Колкото и много хора да му го отричат, Димитър Бербатов е най-добрият български футболист на този етап и както е тръгнало, ще бъде такъв още поне 4-5 години. Когато ни вадеше срещу Дания, Белгия, Хърватия и т.н., всички бяхме доволни и го боготворихме. Сега се заредиха поредица слаби мачове (не само за него, но и за целия национален отбор) и критиките заваляха светкавично. Но ние, българите, сме си такива - можем да издигнем някого на пиедестал, но можем и да го сринем за отрицателно време.
Conclusion: Berbatov is better than you!
Бербатов - статистика - голове !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- wrestlefan
- Контакти:
Re: Бербатов - статистика - голове !
![]()
![]()
На тия дето обичат да им е гадно, лошо, да ги боли, да губят и т.н. им казват МАЗОХИСТИ !!!
Мен Бербатов ли е какъв е не ме интересува. Колко гола е вкарал за чужди отбори също не ме интересува /въпреки , че съм фен на Юнайтед/!
Мен ме интересува кога пак ще се класираме на еропейско или световно първенство. За да се класираш там, обаче, трябва да се вкарват голове. Да чакаме само на Мартин , не става. Трябва централният ни нападател да започне да вкарва ...Всичко друго е олигофрения !!!
Който толкова си обича футболиста, който не вкарва, да си направи отбор от неудачници и да си играят в някой измислен турнир !!!
Няма ли да престанеш да се излагаш и да ръсиш слюнка около себе си!!!Вярно си бил голям олигофрен!Радвам се,че Митко се контузи.Поне няма да изкарвате пак него виновен за неудачите на националния ни отбор.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Yoda написа:Какво само ми се хилиш![]()
![]()
![]()
Я се напъни и напиши с кои големи отбори сме играли и в тях нашият не е отбелязал нищо / Бербатов е"присъствал"
в тези мачове /!!!
Швеция, Испания, Италия, Холандия, Румъния , Чехия , Уелс, Ейре ................. ай стига , че ми става гнусно ....![]()
Ами радвай се - нали твоята кукла Барби няма да участва? Хвала на такива идиоти като тебе, които се радват на контузиите на играчи

ZASHTO BERBATOV STANA TOLKOVA DOBYR I IZVESTEN ?????????
zashtoto nqma gol s/y Levski i za6toto ne e staval shampion s CSka .
a da sravnqvate Berbatov i Gonzo e see 1 ferari i trabant4e.
za Bulgaria i v 4ujbina Berbatov e s klassi nad Gonzo
no ako gledame statistikata CSKA vs Levski Gonzo 15 : 0 Berbatov .......to be continued
zashtoto nqma gol s/y Levski i za6toto ne e staval shampion s CSka .
a da sravnqvate Berbatov i Gonzo e see 1 ferari i trabant4e.
za Bulgaria i v 4ujbina Berbatov e s klassi nad Gonzo
no ako gledame statistikata CSKA vs Levski Gonzo 15 : 0 Berbatov .......to be continued
Последна промяна от Darina на 23 мар 2009 15:27, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
smash_the_reds написа:berbatov написа:Гонзо колко вкара за национала? Имаше май нещо срещу северна ирландия, ама не се сещам точно. Можете ли да ми извадите статистката за гонзо-национала???
Темата е за бербата-нещастника!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Манекен!
Колко гола има срещу левски това л....,а?
Абе ти тъп ли си? Каде си тръгнал да сравняваш головете за национания с тези срещу Левски. Кой според теб се вълнува за головете си в Българското първенство? Мога да ти поскажа.... футболистите които никога няма да играят в истинско първенство и тези които са играли в такова но просто нямат голове там. Така че престанете да си мислите че ако някой е вкарал 15 гола на Левски или ЦСКА е голям футболист. Голям си като се докажеш в голямо първенство. Повярвай ми нашето не е такова въпреки наличието на "колоси" като Левски и ЦСКА в него.