Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Слаба продажба

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2010 19:53

Santiago Munezz написа:
vaskonti написа:
daniel875 написа:Как може отбор от четвърта урна да ти са пада Гент, а в други групи Шериф, Дебрецен и тем подобни слабаци. Просто тази година жребият беше чудовищен спрямо Левски. Какво искате, отборът е на няколко месеца?

Чудовищен жребий :)
Това, че ви се падна най-подходящият отбор от втора урна ли е чудовищно? А напълно сигурен ли си, че предпочиташ Шериф или Дебрецен пред Гент? За първа урна нищо няма да коментирам защото от там който и да се беше паднал, все тая. Нали не се оплакваш, че ви се е паднал изключително тежкия съперник Спортинг, вместо например...не знам, ти кажи.

Извинявай ама в момента Гент е един от най-класните отбори в Белгия.Кое им е най-подходящото незнам,далеч по-хубав отбор имат от Рапид Виена примерно.И да Шериф и Дебрецен са с класи под Гент и това,че унгарците ни отстраниха миналия сезон не означава че са по-добри от Гент.От отборите от 4-та урна белгийците бяха един от най-тежките съперници!!!

Няма как да си сигурен кой е по-класен между Гент и Рапид. Австрийците имат в състава си доста известни имена(Хофман, Хеселинк), за разлика от белгийците. Верно, че е важен отбора, но в най-лошият случай отборите са абсолютно равностойни. Вярно, че Гент беше от най-тежките в последната група, но съгласи се, че и Лил е най-слабият от втора група. Единствено може би Стяуа беше по-приемлив, но срещу всеки друг 2 загуби бяха сигурни.
Честно казано не знам на какво от горе искаш Дебрецен, след като ви надиграха и в двата мача и като игра и като резултат. Вероятно искаш реванш, което е нормално, но това не значи, че щеше да е по-лесно с тях. Що се отнася до Шериф, просто погледни резултатите им в ЕКТ и пак помисли дали наистина ги искаш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Мнениеот siniq_fen » 15 дек 2010 20:38

Шефе, айде стига си се занимавал с нас, гледай си твоите хора довечера.
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 дек 2010 20:46

Миналия сезон Дебрецен ни смазаха-факт,но тогава бяхме по-трагични и от вас,Шериф също са много по-приемлив отбор от Гент,казвам ти че аз лично предпочитах да ни се падне Рапид.В момента се видя,че не са в никаква форма един напълно безидеен отбор и в двата мача които гледах срещу вас а и срещу Берое,Рапид не показаха нищо кой знае какво.Лил въобще как може да си помислиш,че са най-слабия отбор от 2-ра урна незнам та това е един от топотборите на Франция,явно не си запознат с отборите от 2-ра урна ;)
Мисълта ми беше,че медиите втълпиха на цяла България че едва ли не Левски е в най-слабата група,което съвсем ама съвсем не е така.В същото време се пишеше,че вие сте в най-тежката група а се видя,че с изключение на Порто нито Бешикташ нито Рапид показаха кой знае какъв футбол ,просто вие бяхте прекалено слаби за да ги биете.Не искам да се изхвърлям,но ако ние играхме с Бешикташ и Рапид имахме доста големи шансове за излизане от групата,просто тия отбори ви биха не защото са супер класа а защото вие бяхте прекалено беззъби срещу тях !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2010 20:52

"Червените" що не отидат във форума си и да отворят една тема:"Зенит-ЦСКА",в която да обсъждат великия "червен отбор"?Аз знам защо.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 дек 2010 21:51

Blue_Lion написа:Феновете на другия участник в ЛЕ са активни сега,ама по Коледа драстично ще намалеят ! Кво да се прави...обичай ! :mrgreen:

Оригинално! :lol: :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 дек 2010 09:00

Днес времето е с нас, ако стъпим здраво ще бием. Но като гледам не спре ли да вали може и да няма мач.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 дек 2010 09:02

