Спорт има и зад табелата на София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Искат национален стадион в Пловдив
Искат ??? Искат ама няма ! 

Ако националния стадион е в Пловдив винаги ще има публика, едва ли вече ще сме свидетели на резила да играе националния отбор и да няма публика на стадиона.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

bat sashko написа:Искат ??? Искат ама няма !
ех колко си ,мислех да ти кажа прост саше но няма да го направя.
нац. стадион в Пловдив - БЕЗЦЕННО.
жалко че няма кой да чуе.
СЪГЛАСЕН СЪМ ! ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА !
аз си мислях да се направи козирка на "В.Левски" или стадиона не отговаря и на много други изисквания на УЕФА 

САМО ЛЕВСКИ!!!
Мисля , че е правилно националния стадион да е извън София /Пловдив е добър вариант/ даже смятам, чер е време и други неща да се изнесът от столицата за да и поолекне малко/ и на софиянци също/. 

Решението е ЕЛЕМЕНТАРНО.От тези пари които ще заделят, част от тях ги дават за довършването на този стадион.Правят го целия с козирка и го дават за ползване на Ботев и Локомотив.След това с останалите пари се прави един по-малък стадион в София , за Левски и ЦСКА или за Локо София и Славия , който също да отговаря на изискванията и да могат да се играят мачове на националния стадион и така ще има 4 стадиона за на ционалния отбор и за още много други клубове.Бургас,Пловдив,Ловеч,София !Аз така ги виждам нещата !!!
Въпреки че съм от София съм твърдо ЗА, трябва да е в Пловид. Каквото и да се лъжем в Пловдив са две от най-големите агитки на отбори и хората ще са много по- заинтересувани.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Hristos написа:аз си мислях да се направи козирка на "В.Левски" или стадиона не отговаря и на много други изисквания на УЕФА
парко места е трудно да се намерят, иначе другото се оправя
Ако се пусне анкета в цяла България,в кой град да бъде националния стадион,то неимоверно Пловдив ще спечели!!!
Върни се в “Футбол - България”