
от Radio Werewolf на 23 Мар 2009 09:09
А кога е мача с Боклукджийска кофа Панчарево?
Мачът е на 09.05.2009/събота/ от 17:45 h,ще бъде предаван по БНТ
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
- Контакти:
Stiga s 4ujdencite v nacionalniq,neka se dava shans na Bulgarskite mom4eta
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
Болни сте много.
Re: Веско Минев или Лусио Вагнер?
Към Bully-Blue
Абе младеж.
Аз,от когато гледам футбол,ти не си знаел дали топката е кръгла.
Определено Веско е по-подготвения за мачовете.Вчера,ако беше играл негъра щеше да стане доста сложно.
Абе младеж.
Аз,от когато гледам футбол,ти не си знаел дали топката е кръгла.
Определено Веско е по-подготвения за мачовете.Вчера,ако беше играл негъра щеше да стане доста сложно.
Последна промяна от ZYKLON на 23 мар 2009 16:11, променено общо 1 път.
Re: Играч на мача Левски-Локо (Пд)
Явно не сте го гледали достатъчно! Вчера единствен от отбора на Локомотив се мъчеше да направи нещо, но както и да е, това е лично мнение! Както мисля, че и Жоазиньо е по-добър от Зе! Димитър Илиев от Локомотив не става за нищо, а дори е капитан на отбора, ама то в българския футбол всичко може да се види! Тези чужденци трябва да се свият до минимум и да се дава шанс на българските момчета, едва ли са много по-зле от тях, а и няма да имат претенции за големи заплати! Примера е озни от ЦСКА Неи, който не ставаше за нищо, а взимаше 70000 лева или евро заплата, но това е друга тема, болна тема! Иначе играч на мача е Йовов, само заради гола, никой от играчите не блестеше с кой знае какво!
Какъв Жо ви гони. Бил за националния
Ще се побъркате вече с глупости, ако беше толкова добър през зимата щяха да го продадат я в Испания, я във Франция, я в Германия Италия или Португалия. Или в някой от руските или украински грандове. По същата логика да вземат Руи Мигел в националния, че е голмайстор на ЦСКА през сезона. Стига сте се излагали

аз си мисля че 6 точки са ни сигорни,вече мача с Литекс ще е много труден!ако Литекс побеждава само до тогава ще ние много трудно!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
- edmon_dantes
- Контакти:
Според мен мача с Локо Сф ще бъде най-труден въпреки, че ще играем на Герена. В добра форма са и правят хубави мачове. Черно море и Литекс в последно време не показват кой знае какво. Абе трудни мачове се очертават, с Локото ще берем ядове. Но си мисля, че ако излезем надъхани и не правим чак толкова пропуски ще си вземем и трите мача.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