Santiago Munezz написа:Миналия сезон Дебрецен ни смазаха-факт,но тогава бяхме по-трагични и от вас,Шериф също са много по-приемлив отбор от Гент,казвам ти че аз лично предпочитах да ни се падне Рапид.В момента се видя,че не са в никаква форма един напълно безидеен отбор и в двата мача които гледах срещу вас а и срещу Берое,Рапид не показаха нищо кой знае какво.Лил въобще как може да си помислиш,че са най-слабия отбор от 2-ра урна незнам та това е един от топотборите на Франция,явно не си запознат с отборите от 2-ра урна ;)
Мисълта ми беше,че медиите втълпиха на цяла България че едва ли не Левски е в най-слабата група,което съвсем ама съвсем не е така.В същото време се пишеше,че вие сте в най-тежката група а се видя,че с изключение на Порто нито Бешикташ нито Рапид показаха кой знае какъв футбол ,просто вие бяхте прекалено слаби за да ги биете.Не искам да се изхвърлям,но ако ние играхме с Бешикташ и Рапид имахме доста големи шансове за излизане от групата,просто тия отбори ви биха не защото са супер класа а защото вие бяхте прекалено беззъби срещу тях !!!

Кой според теб беше по-добър вариант от втора група, щом Лил е бил от най-силните? И друго, може да ти прозвучи още по-кощунствено, но дори от първа урна ви се падна най-лекия отбор - Спортинг! Останалите нали знаеш кои бяха?
blue avalanche написа:"Червените" що не отидат във форума си и да отворят една тема:"Зенит-ЦСКА",в която да обсъждат великия "червен отбор"?Аз знам защо.

Точно ти ли ще ми държиш сметка къде пиша бе, дето по цял ден киснеш в червения форум и си най-активен там? То бива лицемерие, ама това твоето идва в повече, дори по твоите завишени критерии...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2010 11:57

Мале, мале .... в Сливен какъв сняг пере ....... а като знам , че по принцип в София си пада най много сняг в България ... представям си, какво ще е довечера ! ... :shock:
Преди малко четох, че "Герена" е в лед, но терена бива ...
Ама при този снеговалеж ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 16 дек 2010 12:09

vaskonti написа:
Santiago Munezz написа:Миналия сезон Дебрецен ни смазаха-факт,но тогава бяхме по-трагични и от вас,Шериф също са много по-приемлив отбор от Гент,казвам ти че аз лично предпочитах да ни се падне Рапид.В момента се видя,че не са в никаква форма един напълно безидеен отбор и в двата мача които гледах срещу вас а и срещу Берое,Рапид не показаха нищо кой знае какво.Лил въобще как може да си помислиш,че са най-слабия отбор от 2-ра урна незнам та това е един от топотборите на Франция,явно не си запознат с отборите от 2-ра урна ;)

Кой според теб беше по-добър вариант от втора група, щом Лил е бил от най-силните? И друго, може да ти прозвучи още по-кощунствено, но дори от първа урна ви се падна най-лекия отбор - Спортинг! Останалите нали знаеш кои бяха?
blue avalanche написа:"Червените" що не отидат във форума си и да отворят една тема:"Зенит-ЦСКА",в която да обсъждат великия "червен отбор"?Аз знам защо.

Точно ти ли ще ми държиш сметка къде пиша бе, дето по цял ден киснеш в червения форум и си най-активен там? То бива лицемерие, ама това твоето идва в повече, дори по твоите завишени критерии...

Няма кво да споря с тебе за мен Бешикташ и Рапид бяха далеч по-приемливи варианти пред Лил и Гент.А за Спортинг че били най-слабия отбор от 1-ва урна пак ти казвам,не си запознат с урните !
Но щом си преценил,че Спортинг са били най-слабия отбор от 1-ва урна ОК.
Твое си мнение,но според мен Левски бе в една от тежките групи и се представихме доста прилично,като само шибания късмет ни лиши до голяма степен от продължаване напред(мача с Лил).
По-добър вариант пак ти казвам за мен от Лил бяха Бешикташ,Хетафе,Андерлехт,Брюж,Динамо К,Стяуа,Палермо та даже и Сампдория;
По-добър вариант от Спортинг-Щутгарт,Аз Алкмаар,Виляреал,Севиля;
По-добър вариант от Гент-Рапид В,Дебрецен,Шериф,Лозана,Карпати,Хайдук Сплит;
Но при вече свършени факти няма кво да говориме,всичко мина и замина и съм доволен от моя отбор тази есен,донесоха ми невероятни емоции,невероятна атмосфера на стадиона и само късмет ни лиши от заслужена победа срещу Лил,при която още щеше да сме в играта !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 16 дек 2010 12:17

Тоя сезон червените пак са зад нас,незнам кво му се обясняваш на тоя "професор" като игра като публика се представихме къде къде по добре от тях кво толко лай а не иди да коментира снощната достойна загуба от Порто незнам
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “Архив”