Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Мнениеот edmon_dantes » 16 дек 2010 00:29

danko_sot написа:Акуаро и Виданов са слаба централна двойка, на моменти бяха доста неориентирани. Трябват ни много по-стабилни централни защитници, ако искаме да имаме шанс срещу отбор като Порто.

Колега, каквито и централни защитници да имате, нито вие, нито ние (Левски), нито някой бг отбор през следващите 20г. най-малко ще има шанс срещу отбор от класата на Порто. Това е гадната истина.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 16 дек 2010 00:37

BaLoN написа:ДОСТОЕН ЦСКА ПАДНА ОТ ПОРТО С 1:3 (blitz)

ЦСКА приключи с Европа с достойно поражение от гранда Порто (sportal.bg)

До 93 мин 2:1 ... ( Да не говорим че първия гол на Порто беше след карамбол,удар които анемично се удари в гредата и влезе за изненада дори и на защитника който го вкара,2-рия гол на Порто след несъществуващ фал и след рикушети в стената в друг футболист и удар тогава и гол).Спасяване на дузпа и една сравнително прилична игра срещу претендента за трофея ... Това си е достойно представяне.И нека напомня на някои сини лавандули,че с Порто това ни е втория мач,защото първия играха всичките им звезди и нищо не беше решено и само с шанс и голям късмет не си тръгнаха от София с равен резултат или нещо повече, ами с минималното 0:1.

Достоен ЦСКА ! РЕСПЕКТ

Утре сините да му мислят срещу умрелия спортинг дето го бият в Португалия като тъпан на сватба :) :lol: :lol: :lol: (нека напомня на синята лавина,че в първия мач "сини вълни заливаха терена") :lol:

Ха ,разликата между Левски в Лисабон и ЦСКА в Порто бе М'боли , аз толкова положения пред един вратар не бях виждал, че и дузпа и греди абе божа работа.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 16 дек 2010 00:41

BaLoN написа:ДОСТОЕН ЦСКА ПАДНА ОТ ПОРТО С 1:3 (blitz)

ЦСКА приключи с Европа с достойно поражение от гранда Порто (sportal.bg)

До 93 мин 2:1 ... ( Да не говорим че първия гол на Порто беше след карамбол,удар които анемично се удари в гредата и влезе за изненада дори и на защитника който го вкара,2-рия гол на Порто след несъществуващ фал и след рикушети в стената в друг футболист и удар тогава и гол).Спасяване на дузпа и една сравнително прилична игра срещу претендента за трофея ... Това си е достойно представяне.И нека напомня на някои сини лавандули,че с Порто това ни е втория мач,защото първия играха всичките им звезди и нищо не беше решено и само с шанс и голям късмет не си тръгнаха от София с равен резултат или нещо повече, ами с минималното 0:1.

Достоен ЦСКА ! РЕСПЕКТ

Утре сините да му мислят срещу умрелия спортинг дето го бият в Португалия като тъпан на сватба :) :lol: :lol: :lol: (нека напомня на синята лавина,че в първия мач "сини вълни заливаха терена") :lol:

Евалата! Пожелавам ви още много такива достойни мачове срещу свръх сили, кадето да падате само с 3:1 да ви изпуснат дуспа, да ви ударят 2 греди и да ви изпуснат една купчина положения пред вратата. Наситина респект за ЦСКА за такива геройски мачове...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 дек 2010 00:46

Достоен :shock:

Спортал, Блиц и останалите спортни сайтове за които това бе достойно представяне с оглед на показаното на терена (старание + положения) показват за пореден път колко напреднала е журналистиката ни..... :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 16 дек 2010 00:49

storm написа:
Ха ,разликата между Левски в Лисабон и ЦСКА в Порто бе М'боли , аз толкова положения пред един вратар не бях виждал, че и дузпа и греди абе божа работа.. :)

Точно, просто т М'Боли правеше разликата, не само в Цска, ами в България мисля че скоро не е имало толкова добър вратар. Ако съм на мястото на шефовете на Цска бихдал всички пари за М'Боли ,а за други футболисти щях д амисля през лятото :roll:

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 16 дек 2010 01:05

Добра тренировка за Порто просто португалците не бяха съсредоточени достатъчно пред гола,ЦСКА първото едва минаваха центъра второто малко импулс след гола на Делев но до 54 мин и дотам.Факта,че Фалкао би по толкова лигав начин дузпата казва всичко.
Обаче трябва да ви се признае нещо,ще можете да се успокоявате че ние паднахм с 0-5 а вие с достойното 1-3
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 дек 2010 01:28

