Млад вратар на Rushden & Diamonds се самоуби , заради Тери!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AFC_Wimbledon
Контакти:

Re: Млад вратар на Rushden & Diamonds се самоуби , заради Тери!

Мнениеот AFC_Wimbledon » 15 дек 2010 20:52

Frankie Lampard написа:
drogooo написа:
Frankie Lampard написа:Не оправдавам Д.Тери,наистина направи глупост,но да го намесваш в това е смехотворно.

Франки, да се върнеш в трети клас да пробваш отново четене на непознат текст !!!!

А ти да се научиш да мислиш малко,а ? Вие пишете,че едва ли не Джон Тери го е накарал да се самоубие.Айде осъсзнайте се малко.Джон Тери няма нищо общо с самоубийството на вратаря,а вие веднага клъвнахте и почнахте да го плюете без причина.Плюйте Пол Тери,въпреки че не е доказано,че е виновен,а това са само хипотези все още,но не и Джон Тери.Той няма нищо общо с действията на брат си !!!

Ти да не си от училище за малоумни деца ? :) Къде виждаш да се обвинява Джон Тери ????????????? Само се споменава , че той е брат на Пол Тери ( и че е боклук като него , заради това с Бридж) :lol: Или ти като видиш в заглавието "ТЕРИ" , това означава ДЖОН ТЕРИ ? Света не се върти около ДЖОН. Има и други ТЕРОВЦи , както Джерард има братовчед Антъни Джерард , а Уейн Рууни има брат , който също играе в долните дивизий на Англия.
WOMBLE TILL I DIE !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 дек 2010 20:56

Не,но май ти си.Кажи ми какво общо има ДТ,че го пишеш в статията,че на всичко отгоре го и обиждаш,аре малко по-сериозно.И защо заглавието не е ''Млад вратар на Ръшден Енд Даймъндс се самоуби,заради Поул Тери,а само заради Тери ? На мен това ми прилича на опит за интригантстване. :?

И моля те,когато обиждаш играчи на даден отбор погледни и тези на своя,защото единственото нещо,с което е известен АФК Уимбълдън е това,че играчите му са били пълни кретени и ненормалници.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 15 дек 2010 21:01

Frankie Lampard написа:Не,но май ти си.Кажи ми какво общо има ДТ,че го пишеш в статията,че на всичко отгоре го и обиждаш,аре малко по-сериозно.И защо заглавието не е ''Млад вратар на Ръшден Анд Даймъндс се самоуби,заради Поул Тери,а само заради Тери ? На мен това ми прилича на опит за интригантстване. :?

И моля те,когато обиждаш играчи на даден отбор погледни и тези на своя,защото единственото нещо,с което е известен АФК Уимбълдън е това,че играчите му са били пълни кретени и ненормалници.

Пич не е задължително щом си фен на даден отбор и напишат нещо за футболист от същия отбор по презумпция веднага да започваш - лизане,близане,мазане,защитаване .
Семейството на Тери е от уникални олигофрени -синове и баща,Факт.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
AFC_Wimbledon
Контакти:

Мнениеот AFC_Wimbledon » 15 дек 2010 21:08

Frankie Lampard написа:Не,но май ти си.Кажи ми какво общо има ДТ,че го пишеш в статията,че на всичко отгоре го и обиждаш,аре малко по-сериозно.И защо заглавието не е ''Млад вратар на Ръшден Енд Даймъндс се самоуби,заради Поул Тери,а само заради Тери ? На мен това ми прилича на опит за интригантстване. :?

Аз уважавам до някъде Джон Тери , понеже преди 2 сезона беше на KIngsmeadow в публиката на Уимбълдън и ни подкрепяше , но постъпката му спрямо Уейн Бридж е непростима. Аз ако бях мениджър на Англия и на Челси никога нямаше да го пусна в игра :geek: Иначе това за Вини Джоунс и Джон Фашану ... гордея се с тези играчи :mrgreen: Вече няка такъв отбор като "Лудата Банда" .... http://www.youtube.com/watch?v=eC8lzJfcDb4 http://www.youtube.com/watch?v=3Oq4lLNvNFE , които да мачкат богатите си противници. Знаеш ли , че когато Вини Джоунс ( http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... ne300s.jpg ) когато направи това , Гаскойн е вземал 15 пъти по-голяма заплата от него. Така , че затова се е отнасял така с големите играчи.
WOMBLE TILL I DIE !

;; w.a.s.p
Контакти:

Мнениеот ;; w.a.s.p » 15 дек 2010 21:10

e как 1 не написа , че приятелката на починалия е била някаква крайпътна мома .... Не изкарвайте само една страна виновна , никой не я е карал да му скача на хуя
\m/

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 дек 2010 21:11

Е това е нищо.Истинската класика беше,когато Вини фаулира много грубо Ерик Кантона.Ерик започна да се изправя бавно,беше като в някакъв филм.Накрая се изправи,запретна яката си и каза в очите му ''Вини ти си лайно'' :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 дек 2010 21:14

Налазихте Джон Тери като че ли спал с майка ви пуууу
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 15 дек 2010 21:26

Не ме трогва. Навсякъде по света умират хора. Като е бил със слаба психика, никой не е можело да му помогне. Просто има хора и Хора.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
AFC_Wimbledon
Контакти:

Мнениеот AFC_Wimbledon » 15 дек 2010 21:27

Ех как никой не каза едно " Почивай в мир момче" или нещо от рода , а всички почнаха да пишат за Джон Тери (въпреки , че никъде не се обвинява той за това , а само брат му). Как преди месеци писахте за германеца (Енке) , а сега не уважавате друг негов колега , който дори беше национал на Англия за non-league футбол (England C).
WOMBLE TILL I DIE !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 дек 2010 21:40

Лека му пръст на момчето!
Ако информацията е вярна, то виновна е по- скоро годеницата, но това няма значение!
[offtopic]Имам чуството че на бртята Тери родителите им са братовчеди :idea: Май и родителите на родителите им също са братовчеди :shock:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”