Кого устройва контузията на Бербатов?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кого устройва контузията на Бербатов?
Кого устройва контузията на Бербатов? - Ейре и Кипър 

Efrem Димитров и компания,и 100% ЕЙРЕ И КИПЪР 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
И с него, и без него, по всичко личи че националите са до тук в СК2010. И Ейре и Кипър и Черна гора ще ни "изненадат" сериозно.
longer написа:не знам, много ми се вижда да се лекува навехнат глезен 14 дни, и то в ортопедична обувка.
това което четох е за увредени меки тъкани на глезена... в момента ме лекуват от същото само че на рамото.. и мога да ти кажа че ве4е втора семица ми казват да нямам натоварване на ръката... а какво остава за глезен !!!
- smash_the_reds
plamen etov написа:dimitar59 написа:Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.
А СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ!!!!Атеб какво те устройва контузията на БЕРБАТОВ
![]()
Незнам,но мен ме устройва-ако викне Гонзо

МЕНЕ , ЩОТО НЕМА ДА МУ ГЛЕДАМ МАЗНАТА ГЕЙСКА МУЦУНА, НО ПЪК ОТ ДРУГА СТРАНА САМО ЗА НЕГО ЧЕТЕМ , ТВА НЕ МЕ УСТРОЙВА, МА ТЪРПИМ
АРЕ СТИГА С ТОО БЕРБАТОВ , БЕ И С НЕГО И БЕЗ НЕГО СЕ СМЕ СЛАБИ.
[warning][Бижутера] Не пиши с големи букви!!!!!![/warning]

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
bacedesko написа:МЕНЕ , ЩОТО НЕМА ДА МУ ГЛЕДАМ МАЗНАТА ГЕЙСКА МУЦУНА, НО ПЪК ОТ ДРУГА СТРАНА САМО ЗА НЕГО ЧЕТЕМ , ТВА НЕ МЕ УСТРОЙВА, МА ТЪРПИМАРЕ СТИГА С ТОО БЕРБАТОВ , БЕ И С НЕГО И БЕЗ НЕГО СЕ СМЕ СЛАБИ.
Това да не е конкурс за мистър СК 2010? Мазна му била муцуната, а и гейска... Много отблизо явно го познаваш. Аз вече се убедих, че наистина до БГ казана в ада няма дявол с триножник. И още: ако в този момент Бербатов се откаже от националния, голямо плюене ще падне. Ако играе, но не така, както ни се иска - пак плюене. Като е контузен - пак същото. Е, добре, как бихте постъпили вие? Всеки ден ли сте изрядни в работата си, в сделките, в отношенията си с хората? И всички ли си плащаме по НАЙ-ИЗРЯДНИЯ начин ВСИЧКИ данъци, или все гледаме нещо да скътаме, а? Хайде тогава да не искаме от Бербатов като чуе за БГ национала и да му минат болежките и да играе всеки път на 110%!!! Или пак ще му гледате на Бербатов колко пари взима и че трябва за всичко да ни е виновен? Жив и здрав да е да си взима парите, да се оправи по-бързо от контузията и да заиграе отново на ниво в МЮ. И там го критикуват, но те са чужди. А ние правим всичко възможно да сринем още родния си футбол. Нали не сте забравили къде играе Бербатов, кои са му резерви, колко даде Съра за него, колок гола има, с кого играе и т.н.
единственият, който го урежда е карлос тевес.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
ivoto1964 написа:Нали не сте забравили къде играе Бербатов, кои са му резерви, колко даде Съра за него, колок гола има, с кого играе и т.н.
дай по-спокойно. Бербатов още не е оправдал, че тевес трябва да е му е резерва а не обратното и броят на головете за сега не оправдава цената. Не че Бербатов е лош. Просто според мен не струва толкова пари.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
XTaz написа:ivoto1964 написа:Нали не сте забравили къде играе Бербатов, кои са му резерви, колко даде Съра за него, колок гола има, с кого играе и т.н.
дай по-спокойно. Бербатов още не е оправдал, че тевес трябва да е му е резерва а не обратното и броят на головете за сега не оправдава цената. Не че Бербатов е лош. Просто според мен не струва толкова пари.
Знаех си, че пак парите са главна тема. Но явно ние в БГ сме страхотни финансови капацитети и спокойно можем да влеем акъл най-малкото на Съра. Прецакал се бил... Ами добре, но защо да не се радваме, че №9 в МЮ е българин, а трябва все под вола теле да търсим? И нима Тевес е играл повече пъти като титуляр? Май не е!!! А може ли някой да ми каже кой друг наш футболист може в близките 10-летия да заиграе в МЮ? Моят отговор е: Барса ни показа - след Стоичков никой. Ако Ицо е скаран с добрия тон, то Бербатов поне е абсолютна негова противоположност, но съм сигурен, че доста време ще мине, за да има втори като него - №_ В МЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Върни се в “Футбол - България”