Ми точно това е, че Мболи е луксозен за нас. Ние можем да си позволим да задържим Грило, Платини и т.н. И все така ще е, Титаните могат да си позволят да издържат Селяк Стубел, Форца Благово или Хайдут Ерден, ама за ЦСКА и футболисти като Мболи не им стигат парите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 дек 2010 08:00

Мен най ме издразни друго. След нашия гол, който си беше малко случаен, в смисъл, че топката достигна до Делев след далечен шут от нашето поле и малко случайно стигна до него. Иначе голът беше хубав, но ме издразни, че ние се спекохме повече от Порто след гола. Все едно те са ни вкарали, а не ние. Наште се притесниха, че са изравнили и...... кво ли си викат: Леле изравнихме на Порто, ами ся...? Не става така, никъв футбол смислен не играхме снощи през голяма част от мача. Никакво изнасяне от нашата половина, как няма кой да я изнесе тая топка. Никакъв стил няма все още наложен в отбора. Единствения бг отбор, който съм виждал да играе добре и грамотно, със стил и със самочувствие в Европа в последните 10-тина години беше Левски на Мъри. Никой друг отбор не го е постигнал това. Радуанов също си мисля, че можеше да нареди по-добре състава за този мач. Например Коце Стоянов да партнира на Акуаро, а Виданов да беше в дясно. Мисля, че малко по-добре щеше да е положението в центъра, а и Стоянов може да изнася по-добре топката. Пускането на Грило не го считам толкоз за грешка, щото Радуканов сигурно е искал да го пробва и да го види срещу качествен отбор и се видя, че италианецът не става. Също Радуканов можеше да заложи на схема с трима опорни халфа- Янев, Галчев и Янчев. Но така трябваше да не играе някой измежду Тонев, Маркос, Делев и Платини. Сега след мача е лесно да се каже, че Тонев не трябваше да играе. Доста слабо представяне, аз очаквам много повече от него. И срещу Бешикташ беше зле. Не може Тонев да бяга само напред по тъча като кон с капаци и да иска да центрира. Има бързина , има дрибъл, защо по дяволите не се опитва да сменя посоката от време навреме и да тръгва към центъра. А знаем, че има добър шут и с двата крака. Всеки един от тези играчи в ЦСКА момента е заменим. Можем да продадем всеки. По-добре да се продадат Маркос, Делев, а и Платини и да се вземат пари за тях. А Радуканов да почне да гради нов отбор, но със сигурност ще трябва да почне от централната двойка защитници. И Акуаро и Виданов особено са слабички, иначе за бг първенство стават
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 16 дек 2010 08:20

Да го нареди, нареди колко да го нареди, човека си го каза 50% от футболистите го разочаровали. При това положение няма какво друго да направи освен да се надява да падате с по малко.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 дек 2010 09:18

Не успях да гледам второто полувреме, така че ще кажа само за първото. Определено най-активният нападател на Порто беше Виданов. Стреляше към Мболи от всякакви позиции, комбинираше добре с играчите на португалците, опитваше и извеждащи пасове да дава. Честно, по-неадекватен и НЕМИСЛЕЩ играч не помня да съм гледал, а гледам футбол съзнателно поне от 25 години. Няма грам, дори милиграм тактическа грамотност. Ако се стигне до единоборство може би ще успее да отнеме топката, но проблема е, че все не е там където трябва. Но защо ли се учудвам, той по принцип си е бек, не централен защитник. А бековете, както знаем, са едни житни бегачи. Не се иска кой знае каква мисловна дейност при тях. И пак ще кажа, че на практика в ЦСКА си имаме един-единствен типичен централен защитник - Акуаро. За сметка на това имаме 6-7 бека. Това е абсолютно безумие, селекцията трябва да е насочена на 90% в тая посока.
Ако слуховете за Дяков и Галин Иванов са верни, това ще са добри попълнения в халфовата линия и в нападение. Аз ще съм по-доволен от привличането на Дяков, ако не се лъжа преди да вземем Галчев имахме интерес тъкмо към него. Според мен тогава направихме грешен избор, въпреки, че Галчев е приличен играч.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”