Как ми липсва Арсенал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Как ми липсва Арсенал!

Мнениеот styopa » 15 дек 2010 20:52

Е все пак в отбор където играе Крауч и Павлюченко(горе долу) то е неизбежно да не е поне до някъде в тази класация. ;)
п.с. Май бая избягаме от темата...

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Как ми липсва Арсенал!

Мнениеот liverpool-4ever » 18 дек 2010 18:35

manutd legeng написа:с няколко думи:
Арсенал ме кефят,защота играят и са с традиции.....Арсенал....
Ливърпуул ритат и са със спооооомени нявгашнииии.......кандидати за Чемпиончип!!!!!????? Какви традиции??!!Традиция е Ливърпуул да са кандидати за Чемпиончип и 23 години да не са Шампиони?????????ТРАДИЦИЯЯЯЯЯЯЯ!!!!САФ им я наложи!Шапки долу!!!Пред Сър Алекс Фергюсън!Станете прави бре,червени певачи(казах Сър)друго не ви остава!!!
И за да не ме разберета лошо-Ман Юн и Арсенал сяа големите в Англия!Челси и Пууул са кандидати за слава и биииившие няяяякога Пууул!!!

Пич, първо земи да си оправиш правописа. Второ, Ливерпул са добър отбор в смисъл такъв, че няма възрастни играчи и при този отбор ще има "приливи и отливи", т.е. все ще намерят начин да се сработят, ще купят някой играч и работата ще стане. При Манчестър Юнайтед са стари играчите, там до 3-4 годинки и не ги виждам как ще вземат титла и то може да вземат само Титлата в Англия, този сезон, никакъв шанс за тях, Барселона ще спечелят - 100%. Челси.. Челси и те остарятват, но все пак не са лоши като тип на игра, просто им трябва един по-добър трениор(ее като фен на Ливерпул се надявам да не си намерят.. не ме критикувайте за това мое изказване .. това е само мнение ;) ). Арсенал са добри, но както вече прочетох и се съглсих .. липсва им класа. Тотнъм са звезден отбор, които са в връхна форма, но и на тях не им достига класа в определени зони. Манчестър Сити.. те направиха няколко добри мача, но парите объркват футболистите т.е. едни футболисти получават по-висока заплата от други, и в съблекалнята има недоволства и футболистите не се раздават на 100%.

Върни се в “Арсенал”