Млад вратар на Rushden & Diamonds се самоуби , заради Тери!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AFC_Wimbledon
Контакти:

Млад вратар на Rushden & Diamonds се самоуби , заради Тери!

Мнениеот AFC_Wimbledon » 15 дек 2010 19:37

Изображение

Профил -> http://www.thediamondsfc.com/page/Profi ... 01,00.html

R.I.P. Dale Roberts :| 24 годишния вратар на Rushden & Diamonds , сложи край на живота си снощи , затова беше отменен мача за ФА Трофи. Все още не е ясна причината за смъртта , но всички твърдят , че е самоубийство. Виновник за това е брата на един известен "шибаняк" от Висшата лига - John Terry. Явно цялото му семейство е такова и няма никакъв морал (доколкото разбрах и майка им е в затвора , а преди няколко месеца баща им беше хванат да извършва престъпление). За мен Джон Тери и Пол Тери са най-голямата измет на света ! Пол Тери преди няколко месеца нарани ужасно тогавашният си съотборник. Дейл Робъртс , който също беше и национал на Англия (England C) , не е могъл да преглътне подигравките на противниците си и съотборниците . На него са гледали нато на човека , на който му е било изневерено с Пол Тери и младият вратар е решил да сложи край на живота си снощи . Ето и една новина от преди няколко месеца , която е главната причина за самоубийството ... http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2544697
WOMBLE TILL I DIE !

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Млад вратар на Rushden & Diamonds се самоуби , заради Тери!

Мнениеот storm » 15 дек 2010 19:52

Кво е направил брата на Джон Тери ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 дек 2010 19:54

Къде пък пише,че Тери е виновен.Май си правиш свободни съчинения по картинка.

http://www.sportal.bg/news.php?news=275903-Тука не виждам да се споменава нито ДТ,нито брат му,но хубаво плети интриги,замалко да ти се вържа...

Иначе дано отиде на по-добро място.R.I.P

Послепис:Шибаняк е Вини Джоунс и другите отрепки,които играеха преди 20 години в любимия ти отбор.
Последна промяна от Frankie Lampard на 15 дек 2010 20:00, променено общо 3 пъти.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 дек 2010 19:54

И аз нищо не разбрах. Пич, оправи си превода, че нищо не схващам. От написаното излиза, че втарарят и Пол Тери са били гаджета и Пол Тери му е изневерил.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
AFC_Wimbledon
Контакти:

Мнениеот AFC_Wimbledon » 15 дек 2010 19:59

Ето причината:
31-годишният Пол е имал връзка с годеницата на защитника на Ръшдън и Даймъндс - Дейл Робъртс. Линдзи Кован, която е 25-годишна, сама признала на Робъртс за изневярата си и според източник близък до играча, той бил ужасен.

"Дейл се обади на Пол, който отрече всичко. Тери обаче е споделял с други играчи от клуба, че е спал с Линдзи", разкрил още източникът на изданието.

24-годишният рогоносец - Робъртс, заявил вчера: "Вярно е, тя ми каза, че се е виждала с Пол. Разделихме се. Много съм объркан в момента.Достатъчно лошо е, че го е направила, но фактът, че е било с мой съотборник е труден за преглъщане".

Тази история шокирала всички в Ръшдън и Даймъндс, особено след като Дейл Робъртс отказал да играе с Пол Тери, също както Уейн Бридж отказва да играе за националния отбор с Джон Тери, който е имал връзка с приятелката му Ванеса Перонсел.

Футболистите на Ръшдън и Даймъндс се обявили в подкрепа на Робъртс и искат Пол Тери, който за разлика от брат си е разведен, да бъде уволнен. Източник от клуба заявил: "Всички са на страната на Дейл. Историята толкова прилича на тази с Джон Тери и Уейн Бридж, че чак е абсурдно. Играчите наистина се вбесиха от постъпката на Пол. няма начин да играят в един отбор с него"

Причината за смъртта е обесване - Rushden and Diamond's goalkeeper Dale Roberts hung himself over fiance's affair. Аз четох доста форуми на Нотингам и на бившите му отбори. Там навсякъде коментират самоубийството му заради Пол Тери , както и ако се разровите в нета , ще намерите новините от Англия , където всичко е описано.
WOMBLE TILL I DIE !

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 15 дек 2010 20:01

dodo7271 написа:И аз нищо не разбрах. Пич, оправи си превода, че нищо не схващам. От написаното излиза, че втарарят и Пол Тери са били гаджета и Пол Тери му е изневерил.

И аз така го разбрах.... :roll:

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 15 дек 2010 20:01

dodo7271 написа:И аз нищо не разбрах. Пич, оправи си превода, че нищо не схващам. От написаното излиза, че втарарят и Пол Тери са били гаджета и Пол Тери му е изневерил.

да :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 дек 2010 20:02

Това от парцала ''Сън'' ли го взе.Ако вярваш на всичко,което пишат тези отрепки не говори никак добре за теб.И ако може да знам какво общо има Джон Тери с всичко.Голям си интригант,честно.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 дек 2010 20:04

точно си е изречението за изневярата... що все някой трябва да коментира преводи, на които им няма нищо грешно...? (единствената грешка е който->когото)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
AFC_Wimbledon
Контакти:

Мнениеот AFC_Wimbledon » 15 дек 2010 20:10

Frankie Lampard написа:Това от парцала ''Сън'' ли го взе.Ако вярваш на всичко,което пишат тези отрепки не говори никак добре за теб.И ако може да знам какво общо има Джон Тери с всичко.Голям си интригант,честно.

Явно не помниш аферата на Джон Тери с приятелката на Уейн Бридж. Бридж искаше да се откаже от националния отбор на Англия , защото не виждаше как ще играе отново с Тери в един отбор , въпреки че виновнника в случая не беше левият бранител. Пък и виж добре заглавието 8-) Млад вратар на Rushden & Diamonds се самоуби , заради Тери! ... къде пише , че Джон Тери е виновен ? Просто го споменавам , защото и двамата братя са от една кръв , а кръвта вода не става.... и двамата са еднакви... развалят семейства.
Последна промяна от AFC_Wimbledon на 15 дек 2010 20:16, променено общо 1 път.
WOMBLE TILL I DIE !

Върни се в “Футбол - Свят”