Зимна селекция в Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Райс Мболи продаден

Мнениеот Enravota » 16 дек 2010 16:21

Беше ясно, че "червените" играха ролята на сергия, та бат Венци да облажи. Какво не ви харесва на политиката? Ония ако са предложили 2 милиона долара - как да откажат?

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 16 дек 2010 16:23

dodo7271 написа:Да ви кажа не виждам нищо хубаво - нито в този трансфер, нито в трансферната политика изобщо на Славия, а пък и на всичките български клубове. Това е чиста проба комисионерство. Купуваме евтино, продаваме малко по-скъпо. Каква е файдата за българския футбол или за отделен клуб? Тези пари от трансферите къде отиват? Пак за купуване на евтини чужденци. Аз незнам някой клуб да е вложил парите от продадени играчи в база - в терени, в ремонт на стадиони, в юношески школи.

в терени и юношески школи - Славия..ако си се заинтересувал ще знаеш

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 16 дек 2010 16:29

Време беше да го разкарат , нека се помъчи малко по Русия , като е гявол ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Бат,Венци евала ти.

Мнениеот zlatan » 16 дек 2010 16:30

Малко е нетрадиционно заглавието на темата ,но ако не в правилата на форума ,моля Ви модове.За темата браво на бат Венци с поредния много добър трансфер,който той направи и усъществи.Ясно беше че Райс е много добър вратар,но тук акцента ми е върху Венци Стефанов.Знам че този човек е от бившите групировки,знам че зад него стои Маджо,но това което прави с трансферите на Славия заслужава едно голямо БРАВО.
КОЛКОТО ДО РАЙС УСПЕХ в Русия.
LEVSKI_FOREVER

cyberflow
Контакти:

Re: Бат,Венци евала ти.

Мнениеот cyberflow » 16 дек 2010 16:39

Може и да заслужава браво, но е постижимо само в клуб като Славия. Левски и ЦСКА не могат да си позволят да имат такава трансферна политика, защото не могат да си позволят да стоят 40 години без титла и купа. Слаби, силни, като дойде есента цяла България пак тях гледа в Европа. Видя се, че на другите отбори не може да се разчита.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 16 дек 2010 16:39

имам чувството че някои хора страдат от мания за внимание. Нали има тема за трансфера? Защо отваряте по 10 теми

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 16 дек 2010 16:44

тук акцента е върху Венци :lol:

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 16 дек 2010 16:57

zlatan написа:Малко е нетрадиционно заглавието на темата ,но ако не в правилата на форума ,моля Ви модове.За темата браво на бат Венци с поредния много добър трансфер,който той направи и усъществи.Ясно беше че Райс е много добър вратар,но тук акцента ми е върху Венци Стефанов.Знам че този човек е от бившите групировки,знам че зад него стои Маджо,но това което прави с трансферите на Славия заслужава едно голямо БРАВО.

Баш па Евала :o
Какво му се радвате на тази долна душица Чичо Венци !
Този който вече толкова години си прави кинтите на гърба на добрата стара Славия !
Този който превърна така симпатичния отбор на Славия в една подлога на отбори на който им трябват точки !
Този който не иска да развива отбора на Славия а само си върти далаверите и ако не се лъжа вече 16-17 години Славия не е помирисвала Евро мач !
Задай си въпрос с тези милиони дали този отрепка ще се опита да развива отбора на Славия ?
Хайде баста с този долен ..........

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 дек 2010 17:00

cyberflow написа:Може и да заслужава браво, но е постижимо само в клуб като Славия. Левски и ЦСКА не могат да си позволят да имат такава трансферна политика, защото не могат да си позволят да стоят 40 години без титла и купа. Слаби, силни, като дойде есента цяла България пак тях гледа в Европа. Видя се, че на другите отбори не може да се разчита.

То пък на тия два отбора може да се разчита... да падат с по 5 гола разлика или да са три години подред последни в групата си...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 дек 2010 17:18

Torino FC 1906 написа:
zlatan написа:Малко е нетрадиционно заглавието на темата ,но ако не в правилата на форума ,моля Ви модове.За темата браво на бат Венци с поредния много добър трансфер,който той направи и усъществи.Ясно беше че Райс е много добър вратар,но тук акцента ми е върху Венци Стефанов.Знам че този човек е от бившите групировки,знам че зад него стои Маджо,но това което прави с трансферите на Славия заслужава едно голямо БРАВО.

Баш па Евала :o
Какво му се радвате на тази долна душица Чичо Венци !
Този който вече толкова години си прави кинтите на гърба на добрата стара Славия !
Този който превърна така симпатичния отбор на Славия в една подлога на отбори на който им трябват точки !
Този който не иска да развива отбора на Славия а само си върти далаверите и ако не се лъжа вече 16-17 години Славия не е помирисвала Евро мач !
Задай си въпрос с тези милиони дали този отрепка ще се опита да развива отбора на Славия ?
Хайде баста с този долен ..........

Много си прав :!: Браво за трансфера, но хайде 1 път и да отдели поне 200-300 000 евро за селекция, а не само свободни агенти и некадърници ... Едва ли има наивник обаче, който ще го повярва това :(
Изображение

Върни се в “Славия”