Как ми липсва Арсенал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Montreal_Akademik
Контакти:

Re: Как ми липсва Арсенал!

Мнениеот Montreal_Akademik » 15 дек 2010 18:32

Е така е в живота - на всеки по нещо му липсва. На някой Арсенал ,на някой Нотингам а на някой 5 лева... :) :) :)
Wine is fine, but whiskey's quicker
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 15 дек 2010 18:34

Аз не искам да обиждам Венгер, но неговата метода започва да бута клуба надолу. Няма титли, има трансфери навън и това, какво го грее един фен на Арсенал. Да стадиона погълна много пари, които трябва да се плащат години наред, но не разбирам, как Арсен не разбра, че трябва да се вземе един силин вратар, пък ако ще да е единствения трансфер. Има дори евтини варианти, които не са за подценяване: Корасо, Ландро, Акинфеев. Те не струват повече от 10-15 милиона евро, много по-малко от Аршавин и колкото Кошчелни. Не знам, колко мача трябва да провалят Алмуния и Фабиански, за да се вземе нов страж?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 дек 2010 18:34

SuperSpurs написа: Пък и ако не беше той, то все щеше да гледате "шотландски" тип футбол...тичане, себераздаване и 1:0.

Е че то не е лошо това.В крайна сметка свят шарен и всеки си харесва различни неща.Британския футбол също си има собствения чар.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 дек 2010 18:41

с няколко думи:
Арсенал ме кефят,защота играят и са с традиции.....Арсенал....
Ливърпуул ритат и са със спооооомени нявгашнииии.......кандидати за Чемпиончип!!!!!????? Какви традиции??!!Традиция е Ливърпуул да са кандидати за Чемпиончип и 23 години да не са Шампиони?????????ТРАДИЦИЯЯЯЯЯЯЯ!!!!САФ им я наложи!Шапки долу!!!Пред Сър Алекс Фергюсън!Станете прави бре,червени певачи(казах Сър)друго не ви остава!!!
И за да не ме разберета лошо-Ман Юн и Арсенал сяа големите в Англия!Челси и Пууул са кандидати за слава и биииившие няяяякога Пууул!!!

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 дек 2010 18:43

Montreal_Akademik написа:Е така е в живота - на всеки по нещо му липсва. На някой Арсенал ,на някой Нотингам а на някой 5 лева... :) :) :)

Колега,ти си най-прав!!Липсва им на някои някъкви си 22-23 гтодини!

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 15 дек 2010 18:52

styopa написа:
SuperSpurs написа: Пък и ако не беше той, то все щеше да гледате "шотландски" тип футбол...тичане, себераздаване и 1:0.

Е че то не е лошо това.В крайна сметка свят шарен и всеки си харесва различни неща.Британския футбол също си има собствения чар.

И ти си прав. Ние тоз михлюзин го изгонихме, макар да ни спечели една купа след 6-7 години суша :). Иначе от Британски футбол до Британски има разлика от тука до небето.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Shpaidela
Контакти:

Мнениеот Shpaidela » 15 дек 2010 18:57

Супер тема!!!Чак ме провокира да се регистрирам.Да липсвами и на мен!!!...Пикси-Дикси....Тони...Раит...Пол Мърсан....Но те всички бяха МЪЖЕ!!!.....Нищо че пееха....Този скучен Арсенал.Те взимаха това което им трябваше!!!Лятото на 98 бях в Англия и усетих шампионската атмосфера от Денис и компания.Но те също бяха ЛИДЕРИ!!!Аз заобичах Арсенал точно заради тези ЛИДЕРИ!!!Но днес това го няма във важните мачове!!!Жалко!!!Донякъде Сеск,но и тои ще си отиде.А после.....

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 дек 2010 19:07

SuperSpurs написа:
styopa написа:

И ти си прав. Ние тоз михлюзин го изгонихме, макар да ни спечели една купа след 6-7 години суша :). Иначе от Британски футбол до Британски има разлика от тука до небето.

Е то не го ли изгонихте по не футболни причини(имам спомен че нещо със шефовете си имаше закачка)?
Иначе за Британския футбол да има си разлика.Според мен поне Нюкасъл,Болтън,Тотнъм(до някъде),Сток Сити играят подобрен футбол и що годе си се справят добре.На мен много повече ми харесват от колкото Арсенал дето със френски играчи мъчат испански футбол.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 дек 2010 19:36

'Чарли Никълъс,Иън Райт,Денис Бергакмп,Никола Анелка, Тиери Анри,успехите на Арсенал ,освен пословичната защита ,която влезе в хореографията на филма "Време за мъже" се е основавала на един перфектен център нападател `който липсва от много време на отбора .Липсата на играч като Виейра тип лидер също е голям проблем.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bNdq_fUDyKo[/youtube]
Последна промяна от amoros на 21 дек 2010 11:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 15 дек 2010 19:51

Е че то не е лошо това.В крайна сметка свят шарен и всеки си харесва различни неща.Британския футбол също си има собствения чар.[/quote]

И ти си прав. Ние тоз михлюзин го изгонихме, макар да ни спечели една купа след 6-7 години суша :). Иначе от Британски футбол до Британски има разлика от тука до небето.[/quote]

Е то не го ли изгонихте по не футболни причини(имам спомен че нещо със шефовете си имаше закачка)?
Иначе за Британския футбол да има си разлика.Според мен поне Нюкасъл,Болтън,Тотнъм(до някъде),Сток Сити играят подобрен футбол и що годе си се справят добре.На мен много повече ми харесват от колкото Арсенал дето със френски играчи мъчат испански футбол.[/quote]

Изгонихме го под натиска на феновете заради стила му на игра. Иначе пепел ти на устата да ни слагаш в тази категория :). Дето отбора на Тотнъм от 60-те години се слави като първия Британски, практикуващ бързи и технични пасове по земя, първия, който привлича футболисти извън Британската общност...Оси Ардилес и Рики Виля. Бих ти казал и още доста, но не искам да оспамя темата. Все пак е в раздел Арсенал и май не трябваше изобщо да се обаждам :) .
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Върни се в “Арсенал”