Мнениеот danko_sot » 16 дек 2010 08:00
Мен най ме издразни друго. След нашия гол, който си беше малко случаен, в смисъл, че топката достигна до Делев след далечен шут от нашето поле и малко случайно стигна до него. Иначе голът беше хубав, но ме издразни, че ние се спекохме повече от Порто след гола. Все едно те са ни вкарали, а не ние. Наште се притесниха, че са изравнили и...... кво ли си викат: Леле изравнихме на Порто, ами ся...? Не става така, никъв футбол смислен не играхме снощи през голяма част от мача. Никакво изнасяне от нашата половина, как няма кой да я изнесе тая топка. Никакъв стил няма все още наложен в отбора. Единствения бг отбор, който съм виждал да играе добре и грамотно, със стил и със самочувствие в Европа в последните 10-тина години беше Левски на Мъри. Никой друг отбор не го е постигнал това. Радуанов също си мисля, че можеше да нареди по-добре състава за този мач. Например Коце Стоянов да партнира на Акуаро, а Виданов да беше в дясно. Мисля, че малко по-добре щеше да е положението в центъра, а и Стоянов може да изнася по-добре топката. Пускането на Грило не го считам толкоз за грешка, щото Радуканов сигурно е искал да го пробва и да го види срещу качествен отбор и се видя, че италианецът не става. Също Радуканов можеше да заложи на схема с трима опорни халфа- Янев, Галчев и Янчев. Но така трябваше да не играе някой измежду Тонев, Маркос, Делев и Платини. Сега след мача е лесно да се каже, че Тонев не трябваше да играе. Доста слабо представяне, аз очаквам много повече от него. И срещу Бешикташ беше зле. Не може Тонев да бяга само напред по тъча като кон с капаци и да иска да центрира. Има бързина , има дрибъл, защо по дяволите не се опитва да сменя посоката от време навреме и да тръгва към центъра. А знаем, че има добър шут и с двата крака. Всеки един от тези играчи в ЦСКА момента е заменим. Можем да продадем всеки. По-добре да се продадат Маркос, Делев, а и Платини и да се вземат пари за тях. А Радуканов да почне да гради нов отбор, но със сигурност ще трябва да почне от централната двойка защитници. И Акуаро и Виданов особено са слабички, иначе за бг първенство стават
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]